| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Nový seriál: Psí rodina:.....se představuje

 Příspěvky 110 z 36 [Dalších 26 >>]
  • 
16.7.2008 23:19:20
Ten Váš vlčák je podobný našemu,jen ten Váš není úplně černý.Náš je černý bez jediné skvrnky jiné barvičky. 29.6.2008 mu byli 3roky.Říkáme mu gaučák,žije s náma v bytě a je hýčkaný.Je sice pravda,že v postýlce nespí ale má svoje ležení u postele.Dalo dost práce ho naučit nelézt do postele.Naučila jsem ho na oranžovvý přehoz.Tak aby nebyl ošizen, má v kuchyni povoleno ležet na gauči,ale vleze tam jen když si tam někdo ulehne,tak hned zaleze za něj. Je to zlatíčko. Alena
clada
  • 
11.1.2008 12:50:13
odpust si výrazy typu, když vidím řítícího se psa otvírá se mi kudla v kapse. někomu se třeba nelíbí zase něco co děláš ty. a zabít sedmileté holčicce psa to není moc etické. zamysli se nad sebou, :)
barix
  • 
28.3.2007 21:20:58
opravdu m zarazila jedna vec, proc na vasich milaccich, pouzivate ostnate obojky, kazdy pes se na zvladnout i jinak nez ze mu nasadite ostnac a budete si myslet ze tim mate vyhrano...Ostnace se bohuzel v pozdejsim veku nevyplaci (sama mam krizence labradora s ovcakem)...vim o cem mluvim ....
Helena
  • 
9.1.2004 8:07:12
No jo, ale i vychovane trilete dite neni schopne rozpoznat nebezpeci, ktere by mu hrozilo . Pokud se pes bude citit v ohrozeni / mluvim o " hodnem psu" ktery by normalne nezautocil/ a bude hrozit po psim zpusobu,tak to sebevychovanejsi trilety dite nepozna, a to je to, co musi zvladnout ten dospely.Proto dite nikdy o samote se psem!!proste tam u toho byt musite alespon jednim okem, aby jste jejich spory mohla vyresit vy a ne pes. Helena , dve deti, dva psi .
Lucka
  • 
24.9.2003 8:16:16
OK, vsichni vi velice dobre, ze ma byt vychovavan pejsek (my se o to snazime), bohuzel nikdy ale nectu, ze by melo byt vychovavano i dite, aby se chovalo tak, aby k pripadnemu napadeni nedoslo. Nas syn to jiz ve veku tri let chape. Vychovou deti bychom zabranili spouste nestesti!
23.9.2003 21:17:05
Ahojky, já mám trošku jiné zkušenosti s hafanama ze svého dětství: vlčanda mě hlídala v kočárku a běda tomu, kdo by mě chtěl probudit! A naopak, jakmile jsem zabrečela, byla schopná maminu ke kočárku málem dotáhnout. : ) Problém byl jinde: byl to tety pes a mamina má ze psů hrůzu... Asi neměla radost z mého láskyplného vztahu s takovou obludou, ale nutno podotknout, že tahle psí slečna nikdy nechtěla svoje mimča, zato páníčkům jich odchovala několik. A zašlo to tak daleko, že zatímco jsem ji píchala prstíkem do oka, ona klidně držela. Když mě pak moje nebohá maminka pleskla přes ruku, temné zavrčení Asty ji celkem přesvědčilo, že se do našich her nemá plést. Dodnes mi o tom ráda vypráví. :o)))
Tohle ovšem není návod, aby rodiče své psy a děti nechávali pohromadě bez dozoru. Náš prcek psy miluje, ale rozhodně nehodlám zkoušet, jestli boxer její babičky a dědečka podobné zacházení snese. Mají se rádi, můžou se očuchat, ale radši je držíme pod dohledem a v bezpečném odstupu. I když je to hodný pesan, jeden opravdu nikdy neví.
Ale i když mám psy ráda a Eli první slovo bylo haf, na procházkách s kočárem opravdu klidná nejsem. Jen doufám, že moje brigáda v útulku a praxe se zvládáním vzteklých hafanů mi v případě krize pomůže. Když vidím jak se k nám žene labrador a na druhém konci vodítka vlaje dívenka tak 7 let (venčí psa sama a už je celkem známe), tak se mi otvírá kudla v kapse. Díkybohu za všechny pejskaře jako Ty. : )
Těším se na pokračování a omlouvám se za vykecávání...
PS: povel mimi bych zavedla na cvičáku povinně :o)
Lucka
  • 
23.9.2003 19:27:32
Tak to se tam snad uvidime. Jsem na vase pejsky zvedava. I nase Dora se umi hezky zastavit na fleku, uz jsem taky skoncila, krome jineho, v prikopu plnem vody.
Klára
  • 
22.9.2003 21:48:38
Ahoj, mám velkou radost, že jsi se ozvala, vždycky potěší ozva od "podobně trefeného" člověka, který "běhá s vlky";-) Závody stále platí, ale zatím pilně trénujeme, rádi bychom jeli na Sadskou, ale pouze se podívat. Na první závody asi počkáme na sníh, přece jen saně nám jdou lépe než trojkolka. Zrovna všera mě pánové nádherně vyklopili do kopřiv, Ramses se najednou v běhu zarazil na místě u nějaké očůrané trávy, tak jsem to holt musela ubrzdit a "odklidit se". Klukům absolutně nic není, naprosto nechápavě na mě zírali, kde se to v těch kopřivách beru, já jsem samý štípanec z metrových kopřiv a mám parádně odřená kolena. Běhat s nimi je v našem případě vyloučeno, jsou moc velcí tahouni, na ně prostě ani náhodou nestačím, s kolem to samé. Narozdíl od vašeho labradora je náš "pololabrador" k neutahání.
Problém s aktualizací stránek moc dobře znám, jsme na tom velice podobně, až mám z toho někdy špatné svědomí, ale už jsem se do toho taky pustila. S trochou štěstí se uvidíme na Sadské, ráda bych s sebou vzala kluky, už je na ně plno lidí zvědavých, "s čím že to vlastně míním běhat":-)
  • 
22.9.2003 20:00:18
Ahoj,

pokud vim, chystala ses se psy zavodit, plati to porad? Za 14 dni se jede v Hrobu u Teplic a pak je Sadska, tak se tesime;-) Jinak ja uz mam krome pejsku i deti (skoro 4 roky a 9 mesicu) a klape nam to bezvadne. Psi jsou dva velmi behavi - pointri - a jeden velmi liny - labrador. Behame s nimi canicross, takze nase deticky i jezdi po zavodech (coz je obvykle zima, dest a straaaaasny blato), ale zda se , ze jsou docela spokojene. O tom, jak se nam zije, se mluvi na http://www.sweb.cz/psizivot/. Stranka je bohuzel dost neaktualni (chybi tam jak Flik, nas treti pes, tak Pepik, nas druhy syn), snad to brzy napravime.
Klára
  • 
19.9.2003 22:03:54
Zase tak málo ne, jen něco málo přes 20:-))
 Příspěvky 110 z 36 [Dalších 26 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.