| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Já mám v Brně tři domy, až je koupím, budou mý 3.

 Příspěvky 110 z 20 [Dalších 10 >>]
Abelardo
  • 
9.12.2008 12:41:22
Ahoj Zabko, cely tvoji historii jsem necetl (pouze posledni cast) ale zajimalo me jak to cele skoncilo. Snad uz ted dobre (jak naznacis!). Jinak mas pravdu, ze Pavla byla zbytecne prisna ale jak pises kazdy resi svy problemy a to je pravda.
A pokud v Africe jim umiraji deti pred ocima tak za to muzou castecne evropske staty, Rusko, Cina a USA..., co jim prodavaji zbrane, kterymi pak valci. A AIDS je vsude jak v Africe i take v Cesku a AIDS nepochazi z Afriky. To snad uz ted vis! :-) A skola je ruzna - nekde pokud finance Vam to dovoli tak muzete do lepsi skoly ,jak pises ale statni skola je take dobra za to kolik stat jim dava na plat- nebo spis kolik tito ucitele dostavaji za plat. Pro nekoho, kdo ma uci elitu nejakeho naroda tak je to smesna suma oproti tomu, co ma nejaky "nepracujici" poslanec v parlemantu. Jen nemusis cekat, ze skola Tebe nahradi v roli rodice. Motivovat deti a venovat se jim bys mela hlavne Ty a to opravdu vic nez ten ucitel, ktery dneska uz neni pedagog ale bohuzel JEN ucitel. Toto je vsak jen muj osobni nazor a s tim nemusis souhlasit. Jinak vsem i Tobe preji hodne uspechu a maximalni spokojenost z ZIVOTA!

Krasne Vanoce vsem!

Abelardo
1.7.2008 9:18:25
Ahoj Žabo já si ty tvoje články přečetla až po pár letech ;(( docela by mě zajímalo,jak to s váma dopadlo,jestli jste zdárně stavbu dokončili a spokojeně tam bydlíte,po tom všem....jsem taky z Brna :-D
  • 
11.12.2007 9:27:13
Ahoj všem,
na Rodinu už nechodím, teď jsem sem náhodou koukla... Dopadlo to docela dobře, bydlíme tady už 3 roky a celé té anabáze naprosto nelitujeme - Darek už sice chodí do jiné školy (ta naše vyhlídnutá a oblíbená je jen do páte třídy), ale mladší děti tam chodí do školky a Alan od letoška do školy, jsme tam moc a moc spokojení.
Dům sice pořád není dostavěný (nebylo za co), ale dá se tady žít velmi dobře a teď možná budeme moct zase něco málo nechat udělat. Soused dělá pořád problémy, ale už se mu povedlo naštvat stavební úřad tak, že dělají všechno proto, aby jeho požadavky formálně splnili, aniž by mu jakkoli vyšli vstříc. Některé jeho stížnosti nám pomáhá řešit ta stavební firma, dnes a denně děkujeme osudu, že jsme narazili právě na ni - cokoli se tady bude dodělávat, budou zase dělat oni, jsou skvělí, hlavně ing Bárta.
A co se jazyka týče - myslím si, že tam nemám gramatické chyby, jen nespisovné výrazy, což je rozdíl...
Radi, kupující 1 byt už od června :-(
  • 
30.10.2007 19:50:29
Ahoj Žabo, vše se vám událo už sice před pár lety, ale zajímalo by mě, jak to tehdy dopadlo. Byli jste nakonec spokojeni s tou stavební firmou a co soused kverulant, jak se daří dětem?
Simona
  • 
15.1.2007 21:50:01
Žábo,
jsi neuvěřitelně hloupá.
Pavlo, držím pěsti a doufám, že se situace alespoň trochu zlepšila.
31.7.2006 20:18:03
Neustále nedokážu pochopit, proč se tolik lidí čertí kvůli gramatice?!Někomu jde dobře matematika a špatně čeština a naopak! Dokázala byste např. z hlavy spočítat kolik je 124 na druhou(neumím vytvořit horní index)? Těžko!A jsou lidé, kteří to umí, ale na druhou stranu napíšou ve slově myslet měkké i(např.)!Uvědomujete si, jak je čeština náročná?A každý na ni nemá buňky!Jsem taky dost citlivá na hrubky,ale dobře vím,že někdy chybu udělá každý-navíc v tak dlouhém článku!Nikdy by mě nenapadlo někoho kritizovat za takovou hloupost!
Libuše a Ester
  • 
17.5.2006 9:12:50
Vážení,
je sice pravda, že článek je datován rokem 2003, ale nedá mi abych Vám nenapsala. Je sice hezké, že se jedná v článku "Já mám v Brně tři.."
o zážitek, který se autor snaží popsat
co nejvěrohodněji, ale co takhle čeština???. Absolvoval autor, či autorka hodiny českého jazyka?
Vaše Libuše. Ostravsko
Zuzana
  • 
25.6.2004 13:49:00
Včera jsem si přečetla celý příběh a byla jsem z toho dost zděšená. Doufám, že to utrpení mělo Happy End. My jsme s manželem také v dost špatné situaci, ale zatím nemáme děti. (I když bychom chtěli). Už je to více než dva roky, co bojujeme s úřady, abychom si mohli na vlastním pozemku postavit domeček. Zatím se to jen prodražuje a protahuje a ještě jsme vlastně vůbec nazačali. Když se něco tak vleče a komlikuje, vezme to lidem sílu. Moc by mě zajímalo, jak to s Vámi dopadlo. Držím palce a prosím o pokračování.
Terreza
23.6.2004 14:18:49
Neboj, dojde na něj! :-)))
Žaba momentálně už bydlí "v novém" , ale zdaleka ne zabydleném Doupěti. Od včera už má i funkční počítač, ale nemá připojení na net - Telecom ještě nepřipojil síť. :-(((

spojovatelka Terreza
Jaja
  • 
22.6.2004 23:37:23
Jsem zvědává, jak jste dopadli? Asi máte ještě hodně práce, nebo si už užíváte nového domečku? Jaja
 Příspěvky 110 z 20 [Dalších 10 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.