| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Víte, s čím si budou hrát naše dcery?

 Příspěvky 16 z 6 
Zdeňka
  • 
14.10.2000 20:57:01
Smířila jsem se s tím, že znalost ovládání PC bude pro naše děti nutností - tzv. druhá gramotnost. Děsím se však toho, že naše děti - a děvčata zvlášť - by měli sedět u tak kýčovitých přístrojů a cpát své hlavinky tak kýčovitými programy. Doufám, že zmiňovaný PC bude natolik drahý, aby se u nás nerozšířil. Naše firmy dokáží vyrobit vkusné a poučné CD pro děti - výukové i zábavné. Záleží teď jen na rodičích, zda své dítě "odloží" před PC (jako před televizi), či budou dbát, aby dítě dovádělo také venku s kamarády, kreslilo, stavělo z kostek, vyrábělo.
Míra (učitel angličtiny)
  • 
17.7.2000 10:10:36
Ježiši, mistr se přece nepíše s tvrdým Y .....
  • 
13.4.2000 2:48:22
Nás všechny a všechno Stvořil jediný. Sídlící uvnitř nás a uvnitř každého i lidského tvaru.
Je-li počítače, či televize využito positivním způsobem - vhodným způsobem k duchovnímu vývoji a rozvoji jedince - tak je to dobré a vhodné.
Jedná-li se však o PChry nebo TVdestruktivní filmy a jiné. - Tak je to potom jen mrháním časem, který je ve vaší dimensi velmi drahý!!!
Doporučuji všem aby při každém jakémkoliv destruktivním filmu v TV - raději ji vypli a upřímě poprosili své Srdce, své mystry či Nanebevzeté mystry - Stvořitele, za odpuštění všem těm, kteří tak neučinili.
Vězte, že Já jsem nesmrtelný, jako vaše životy. Vězte, že Já jsem věčný život. Vězte, že Já jsem Milosrdný. Já nemám komu odpouštět, protože všechny bezvýhradně miluji...

Váš Ježíš.
  • 
6.10.1999 14:40:38
Nazar.
Mame doma pocitac pre deti, ale mame ho na miesto TV. Mozme tam ovplyvnovat co chceme aby deti sledovali a kolko.
Je to priemerne asi tak 0,5 hodiny denne alebo presnjsie hodinu kazdy druhy den. Hladame pre ne vyukove programi anglictiny, Skolsky autobus - vo vnutry zeme, Solar system, nieco o zvieratach a samozrejme zabava.
Myslim, ze sa toho netreba bat len treba poznat mieru
Joulinka
  • 
17.8.1999 22:44:18
Náhodou já si myslím že takový počítač pro děti je velice dobrá věc. Protože bez počítače se v budoucnu už nikdo neobejde. Měli by se s ním seznamovat od nejútlejšího věku. Samozřejmě pětileté dítě by nemělo hrát hry jako Doom, Quake, atd....
Ale třeba takové hezké plošinovky od Walta Disneyho třeba Lionking nebo Aladin jsou velice zajímavé a dítě se naučí rychle vnímat a má rychlý postřeh. To je můj názor na počítač pro dítě. Ale taky je samozřejmé že by neměli hrát od rána do večera, podle sebe když já měla první počítač v šesti letech, jsem hrála asi tak tři hodinky. Samozřejmě že né v kuse!!! Takže takové 2 hodinky by neměli nikomu uškodit.
Martin (2 kluci 2r., 4r)
  • 
6.8.1999 16:08:42
Nevím nevím, ale moc se mi takový počítač pro malé děti nelíbí. I když dítě by se mělo s počítačem seznamovat (úměrně k věku), neměl by to být hlavní zdroj zábavy a vývoje dítěte. Nejlepší vývoj dítěte je přece komunikace a tu mu žádný počítač nenahradí.
 Příspěvky 16 z 6 

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.