| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Plavání kojenců a batolat II

 Příspěvky 110 z 17 [Dalších 7 >>]
Irka S.
13.4.2011 10:57:35
Od kdy je nejvhodnější plavání kojenců?Nám je 11 týdnů.děkuji za odpověď.~p~
  • 
27.6.2008 10:51:23
Vyzkoušeli jsme olomoucké Káče a musím říct, že jsme opravdu spokojeni, přijemné prostředí, příjemní lidé a neomezená možnost, aby přišli příbuzní se koukat, natáčet, fotit apod.
Mohu doporučit instruktorku Mirku, která si získá maminky i děti.
Absolvovali jsme již dva kurzy a už se těšíme na září až budeme pokračovat.
Veronika
  • 
3.4.2008 13:46:06
Musím se přidat k tomu, že za Lužánkami je bazén opravdu čistotou nejhorší, kde se s Plaváčkem plave. Mám dít s citlivou kůží a po plavání na Kraví hoře nebo na Polní je úplně v pohodě a jednou jsme byli za Lužánkami a okamžitě se celý osypal. Jinak plavání s Plaváčkem je úplně super. Chodili jsme plavat ještě s agenturou Slůně, která byla sice levnější, ale přístup lektorek (kromě jedné) byl otřesný. Nejen že jsme si zaplatili kurz u určité lektorky a během 7 lekcí se v kurzu vystřídaly ještě tři další, ale nikoho nenapalo, aby nás se změnama včas informoval.Kvalita lektorek byla také strašně odlišná, můžu říct, že celkový dojem je z této agentury opravdu otřesný. Znám více rodičů, co z této agentury odešly (z podobných důvodů) buď do Filie a nebo do Paváčku. Vřele to taky doporučuji. Chování těchto agentur je mnhem profesionálnější a kvalitnější.
Ája, 4 děti
  • 
30.7.2007 14:59:57
Musím se přidat spíš ke kritice, chodila jsem do bazénku už těhotná, se starším synem v roce 2006, nad hladinou vody byl usazený pruh špíny, který šlo seškrábnout, takže to nebylo jen "zašlé", instruktorka na mé opakované upozornění jen krčila rameny, ale v dalších týdnech se nic nezlepšilo. Proto jsme se rychle vrátili do konkurenční Filie na Lesné - cena sice vyšší, ale počet dětí, hygiena a zázemí nesrovnatelně lepší.
  • 
22.7.2006 14:17:36
Doporučují to od 6 měsíců kvůli imunitě, někde již od 4. My budeme chodit od 6.

Eva
PajaMM
6.4.2006 22:30:50
Ale existuji specialni ochranne tampony na koupani...pouzivaji se jen do bazenu a chrani zenu proti pripadne mnakaze z bazenu...
Petra, dcera 10 let, syn 10 mesicu
  • 
6.4.2006 22:19:21
Nevim, kde berete tu jistotu, ze bazen pro miminka a tehulky je to prave orechove ......... spousta tehotnych zen miva v pochve streptokoka a jine vaginalni infekce (mnoho z nich to ani neprizna) a pak se tam koupou miminka ......... :-/
  • 
23.11.2005 13:00:38
Mám jenom maličký dotaz. Od kdy je možné s miminem chodit plavat, resp. do bazénu?
Hanka, mimi na cestě
  • 
13.5.2005 15:28:26
Jen poznámka na okraj - tampón proto salmonele, která je zpravidla ve střevech, asi moc nepomůže. Nehledě na to, že ze zdravotního hlediska se tampóny mimo menstruaci používat nemají... Jinak zcela souhlasím.
2.2.2005 12:42:59
Ráda bych se zastala výše jmenovaného klubu Plaváček a bazénu za Lužánkami. Chodili jsme tam s Ondráškem od půl roku, bylo mi sděleno, že bazén je čistěn tak, jak píše pan Topinka, a musím říct, že jsme nikdy neměli žádné problémy.
Na podzim jsme začali chodit od stejného klubu plavat ale do jiného bazénu (na Kraví Horu), kde byla mezi hodinami Plaváčku vířivka volně přístupná veřejnosti a dvakrát se nám stalo, že malý měl zánět na genitáliích. Hodiny jsme omluvili a nahradili (bylo nám nabídnuto nahrazení na Kraví Hoře nebo za Lužánkami). Domluvit se dalo v pohodě.
Teď po zimě plánujeme opět plavání a rádi bychom se vrátili do Lužánek, protože jsme tam neměli sebemenší problém. Navíc je to tam nově upraveno (příchod k bazénku), tak se těšíme.
Uvědomte si prosím ale, že infekci do dětského bazénku můžou zavléct i maminky(tatínci) miminek, i přesto, že sami žádné problémy nemají, mohou být jen přenašeči.Ne každá maminka je natolik zodpovědná, aby použila tampón, což by mělo být samozřejmostí.
 Příspěvky 110 z 17 [Dalších 7 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.