| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Jak byla jednou Miládka na open-air party

 Příspěvky 110 z 215 [Dalších 205 >>]
Lili, jedna 13 letá dcera
18.9.2009 21:49:15
Přesně to si myslím...já se snažím vychovávat dceru, jak ona chce ( samozřejmě to zná své meze) Ale když jsem se dozvěděla, že kouřila, zeptala jsem se jí jestli chce koupit cigarety a jaký a ona po měsíci přestala :)
www.stopkoureni.cz
  • 
29.3.2007 11:55:33
www.stopkoureni.cz
  • 
5.11.2006 15:19:00
mam syna a normalne si sem tam davam pernik,abych stihala.nevidim na drogach nic spatnyho.jsem jen proti heroinu.a co se tyka deti,vubec nezalezi na vychove.vim to ze zkusenosti,zalezi jak on sam bude chtit,nebo ne,tak nechte tech kecu kolem.kdyz bude chtit tak si stejne da a no a co?jsou to fajn veci,kdyz se neprehani.clovek to musi umet ovladat.ne a aby ovladala droga jeho.a navim proc by se to merlo zakazat úrodavat.zakazany ovoce nejlip chutna,a clovek,nebo dite kdyby chtelo,tak by si stejne naslo cestu.zalezi taky hodne na povaze.
18.3.2006 17:31:47
Drogi bych nikdy netolerovala je to stejne jako kdybych sve dceři uvazala kolem krku smyčku a postupně utahovala a skousela jak dlouho to vydrží.nedělim na měkké a tvrde je to stejnej šmejd kterej niči zivoty všech našich děti.Zadnej člivěk kterej ma jen trochu rozumu by pro tohle svinstvo ruku nezvedl.Nemusite semnou souhlasit ale ja svůj nazor nezměnim nikdy
  • 
4.12.2005 0:39:58
Sosane musim se zeptat, proc osvobuzujeme lidi, kteri treba nekoho zabili, z ruznych zdravotnich duvodu - copak je nemoc omluva? Nutil je snad nekdo, aby meli ruzne psychicke poruchy ci co? Rekla bych, ze problem se zavislosti je asi tak stejny jak problem s depresemi, obscesemi a ostatnimi - nikdo z tech lidi nechce byt nemocny. Neznam nikoho, kdo by si rekl, ze si da jointa, pak tabletu, pernik az se nakonec stane zavislym na heroinu huraaa, to bude parada. Nekteri lide maji sklony byt nachylni k zavislostem asi tak jako jini zas jsou nachilni na ledviny atd..to, ze jejich problem pak preroste v problem cele spolecnosti (asi tak jako ostatni zdravotni extremy) je soucasti "nemoci" ci "slabosti". Pokud nam jde o nase deti, musime se jim opravdu venovat my sami a dat jim ten nejlepsi zaklad pro to, aby se mohli sami rozhodnout, ze drogy brat nechteji. Souhlasim s tim, co se nam snazi vysvetlit Monty, jeji nazory mit kazdy rodic, tak nejspis tento problem jiz nebude treba resit.

Roger Light
  • 
30.4.2005 18:06:30
Hloupy clanek s nulovou informacni hodnotou. Pominu-li naprosto mizernou stylistiku, musim se pozastavit nad obsahem. Autorka nema o problematice prazadne povedomi, pod slovem extaze si predstavi TU ZLOU DROGU NICICI nase deti, je tvrde zpracovana mainstreamovymi medii a vladni propagadnou a nema zadny vlastni nazor na vec. Jak by to take mohl hodnotit clovek, ktery to jednak nikdy nezkusil, a pak dokonce nema o dane substanci - v tomhle pripade 3,4methyleldioxymetamfetaminu ani biochemicke teoreticke povedomi ;-)
Vysmech ...

MMM svobodná
  • 
10.12.2004 9:26:12
Naprosto souhlasím s udivením"Miládky", jak je možně, že už i na vesnicích děti fetují? Jak je možné, že si dovolují být k učitelům pohrdlivé a násilnické? Co se změnilo od doby, kdy já jsem chodila na základní školu a to bylo před deseti lety. Jak se mohlo stát, že děti ztratily úctu k autoritám jako je rodič, učitel, aj.? Musím uznat, že zatím děti nechci, protože nemám chuť je přivést do tohoto světa. Chápu, že má výchova svůj podíl, ale všechny instituce a rodiče by měli táhnout za jeden provaz a zlepšit podmínky. Možná by nechybělo trochu přísnosti a sankcí, které se dodrží.
  • 
30.9.2004 8:58:15
Cely ten pribeh je picovina.Ked je dieta dobre vychovane tak sa onho nemusi rodic bat.Nie?A Miladka je hlupota!
19.11.2003 14:13:05
Lucimo, kamarádce zase psychiatr na migrénu doporučil hašiš. Fungovalo. :o)
Lucimo
  • 
19.11.2003 14:10:40
Monty, mně byla marihuana doporučena na předcházení migrenózních záchvatů. Také je prokázáno, že působí proti nevolnosti...:o)) Takže nejenom Parkinson...
 Příspěvky 110 z 215 [Dalších 205 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.