| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Vím, že mi nikdo neporadí...

 Příspěvky 110 z 82 [Dalších 72 >>]
17.5.2006 16:48:40
Milá Jarko, Tvůj článek jsem četla dokonce dvakrát a moc Tě obdivuji. Já v životě také prožila několik hodně krušných chvil..dnů, týdnů i měsíců. Vím, jaké to je, když jsou děti nemocné a moc dobře si vzpomínám, co při tom matka cítí. Měla jsem manžela a moc jej milovala. Mám podobnou zkoušenost jako Ty. Byl mi nevěrný s mou nejlepší přítelkyní. Bylo To pro mě peklo!
Teď už mám život v pořádku. Mám jiného přítele (ale trvalo to) a začínám nový život. Není to vůbec jednoduché a moc s Tebou cítím a držím moc palce, Tobě i Tvým dětem. Nejdůležitější jsou děti - to je hlavní. Vím, že to je pro Tebe moc těžké, ale podle toho, co jsem četla, si myslím, že jsi opravdu silná a já před Tebou smekám.
  • 
21.4.2006 15:07:38
To je strašné, být tebou, tak jsem ho dávno požádala o to, aby odešel. Vždyť vás takhle všechny utrápí. Nechápu, že se takový chlap nestydí sám před sebou. Budu ti držet palečky a doufám, že se to co nejdříve vyřeší ve prospěch tvůj a hlavně tvých dětí.
kamila
  • 
10.3.2006 22:08:43
drzim vam palecky!
Lenka Nová, tři dospívající dcery
  • 
11.2.2006 21:49:19
ani jsem to necetl jak to je dlouhe..to je zase nejaka kravina
Josef
  • 
13.1.2006 8:17:49
Bety jednoznačně Ti doporučuji nechat ho jít. Asi by bylo k ničemu jí nějak kontaktovat. Mezi Vámi dvěma nejsou žádné dispozice k společnému životu. On se stal brzdou Tvého rozvoje a i rozvoje dětí, proto přichází tato pomoc z přírody, vesmíru, řádu, od Boha. Jsi daleko vyspělejší dušičkou než Tvůj muž. On má těžiště ve hmotě a v materiální oblasti. Ty naopak potřebuješ trošku rozlet aby ses mohla pohnout dál. Pouvažuj sama a připomeň si jaké byly Tvé sny z dětství, dospívání apod. A kam se poděly? Pak se koukni na jeho vztah k matce? Takový má ke všem ženám. Měj se hezky a ničeho se neboj, Ty to zvládneš a konečně začneš žít, ne jen přežívat.
Dáša 2 kluci+ holčička
3.1.2006 10:09:16
Bety,zažila jsem naprosto stejnou situaci,jen to bylo po 11 letech a zjistila jsem to sama,respektive mi to muž přiznal.
Rok jsem se trápila,volala milence,hledala chybu u sebe,brečela..
Po roce jsem ho vyrazila z bytu a nesmírně se mi ulevilo.Už jsem se netýrala myšlenkami kdy přijde domů,jestli je u ní atd.Pár let trvalo,než jsem s tím vyrovnala,měla jsem ho hodně ráda a nikdy bych si nemyslela že takto dopadneme.Ale nemínila jsem se nechat ponižovat,nebýt jednou ze dvou.On se rozvádět nechtěl,věděl že jeho milenka,ač vdavek s ním chtivá,není použitelná pro život.Jenže ukončit to s ní nechtěl,tak jsem to k jeho obrovskému překvapení ukončila já a nelituji,mám nového partnera,další dítě,jsem šťastná.
On žije sám...
