| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Jak vyrobit Kiddy Board

 Příspěvky 110 z 13 [Dalších 3 >>]
laura
  • 
13.3.2006 15:46:51
Dítě stojí mezi kočárem a madlem.Právě zjištuji,že to není jen tak,bud je dlouhá korba nebo vadí brzda.L
Marketa,2 deti
  • 
27.4.2003 19:46:05
My jsme to koupili(1450,-Kč), i když máme částečně šikovného taťku,který by to nějak vyrobil,ale zase nemá čas. Starší 3-letá je nadšená.K tomu zakopávání: máme Hartana,je mezi rukojetí a osou hodně místa,ale kočárek tlačím jednou rukou a chodím trošku bokem.zvládáme i poklus.tato nepšikovnost se zakopáváním určitě vyváží pohodu,se kterou teď můžu s oběma vyrazit na delší trasu.Už se nevracíme s řevem a přesvědčováním,že pojď ještě k tamté lampě a pak tě kousek ponesu.
Původně jsem to chtěla vyrobit ze skateboardového prkna.
  • 
6.2.2003 22:14:48
Tak já nevím, ale můj manžel má 185 cm a pokud jde "normálně" za kočárem, tak už tak musí dělat kratší kroky jinak by do něj pořád kopal, tak po zapojení plošinky by snad musel kočárek pouze "vodit" ze strany. Navíc mi nepřijde, že bych měla tolik místa mezi rukojetí a korbičkou. A kam si pak dáváš tašku, která je obvykle umístěna na rukojeti, ta by tomu mrněti jistě ubírala místo?
tinas
6.2.2003 13:25:44
Ahoj Iveto,
tento Kiddy Board se dá přizpůsobit velikostí každému typu kočárku. Pravdou je, že asi nemůžeš dělat nějaké "čapí" kroky,ale zase si nemyslím, že by to až tak překáželo. Kiddy Board se připne dole za osičku mezi kolečky a dítě stojí jako mezi rukojetí u kočárku. Jak jsem psala už několika holkám, tak až uvidím kamarádku, tak Kiddy Board vyfotím v akci a poprosím Jirku(správce sítě) aby ho sem ještě nějak přidal. Když jsem ho sem posílala, tak mě nenapadlo, že jeho využití třeba někdo nezná. Já se příště polepším. Zatím ahoj. Tinas
tinas
6.2.2003 13:19:41
Ahoj Lilitth, máš pravdu, 16 měsíční dítě patří spíš do kočárku než na Kiddy Board. Mám za to, že pro Tebe to ení dobré řešení, protože ti tam nevydrží. Zvaž koupi kočárku tandem nebo jsem viděla u nás v bazárku kočárek myslím, že to byl knorr, nebo něco hodně podobného, který měl na konstrukci připevněné ještě sedátko pro druhé dítě. Já osobně bych volila nějaký kočárek pro dvojčata, protože jak sama zjistíš, když budeš někam spěchat a tvoje starší dítko bude zrovna stávkovat, že ho bolí nožičky, tak brzy ztratíš nervy, nehledě na to, že když bude nemocný nebo něco jiného a ty budeš mít v ruce kočárek, tak ho nemůžeš nosit. Kiddy Board je pro starší až tak dvouleté děti.

Ahoj Tinas
tinas
6.2.2003 13:15:07
Ahoj Jájo, ta páčka a ta skoba spolu dost souvisí. Ta skoba je jakési očko, za které zachytíš osičku kočárku no a tou páčkou si to očko otevíráš, nebo naopak zavíráš, aby ti to nepadalo. Jak už jsem psala u předchozího příspěvku Deli vyfotím Kiddy Board v akci. Nech tu na sebe příště kontakt .


Tinas
tinas
6.2.2003 13:12:12
Ahoj Deli, Kiddy Board se připojuje ke kočárku dole na osičku. Dítě ti stojí vlastně jako mezi rukojetí od kočárku. Vyfotím Kiddy Board v akci. Stačí, když sem pošleš na sebe kontakt a já ti fotku pošlu. Tinas.
Iveta
  • 
3.2.2003 9:24:19
Je to pekny napad, ale ani ja dost dobre nechapu, jak se s kocarkem,kde je pripevnena plosinka jede.Nezakopava maminka?
29.1.2003 10:53:47
asi taky nechapu, kam se to dava, pripadne jak se na tom sedi - nebo stoji?
29.1.2003 0:16:52
Zajímalo by mě, jak je to s přepravou malých ďáblíků-jednoho mám,16měsíčního a pochybuji,že by tam vydržel dýl jak 2minuty- za 2 měsíce budu něco zázračnýho potřebovat...
 Příspěvky 110 z 13 [Dalších 3 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.