| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Vnímat své tělo v prostoru

 Příspěvky 13 z 3 
  • 
1.12.2002 2:19:42
Mily pane Novaku!
Jen tak nahodou jsem procitala informace na techto strankach. Jsem take fyzioterapeutka a Doc.Kolare velmi dobre znam. Vim jake to je kdyz rodice nemocnych deti maji nepresne, spatne, nebo nedostatecne informace. Proto Vam chci doporucit, pokud je ve vasich silach obratte se na ty nejlepsi lekare a fyzioterapeuty ve svem oboru. Vim ze je to velmi casove a hlavne financne nakladne, ale za klid v dusi a nasledne uspechy to opravdu stoji! Mam s timto velmi dobre zkusenosti z praxe. Vim ze i mnozi rodice dojizdeji na obcasne prohlidky a kontroly do Prahy(do zminovaneho centra k Doc.Kol.) ze vsech koutu nasi republiky.
Je uz ted pouze na Vas, jak se k cele veci postavite. Ja Vam preji mnoho stesti a pevne nervy. Pokud byste potreboval nejake dalsi informace, muzete se na me obratit.
Pekny den Mgr.Martina Cingalkova.
Jizni Korea-Seoul
13.11.2002 21:29:19
Našemu synovi je 10 let, od narození má také spastickou DMO a suohlasím s vámi v tom, že většinu informací o nemoci, léčení, sociálních dávkách apod. jsme také získali od ostatních rodičů, většinou při pobytech v lázních. Tam nám byl také doporučen ortoped, ke kterému nyní jezdíme ( a podle našich informací spolupracuje i s MUDr. Kolářem ).Je to MUDr. Charvát a ordinuje v Hradci Králové a v Novém Bydžově. Jezdíme k němu asi tři roky a pokaždé, přestože byla čekárna narvaná k prasknutí,se k našemu synovi (a věřím, že i k ostatním pacientům) choval mile a vždy nám vše vysvětlil tak, abychom to pochopili. Ondru už i operoval a pooperační péče byla mnohem lepší než po předchozí operaci v jiném zařízení. Určitě se najde někdo, kdo mi bude oponovat, ale sama za sebe můžu doktora Charváta vřele doporučit.
Adresa: MUDr. Jan Charvát, CSc.
ortopedie
PK III, tř.E.Beneše 1549
Hradec Králové
tel.495 260 312-14
Přeji Vám hodně štěstí .
Dana Srpová

  • 
9.11.2002 10:45:43
Coje napsáno v článku je jistě 100% pravda ! Náš syn Vít má diagnozu Spastická Depareza ! Všecky informace máme od maminek které tímto prošli a málo od doktorů ! Nikdo neřekne ten kluk potřebuje operaci, všecko záleží na rodičích aspoň co se týká nás!A tak s cháníme a pídíme se kdo by našeho 3letého klučíka operoval aby mohl do školy po svých! Kdy by jste mohly doporučit Lékaře a by nám pomohl s naším synkem budem rádi ! Spozdravem Karel Novák ,tel.-607 749514,416 594 822!Adresa-Lkáň 53,Třebívlice,411 15!
 Příspěvky 13 z 3 

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.