  • 
2.1.2006 13:16:49
Ahoj Bety,abych byla uprimna,nemam nastesti zkusenosti s neverou,ale premyslela jsem o tom,co jsi napsala a neni opravdu asi jednoduche se rozhodnout co udelet.Ale jednu vec bych rozhodne nedelala:nevolala bych jeho milence,ale to je muj nazor.Je uzasny,jak nektery chlapy premysli...chce manzelku a milenku k tomu...a ty se s tim vyrovnej jak chces.Urcite,kdo takhle jedna ,se nesnazil vzit do situace,kdyby to bylo naopak.Mate velke deti,spousty let manzelstvi za sebou,zkus se zamyslet,kde je jeho citlive misto.ja jsem si prosla menis,nebo mozna vetsi manzelskou krizi...nevera tam nebyla,ale presto ve vztahu to moc skripalo.Nejdrive jsem se desne trapila,brecela,kricela a pak uz jsem byla tak unavena,ze jsem propadala depresi.Manzel pak odjel pracovne na cely mesic pryc a ja jsem se pomalicku hrabala nad vodu.Nebylo to jednoduche.Ale dokazala jsem to.Najednou jsem si uvedomila,ze se mi styska,po mne same.Kdyz se vratil,nejdrive si myslel,ze asi neco prehravam,ale pak si uvedomil,ze asi je neco jinak...Nekricela jsem,pokud chtel zase nejakou blbost rozebirat,rekla jsem mu ze nemam momentalne chut a vzala si knizku,proste jsem si udelala svuj mikrosvet a je mi v nem dobre.Chodim cvicit,lyzovat,do knihovny ,mam zname...a tak jsem to prezila.Mozna nejaky odbornik by rekl,ze se ma hlavne o problemu mluvit,komunikace...ale ja si myslim,ze pokazde to take neni to nejlepsi.jsou v tom nekdy emoce a ty dokazi delat s clovekem hrozne veci.
Zapremyslej,jestli s nim chces byt...a proc!
Preji ti hodne pevne nervy a silu to vyresit.Ne jenom prezit...
Bety
  • 
2.1.2006 9:03:58
Po 19 letech manželství si muž našel milenku.Starší bohatou ženu. Přišly na to děti a šetrně mi to oznámily.
Muž se nemůže rozhodnout,čemu dá přednost.Dvakrát mi řekl, že to skončil, ale zjistila jsem, že lhal.
Jsem ochotná mu odpustit a nevracet se k tomu, ale on mi řekl, že se nechce rozvádět ,ale ji si chce ponechat jako milenku. Mimochodem v intimní oblasti nám to klape.
Co mám dělat ? Mám jí zavolat, vynadat jí, prosit, mám mu dát ultimátum ? Jaké máte zkušenosti a čemu bych se měla vyhnout nejvíc ?
  • 
1.1.2006 14:40:58
Petre,myslim si,ze je prilis jednoduche nekoho odsoudt,nez pochopit.My zde slysime pouze jednu stranu a tudiz je tezke posuzovat inteligenci nebo city a pocity toho druheho.Kdo vi,co prozival,kdyz jeho zena odesla s ditetem k priteli??Tim samozrejmne nesouhlasim s tim co dela ted,ale jenom se snazim tim rici,ze vina je vzdy na obou stranach.Nebo vlastne skoro vzdy...
Petr
  • 
29.12.2005 15:52:48
Nevím, kde se ztratil můj příspěvek? Tak ještě jednou.
Teda doufám, že mužů, kteří si neváží ani sami sebe ani svých dětí ani své ženy je na světě méně, než těch pravých chlapů pro život.
Vás muž je velký a nevyzrálý ubožák, to se jinak říct nedá, navíc jeho IQ asi není moc vysoké, neboť tohle by normální rozumný chlap nikdy neudělal. Člověku rozum stojí nad obsahem článku.
Přeji opravdového tátu i muže pro vás, ten který si dovolil vás opustit si nezaslouží ani vaše děti a vás v žádném případě.
Ale pamatujte, že na každého jednou dojde a i on bude v životě velmi litovat, co udělal, teď má mladou krásnou ženu, a je frajer. Uběhne pár let a bude chudák, který bude akceptovat své ženě milence a bude jen chrlit peníze, aby uspokojil její potřeby, protože ta žena je na něm závislá finančně ne citově, jako vy a vaše děti. Odpoutejte se od něj, je to opravdu velký ubožák, který je už teď svým známým a přátelům pro smích.
 Příspěvky 110 z 82 [Dalších 72 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.