| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Puberta na druhou

 Příspěvky 13 z 3 
Andrea Palcová, tři děti
  • 
15.3.2011 22:28:55
dobrý den, se zájmem jsem si přečetla názory a zkušenosti maminek dvojčat a to mě přimělo se k tomuto článku připojit. Já sama jsem maminkou 19ti letých jednovaječných dvojčat-kluků. Od mala si byli velmi blízcí,neudělali bez sebe ani krok. V pubertě se začali odcizovat, mají stejně "tvrdé palice", což jsem čekala, ted doufám, že puberta odeznívá, ale zdá se mi, že k sobě vzájemný vztah ztratili, nedohodnou se vůbec na ničem, hádky kvůli malichernostem jsou na denním pořádku. Stále / a asi marně/ čekám, že to začne ustupovat, ale zdá se mi to horší a horší. Mám ještě malou 6ti letou dcerku, oba ji mají velmi rádi,hrají se s ní, mazlí, ale i ona už začíná poznávat a hlavně ptát se, proč se kluci nikdy neshodnou.Oni se mi snaží argumentovat, že když jsou oba stejní, nemůžou se svým protějškem žít. No, snad i tenhle problém ve zdraví všichni doma přežijeme, jen by mě zajímal názor někoho stejně "postiženého".Děkuji.
Sasenka
  • 
29.6.2006 22:02:12
s dvojcatami to neni az take zle...sama mam dvojca. Brata Adama....milujem ho a neviem si predstavit zivot bez neho..radime sa o vsetkom a viem ze sa na neho mozem vzdy spolahnut...Ja som on a on je ja...som sice silna osobnost ale kd som s bracekom som najsilnejsia...Spaja nas nieco jedinecneho a je to pre mna ta naj. osoba v mojom yivote....sice sa niekedy hadame...ale to prejde a potom to je vsetko ok..lebo ja som on a on je ja.
Iva
  • 
31.7.2002 14:43:01
Ta pointa na konci je skvela... :-}... jo, jo, kdyby priroda byla tak moudra i v nadelovani siglu... ze by deti zarucene nemel nikdo, kdo by si s jejich vychovou neporadil...to vedomi by pro me osobne bylo ulevne.. :-}
 Příspěvky 13 z 3 

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.