| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Mohou být dospělí z hadích ocásků?

 Příspěvky 18 z 8 
  • 
17.2.2007 21:45:02
Je mi 15 let a jsme tak živé dítě že to neni možné.Ve škole si pořád s něčim hraju nevydržim chvilku sedět a poslocuhat, ruce mám celé pomalované a kůžičku okolu nechtů zcela roztrhanou z toho jak si jí pořád trhám když se nudim a musim být ve škole.Doma se pořád směju a pořád něco dělám, pak mě vezme amok a dělám ksichty a smějuse a jsem jako blázen. Je to normální? v 15 letech?
  • 
15.11.2006 11:44:03
MAM SICE DCERU,ALE ÚVOD JAKOBY OPISOVAL ŽIVOT MÉ DEVITILETÉ DCERY.JE KUPODIVU,ŽE SE O TOMTO PROBLÉMU VÍ,ZŘIZUJÍ SE SPECIÁLNÍ TŘÍDY SE SPECIÁLNÍMI PEDAGOGY A NEFUNGUJE TO.LITUJI DNE,KDY JSEM DCERU DO TÉTO TŘÍDY DALA,NEBOŤ SPECIÁLNÍ PEDAGOŽKA JAKOBY POSTRÁDALA SPECIÁLNOST UČIT TYTO DĚTI NATOŽ S NIMI VYCHÁZET.SNAŽIM SE BRÁT TUTO ZÁLEŽITOST TAK JAK JE,OVŠEM KAŽDÝ DEN ZAKOPÁVÁM O PŘEKÁŽKY NAŠÍ SPECIELNĚ VZDĚLANÉ PÍ.UČITELKY,KTERÁ SI ZŘEJMĚ NEUVĚDOMUJE,ŽE JEDINÝ,KDO MÁ PROBLÉM JE MÁ DCERA A NE ONA.
Rika, mam LMD manzela
  • 
9.11.2006 1:10:50
Mam 2 krasne deti. Veskerou energii mi vsak bere zivot s manzelem, ktery je mym 3. a jedinnym obtiznym ditetem. Ackoli je to inteligentni clovek, ma vsechny symptomy LMD a ja jsem na konci sil. Navic nemam absolutne zadne pochopeni nebo pomoc jelikoz ziji v cizine a navic ani o tomto s nikym nemohu hovorit. Dovedl by mi nekdo zodpovedet, jestli se jeho stav da zlepsit, samozrejme pokud by na to pristoupil. Jinak to vidim na zblazneni se nebo rozvod.
Piggy
9.5.2006 17:39:22
A jak se LMD u dcerky projevovala v 11 týdnech? Co bylo neobvyklého na ní, že jste šli na neurologii? Netušila jsem, že se dá rozeznat už v tak malém věku, myslela jsem, že až v předškolním věku?
Danilka
  • 
3.5.2006 14:33:33
Tak to Vás tedy obdivuji. Já mám zatím dvě děti a prvorozený má LMD (je mu necelých 5let) a nedovedu si představit, že bych zvládla takovéhle tři děti. Je to těžké i s jedním.
30.4.2006 23:16:43
Ahoj, poznat to jde. Poradi ti detsky neurolog. Doporucuju za nim jit co nejdriv. Prvni rok zivota jde leccos zcela zkorigovat,pozdeji uz bohuzel ne. Jestli jsi z prahy, muzu ti dat typ na vybornou neurolozku. Chodim k ni s dcerou od 11 tydnu :)
30.4.2006 21:33:05
Také souhlasím se vším co je v článku. Jsem matka pěti dětí. Nejstarší je 18let a nejmladšímu 4 měsíce. Tři děti mají zmíněnou LMD, ale u každého z nich je trošku jiná. Přemýšlela jsem v čem je problém jestli zmíněné těhotenství nebo porod či dědičnost, neboť i já jsem byla velmi živé dítě, které mělo problémy ve škole. Můj otec je levák a já byla také než mě ve školce předělaly na praváka. Proto se připojuji k tomu být hodně trpělivá a dávat jim najevo hodně lásky.
30.4.2006 20:35:23
S tímto článkem naprosto souhlasím,mám téměř 17 ti letého syna,který LMD má.Všechno,co je zde popsáno,jakoby by bylo napasováno na něj,člověk by až brečel,když si uvědomí,jak to bylo s porody a těhotenstvím za komunistů,u nás to zřejmě způsobil porod,není tu čas na jeho popis,ale v tomto článku poznávám vše...Nejhorší je,že s tím nic nelze dělat,syn má nadprůměrné IQ,ale prostě u ničeho nevydrží,hodně se naučil ovládat,ale je tu spousta ale,no nic,aspoň vím,že jsem se snažila co nejvíce...Tyto děti potřebují hodně trpělivosti a vysvětlování a to co nejdéle,co jiné dítě pochopí po třech napomenutích,tak tytoděti napomínáte až do puberty pořád a navíc je třeba pořád dávat najevo lásku,prostě za to nemůžou....
Chci ještě říct,že nevím,jak je to,když matka trpí LMD,možná, že ji mám také,musím se hodně nutit do všeho a prý byl se mnou také problém už ve školce,ale co s tím? Nyní mám druhé dítě,které má 6 měsíců a opět pozoruji tělesnou hyperaktivitu,ale duševně působí vyrovnaně a klidně,i když těká očkama všude možně,mohlo by se už teď poznat,zda je to LMD?
Kdo to ví,odpovím.....please
 Příspěvky 18 z 8 

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.