| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Když první tání cestu sněhu zkříží

 Příspěvky 13 z 3 
31.3.2003 18:23:09

Ahoj EMI,

diky za pozdrav. Mas pravdu, v Severni Americe je spousta nadhernych mist na toulani. Nasim nejvetsim limitem jsou asi ty obrovske vzdalenosti a vek deti.... Ted uz jsou ale Terezce ctyri roky a prece jen ujde kousek vic nez loni a tak si na letosni leto planujeme vic cestovani. Snad nam o vyjde.



Katka
Evča, kluci 90+96
28.3.2003 18:31:39
Ahoj Katko,

myslím, že Tě úplně chápu a je mi Tě docela líto, že jsi tak daleko, že nemůžeš dnes obléct kanady a vyrazit třeba k té Sázavě.

Minulý týden bylo tady v Čechách ještě chladno, ale teď je tady krásně, oteplilo se a dnes jsem potkala už docela dost trampů s patřičnou výbavou :-) Kvetou tu jarní květiny, lístečky se zelenají a sluníčko svítí. Dnes se dalo chodit přes poledne i v krátkém rukávu :-)

Úplně chápu Tvou nostalgii. Pro mě je dost dlouhá i zima, když se nedá nikam vyrazit. A to jsme byli naposledy v listopadu na čtyři dny v Maštalích (kousek od Poličky). Minulý víkend jsme vyrazili aspoň do Českého ráje, sice tam místy byl ještě sníh a led, ale i tak to bylo moc pěkný. Dobili jsme trochu baterky po té zimě :-) a užili si klidu, protože v teplotách okolo nuly, která tam místy byla, se nepotulovalo moc nadšenců, tudíž tam byl krááásný klid :-))

Máš v Kanadě zase jiné možnosti než my tady v Čechách, ale domov je domov a vzpomínky na krásné chvíle v mládí Tě budou provázet asi už napořád.

Neznám Tvůj životní příběh, tak se chci zeptat, jestli už tam za velkou louží zůstanete napořád nebo jestli se vrátíte zase někdy sem k nám? Určitě bys vyrazila i s rodinou a třeba bys tím tuláckým bacilem nakazit i svoje potomstvo :-))

Právě sedím nad mapou a vymýšlím, kam zítra vyrazím se svými kluky :-) Asi někam na Kokořínsko, prolezeme nějaké jeskyně, kokořínské doly i vrcholky skal a bude nám pěkně. Budu na Tebe vzpomínat.

Zdravím Tě trampským AHOJ!!!!
Zuzana
  • 
28.3.2003 3:44:13
nabyla jsem dojmu, ze mame nebo jsme meli v Cechach neco opravdu vyjmecneho, zatim jsem neslysela, ze by v nejake jine zemi bylo takove trampske hnuti jako u nas. Nebo nekdo o necem srovnatelnem vite?

S prekvapenim jsem to zjistila, kdyz jsme zili v Nemecku a moji vrstevnici travili leto nekde na hotelu s plnou penzi. Divila jsem se tomu a ptala se, proc nejedou na cundr nebo na vodu,nechapali a jestli pry chci jet na vodu, mam se poptat v lokalnim veslarskem klubu.

Kdyz me pak moje kamaradka z Nemecka navstivila v Praze, byla velmi spokojena, ze uz si prosla Hradcany a Karluv most, ale rada by pry videla i tu reku, o ktere jsem ji vypravela, kde si lide vari na ohni na brehu veceri a hraji pritom na kytaru.
Takovy byl totiz muj krkolomny pokus o vysvetleni rozdilu mezi souteznimi vodnimi sporty a jezdenim na vodu. Az je mi skoro lito lidi, kteri to nikdy nezazili a nemuzou pochopit, o cem to vlastne mluvim.
 Příspěvky 13 z 3 

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.