| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Hlas dětí

 Příspěvky 110 z 22 [Dalších 12 >>]
Marta + Misa (6m)
  • 
27.1.2004 9:49:58
Já se jenom divím, jak článek - podle mne z kategorie humoru - dokáže rozproudit debatu na téma chodu domácností, a to vesměs dotčených. Vždyť v něm nikdo netvrdí, že chlapi jsou všichni nemožní, ani že ženské geniální. Tak se můžeme radovat, že u nás i u vás to je třeba v pohodě, a vtipu se zasmát, ne ? Copak jsou skutečně všechny blondýnky tupé a policajti taky ?
26.1.2004 9:01:05
Mám jednu kamarádku a tam je to zajímavý.Její muž přijde domu a řekne:" co je k jídlu?". Ona mu řekne, at si něco vezme.Tak si připraví co zrovna je a nechá talíř v obýváku na stolku, kde jí. je tam třeba 3 dny, celý zaschlý./ ten talíř /

Jednou jsem k nim přišla a po kuchyni byly rozházené houby, válely se po zemi. Ptám se, co se stalo? A ona na to, že se pohádali a on je rozkopal po kuchyni. leželo to tam už 2. den a ona to nehodlala po něm uklízet. On samozřejmě taky ne.
Když jsem se jí asi po týdnu ptala, kdo to uklidil, tak odpověděla, že musela ona, protože těma houbama už pohybovali červi. Takže to po 5 dnech uklidila.Jinak nádobí je u nich ve středu ještě z nedělního obědu.
Tam si člověk často ani nemá kde sednout, jaká to je domácnost.
  • 
25.1.2004 18:17:10
Naprosto souhlasím s Honzou a s odkazem na jeden příspěvek výše, kde se píše že aktuální bordel uklidí ten komu to víc vadí /i když si myslím že to je až příliš demokratický přístup=líný manžel bude radši překračovat cokoliv než aby se ohnul a bude počítat s tím že manželce dojde trpělivost dřív/ si myslím že není problém aby žena vyzvala manžela ke spolupráci na činnosti u které by s vlastní iniciativou nemusel dopadnout dobře.U nás se vede trvalý spor io to, aby mi manželka pověděla co chce pomoct.Při pokusu třeba o vyprání by asi došlo k jistým problémečkům :-o a tak bych uvítal výzvu ku pomoci třeba formou-Pověsíš prádlo,pračka zrovna doprala? Pokud se pokusím o vlastní iniciativu tak mám pocit že se manželce jenom pletu pod nohama.Bohužel, manželka tvrdošíjně odmítá tento postup s tím, že mám přece oči.A tak jde všechno dál čím dál tím stejně... :-(
Kdy si ženy konečně uvědomí, že mozek muže pracuje ODLIŠNĚ ?
Zdravím fšechny,R
Honzajs
  • 
24.1.2004 8:41:40
prostě říct...udělej to a to...
Ono opravdu máme na některé věci jiný názor a prostě některé věci nevidíme...
A když nám to někdo řekne, tak jdem a uděláme to
Kamyš
  • 
24.1.2004 8:25:50
Na tom článku (taky jsem ho četla, v Týdnu to bylo) mě zaujalo, že tam psali, že paní má dvě děti a SM mučírnu v jedné místnosti v bytě... Nedokážu si představit, co na to ty děti... (i když třeba nejsou nejmladší, jí je prý asi 39).
Dany
  • 
23.1.2004 22:57:49
Som Slovenka, ale ani ja nerozumiem, co je to kehela.
  • 
23.1.2004 9:13:31
Problém nastává v okamžiku, kdy to, co já považuji za kastastrofální nepořádek, to můj muž považuje za docela normální pohodu. A to podotýkám, že nejsem zas až tak pintlich.

J.
zuzana
  • 
23.1.2004 9:08:45
a kehela teda urcite nie je koala. V irecitej slovencine znie prirovnanie ku koale dost komicky. Nie ze by som teda tusila ze co to je, ale na vychod od presova (odkial si tipujem povod tohto slova) aj tak nerozumiem vela veciam (aj ked som bola narodena v michalovciach :)
22.1.2004 20:44:13
Cikáčik je jasný - od slova cikať (?), tedy čůrat!
22.1.2004 20:43:32
Nevěřím ani na chvilku, že to doopravdy napsaly děti, ale to nevadí, i tak je to sranda. Mimochodem, co je to KEHELA???
 Příspěvky 110 z 22 [Dalších 12 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.