| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Podruhé těhotná V. - výbavičková mánie

 Příspěvky 110 z 12 [Dalších 2 >>]
  • 
24.8.2005 10:16:27
Poslala jsem příspěvek a objevil se mi v úplně jiné kategorii...ach jo, docela tam nevhodně trčí.tak se omlouvám všem, kdo bude mít ze mě dost!!! :)
Eliška
  • 
24.8.2005 10:13:51
Ahoj holky. Ještě nejsem ani těhule, natož máma, ale už pomalu uvažuji...nejvíc mě potěšil v článku fakt, že také existují rodiny s dětmi v 1+1. Když čtu jiné články a diskuse, připadá mi, že mají všichni super pokojíčky pro miminka a já nějak v tomto zaostávám :)
Jak to doma řešíte s prostorem? (kromě uvedených tipů) My máme kuchyň a pokoj. V tom pokoji máme postel, dva pracovní stoly, pár skříněk ... a nic dalšího se sem nevejde. (Natož postýlka) Uvažuji o patrové posteli /dvojlůžko/, ale zase tím ztratím prostor na letišti, který by se pro malé mimčo mohl hodit. Co myslíte? Podělte se o zkušenosti!!! Díky!
  • 
9.11.2004 9:12:53
* NABYTEK * DVERE * ZAHRADNI NABYTEK * DREVA * MATERIALU * DREVOTRISKOVE DESKY * REZIVA * DTD * LAMINNATY * PREKLIZKY * DYHY * MDF * SOLOLIT * AKULIT * SPAROVKA * BIODESKY * SRUBOVE STAVBY * PARKETY * ZARUBNE * DREZY * PALETY * TRUBICE * DUTINKY * PALIVOVE DREVO * dub * buk * jasan * olse * briza * borovice *
5.11.2002 19:30:39
Moc pěkný článek, někdy se zcela ztotožńuji s pisatelkou. Mám 6ti a půl měsíčního synka Jakuba. A v současné době nechce vůbec usínat. Každý večer máme scénu když deme do postýlky a vždy podlehnu já a i přes rady a nerady že ho mám nechat řvát od mých rodičů vždy zvolím metodu hry a usínání v kruhu rodinném. Nějak ale tuším že to tak dál opravdu asi není možné.Prosím o radu a zkušenosti ostatních maminek.
Už musím končit Ahoj j.matouskova@centrum.cz
Terezie Šebestová Růžičková
31.10.2002 20:11:01
Tak jsem jukla na ty stránky, a je to fantastický !!! Škoda, že už mám 3 děti, u kterých jsem o tom nevěděla !!! I kdyby se schylovalo ke čtvrtému, tímhle směrem by mi asi výbavičková mánie u rodiny a zejména u manžela neprošla... Ještě tak ten šátek, resp. Baby vak, ten jsme pořídili právě na nejmladší Anežku, ale na to čtvrté děťátko už toho opravdu moc navíc není... Jen můžu doufat, že se třeba rozpadne něco po starších sourozencích a já "budu muset" :-))) koupit něco nového :-)))...
Terreza
31.10.2002 19:51:17
To jsem ani nevěděla, že se to prodává - my houpáme a přes den usínáme v "šátku" (obarvená 1/2 prostěradla) zavěšeném na roštu (trámech) od zvýšené postele. Kdo chcete, podívejte se na fotoalbum rodina.cz/Terreza album "Anežka"...
31.10.2002 1:36:05
Take smekam pred takovymi peknymi obrazky ,
my jsme meli kocarek - trojkombinaci s takovou tou korbickou s usima - dela se to vubec jeste? - a ta se nam moc osvedcila, meli jsme ji zavesenou ve futrech na poradnem lane a Johanka nejlepe usinala v ni za neustaleho houpani - opravdu doporucuji! Dalsi zlepsovak jsme meli jine lano, ktere vedlo z nasi postele resp patyrka, kde jsme spali, az k te zavesene korbicce, v noci stacilo z polospanku za to lano zatahat a korbicku rozhoupat. Nespla tam tedy kazdou noc, jen nekdy, ale na uspavani to bylo asi to nejlepsi. Po nejake dobe jsme na misto korbicky zavesili drvenou houpacku, takze ty haky ve futrech jsme opravdu vyuzili.
tak Sylvo, opravdu NUTNOST :O)
Lubylu
30.10.2002 23:35:01
Teda Sylvie,

smekam, ty jsi super, obrazky tu jeste nikdo nevlozil! Jak ty to delas!!
Hi hi

Ed
30.10.2002 22:00:18
Jo, právě na ten pult z Ikey jsem koukala :o) Verunku jsem po koupání utírala na pračce, ale teď mám nějak pocit, že to "nebylo ono" :o))

s.
30.10.2002 21:57:45
No, já koukala na látková lehátka, ty se dají najít na www.lasiesta.cz nebo www.mikol.cz. Dělají je buď jako klasické lehátko pro dospělé, akorát že mají všité kalhotky na upevnění miminek, nebo takové hluboké vaničky.




S.
 Příspěvky 110 z 12 [Dalších 2 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.