| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Výzva: Pro všechny, co mají rádi porodnici ve Vrchlabí

 Příspěvky 17 z 7 
Agnes (1,5 dítěte)
28.8.2002 15:35:25
Ale Hanko, to je přece skvělý, že seš z Hradce! Já jsem až od hranic, odkud to máme cca 70 km a navíc mám termín v zimě, kdy je někdy POŘÁDNEJ problém se od nás dostat. Přemýšlím proto, že se před termínem přesunu někam blíž, abych pak nemusela cestovat podobnými trasami a zrovna mě napadá se "uhnízdit" u tety v Hradci. Další tetu mám v Trutnově, což by bylo ještě lepší. Ve Vrchlabí jsme se byli podívat a já jsem téměř rozhodnutá rodit tam. Mám stejné pocity jako ty - velký strach (kromě bolesti také z nástřihu, který se ve Vrchlabí neprovádí) a rodit doma, na to nemám odvahu. A navíc by mi to možná ani nedovolili, protože jsem "riziková". Takže: HURÁ DO VRCHLABÍ!!! :-)
La Pepa
1.8.2002 14:42:08
Není zač, já jsem jejich placený agent ;-)
Byla jsem tam s kamarádkou to omrknout a na člověk tam dýchne takový klid, že po té návštěvě už není co řešit a člověk si je jistý, že tam je v bezpečí.
Já zatím mimi nečekám, ale chystám se, v Praze sice má být od jara porodní dům, ale nevím, jak to bude fungovat. Takže zatím vede Vrchlabí a je to fajn jistota.
Ahoj
Pepa
Hanka
  • 
1.8.2002 13:59:45
díky :-))
La Pepa
1.8.2002 8:14:24
Ahoj Hanko, z Hradce Králové je to zrovna do Vrchlabí poměrně blízko, holky tam jezdí i z Prahy (a stíhají), ještě nikdo prý neporodil cestou. Nebo se tam můžete přesunout chvíli před termínem a udělat si poslední malou dovolenou. Myslím, že jejich přístup za to stojí.
Pepa
  • 
31.7.2002 16:07:33
Přečetla jsem si na ženě.centrum úžasný zážitek rodičky, která rodila ve Vrchlabí - bohužel jsem z Východních Čech, bydlím u Hradce Králové - poradíte mi, zda je někde v naší blízkosti také taková podobná porodnice ? Přiznám se, že mám z porodu strach a přístup klasické porodnice se mi ani trochu nezamlouvá a rodit doma se bojím. Poradíte mi ? Díky Hanka
Dada
  • 
25.6.2002 11:16:35
Ahoj,
ked si tuknes na ten mail v clanku, zistis, ze namiesto medzery je tam podciarnik ( _ toto, ako to volatye v cechach, neviem). To uz ti bude fungovat
  • 
25.6.2002 11:04:18
Já se velmi ráda připojím s menší finanční částkou, děti sice ještě nemám, ale až mít budu a budu případně muset do porodnice, tak jedině do takové, jako je Vrchlabí. Je zde ale problém s adresou: zkoušela jsem napsat na tu uvedenou a email mi to odmítá odeslat - ta mezera v adrese je prý chyba. Můžete prosím prosím případnou chybu opravit, případně napsat na můj mail? Díky.





 Příspěvky 17 z 7 

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.