| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Nahatá prsa, ano či ne?

 Příspěvky 110 z 69 [Dalších 59 >>]
Pica, 10 deti
  • 
28.10.2007 4:14:47
Kojeni je prezitek. Googlujte blbky.
Tamara
  • 
19.6.2007 17:55:26
presne tak toto je pravda prepáč nekterie lide jsou debilove
Petr, tři děti
  • 
20.3.2007 15:05:29
Fantiko, přemýšlím, jakou že újmu dozná 13letý kluk když zahlédne prso. Řešit kojení na veřejnosti je jako řešit telefonování, mluvení, nebo jakoukoliv běžnou nebo přirozenou věc. Za mých víc než 30 let života jsem ani na okamžik nezaznamenal pocit, že mně kojící žena obírá byť o píď mé svobody.
  • 
22.2.2005 13:48:37
a nadherne se bavila! diky za Vasi duslednost ohledne dohledani obrazku a clanku. vsem omezencum, vsem vsem psychopatum a vsem vsem vsem sexualnim porucharum, kteri za kojenim vidi ci citi sex - plazim na vas jazyk,pusu smichy od ucha az k uchu.

KOJENI ZDAR VZDY a VSUDE, protoze hlavne zdar a silu nasim robatkum!

janca,1 dcerka 19mes. a synek na ceste
Slávka, 2 kluci
  • 
17.8.2004 21:49:04
Já taktéž nejsem nepřizpůsobivá občanka, máte-li tím, jak se zdá, na mysli maminky romského původu, ba dokonce ani maminka s nižším IQ. Přesto nevím, proč by ty výše jmenované mělo napadnout, zda kojení na veřejnosti bude někomu vadit. Připomíná mi to okřídlenou větu "co tomu řeknou lidi", kterou rádi používají ti, kteří jako měřítko pro vlastní konání používají měřítka druhých. Ale jestliže "ti druzí" dělají přesně to samé, dostáváme se do bludného kruhu. Otázka by tedy neměla být, jestli to někoho pohoršuje, ale jestli to někomu ubližuje, nebo to nějak výrazně omezuje jeho svobodu. Podle mého nikoliv, ale na druhou stranu spoustě lidí připadá to, že se na ulici líbají dva homosexuálové jako omezování jejich svobody, že se něco tak hnusnýho musí koukat, ale už vůbec jim nepřijde jako omezování svobody, jestliže po nich chtějí, aby spolu například vůbec neměli vztah jen kvůli tomu,že je to uráží. (Ten příklad jsem dala, aby bylo jasný v "drsnějších" souvislostech, kam to může vést).
Slávka, 2 kluci
  • 
17.8.2004 21:27:26
Mně ta koza přišla celkem vtipná, podle mě je někdy dobrý, vzít výraz, který se běžně používá, aniž se nad jeho významem kdo zamyslel, a použít ho vědomě (jasně, že mezi lidmi, kteří vědí, o co běží...) Dává koza mlíko? Dává, tak je to v pohodě.
Mimochodem, víte, jaký je rozdíl mezi kozou a jelenem? Jelen se nevejde do podprsenky...
Slávka, 2 kluci
  • 
17.8.2004 21:20:23
Upřímně řečeno tomu moc nevěřím, je možné, že v některých vrstvách to bylo běžné, ale nemyslím, že to bylo pravidlo. A určitě ne na venkově. Kromě toho, on to mohl být třeba taky vliv určité "civilizovanosti" šestnáctého století, že se člověk nechtěl kojením přirovnávat ke zvířatům, že...
Ale když si vezmete kmenová zřízení a přírodní národy, tak tam se kojí přirozeně. A celkem je skutečně jedno, koho...vlastní dítě, sousedčino, nebo nějaké zvířátko.
16.12.2003 22:17:28
Syna jsem kojila pouze do půl roku,šel na operaci,tak jsme museli skončit,mléko se ztratilo,tak si to nyní vynahrazuji s holčičkou.Je jí sedm měsíců a neznam nic hezčího,než když před kojením radostně mává rukama nohama a pak se celá štastná přisaje.Je to ten nejlepší kontakt,který spolu můžeme mít.A neexistuje pro mne místo,kde bychom ho spolu mít nemohly.
Zlatka,děti 16 a 5
  • 
19.7.2003 22:31:09
Ahoj, nedá mi to a ozývám se.V době,kdy jsem kojila 1.dítě,nebylo to moc moderní, zejména tak dlouho,ale vytrvala jsem .Kojení skončilo bohužel po synově pobytu v nemocnici,kdy mě vykázali(měl 11 měsíců) s tím, že dítě s průjmem kojení nepotřebuje.Když přišel domů,průjem měl stejně a ještě k tomu zánět průdušek.Maminy,držím vám všem palce,nedejte se.Je to jeden z nejkrásnějších darů,který můžete dítěti,ale i sobě dát.
Mikulášova babička
21.5.2003 17:21:50
Jo, nektery zensky se tim chlubi. Odhledneme-li od toho, ze chlubeni neni moc decentni zpusob sebeprezentace, tam maji cim:). Krome toho lidi se vychloubaji podstatne mene respektu hodnyma vecma: odevy, majetkem, tituly, autama, jakoz i vlastnim vzhledem(!)......a malokdy se diskutuje o tom, jak je to nevkusny. Vseobecne; zena, ktera na sebe uspesne upoutava pozornost vyvola logicky taky vlnu kritiky jinych zen, ktere byly v tomtez mene uspesne, nebo si netroufly. Nekdy i muzu.
 Příspěvky 110 z 69 [Dalších 59 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.