| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Mikuláš a Anděla mají brášku

 Příspěvky 110 z 34 [Dalších 24 >>]
Veny+4 sarančata
8.2.2008 0:22:11
POTŘEBIPOMOC
Veny+4 sarančata
8.2.2008 0:21:47
AHOJ JHPLKY JE TUJEŠTĚ M)NQKDO
kamila
  • 
8.2.2008 0:15:36
Miminko je super a když je zdravé, dělá svým rodičům radost. vy jste se mu docela slušně pomstili. dát tak něžnému a kouzelnému drobečkovi jméno Kašpar.... celý život s tím bude žít a celý život si ho ostatní budou dobírat. jen proto, aby jste vy byli zajímaví. Chudák kluk!!!
Dagmar s dcerami Renátou a Martou
  • 
21.3.2007 20:22:53
též se připojuji ke gratulaci. Moje dcera musela do školy vypracovat rodokmen. Zjistila jsem jaká zajímavá jména v naší rodině jsou. Mikuláše ještě nemáme, ale Andělky dokonce dvě. Jednu Albínku, Anežku, Silvestra a Fabiána. No nejsou to pěkná jména? Každé jméno je hezké, když se hezky říká. Příklad Kateřina zní vznešeně, ale Kačena už moc né. Tak přeji jen zdraví a radost z dětí Vám Všem...
P+L
20.4.2006 17:39:21
Gratuluji, ale chudaci vaše děti s těmi to jmény ty budou mít hodně přezdívek, ale to nevadí hlavně ať jsou zdraví přejeme, přezdívky se dají přežít :-) že jo měj te se
Renda, zatím bez dětí, ale snad se brzy zadaří
  • 
19.2.2006 19:57:57
Taky moc gratuluji, a to ke všem třem dětem a jejich jménům. Trošku nechápu, proč v diskuzích tolik lidí píše, že to bude chtít silnou osobnost. Já se jmenuji Renáta a vždycky se mi líbilo, že jsem byla ve třídě sama a litovala jsem třeba těch 5 Lucií, co tam se mnou chodili. Byla jsem prostě jediná. Myslím, že v dnešní době už se lidi tolik nebojí dávat neobyčejná jména a je to dobře. Takže bych se nebála reakcí v okolí. První třídy jsou už určitě, co se týče jmen daleko rozmanitější než dříve. A co hlavně, že se líbí vám. Většinou si každé dítě alespoň jednou za život zastěžuje na své jméno, protože se shlédne v jiném, to je normální. Můj manžel je Petr a je z toho nešťastný, protože se v jeho generaci takhle jmenuje každý třetí.

P.S.: Andělka je skutečně krásné a opravdu takové radostné, zkusím to nadhodit manželovi. My budeme mít s jménem ale hodně dilema, protože máme celkem nic moc příjmení (přídavné jméno). Tak uvidíme.
Jana
  • 
3.1.2006 22:07:24
To ja mam zase za sebou trauma z toho, ze se vsichni okolo vzdycky jmenovali stejne,....mne by se byt Andela - nebo Kaspar asi docela libilo... A to meli moji rodice tu drzost tvrdit mi, ze jim jmeno Jana pripadalo desne originalni, a to az pozdeji se toho ostatni rodice nejak domakli a zacali ho davat taky... Vlastnorucne jsem si overila, ze v roce meho narozeni Jana s prehledem vedla tabulku cetnosti jmen pro novorozene holcicky.... Takze si clovek asi nevybere...
ajka
  • 
7.10.2005 15:08:10
Gratuluji ke třem krásným a zdravým dětem, ale ta jména. Je vidět, že rodiče Tomáš a Jana nikdy nezažili trauma, které si s sebou nese dítě rodičů, co chtějí být vtipní a vymýšlejí zvláštní jména. Myslím, že vám vaše děti za volbu jména nepoděkují a budou svá jména nenávidět. Navíc dnešní děti jsou kruté a vašim dětem se budou jistě smát nebo je litovat. Z hlediska dětské psychiky je rozhodně lepší se jmenovat Petr a Katka a znát tři další toho jména, než se jmenovat jedniný Kašpar, Mikuláš a Anděla široko daleko. Vašim dětem přeji vše nej a hlavně pevné nervy, ať svá jména zvládnou.
30.9.2005 15:10:52
Moc blahopřeju k miminku i k výběru jména. Já bych jej nevybrala, ale je hezké.
Hodně zdraví vám všem.
Ivuška s pupíčkem
  • 
19.5.2004 12:18:54
To je přece jasné! Doga Ája! (Že by nevěsta pro Maxipsa Fíka??) ;-))))
 Příspěvky 110 z 34 [Dalších 24 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.