| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku O nočníku zvaném Eliška

 Příspěvky 110 z 30 [Dalších 20 >>]
zuzana
27.1.2010 4:36:53
Ahoj,
jednotlive kusy vypraneho pradla protrepni(tak aby nebyly zmuchlane, pomackane)a pak hod do susicky. U me to funguje. Nezehlim!:-) Ale pouzivam jinou susicku. Zkus to a mozna to pomuze.
Zuzana
21.5.2009 13:23:57
AHOJ TAK DOVOLENÁ U MOŘE JE PRO DĚTI S ATOPICKÝM EGZÉMEM TO NEJLEPŠÍ JEN DOPORUČUJI HODNĚ MAZAT MĚ SE NEJÍCE OSVĚDČILA MĚSÍČKOVÁ INDULONA NEBO COKOLI S MĚSÍČKEM .MĚLA JSEM EGZEM OD MALA A TED UŽ JEN MALINKO A DCERA 13 MĚSÍCU TÝ SE UKÁZAL ASI 3 KRÁT KDYŽ JSEM JÍ NA ROCE PŘESTALA KOJIT A PO MASTIČCE BYL ZA SE PRYČ .KRÁSNOU DOVOLENOU~z~~z~
macikovec
8.2.2009 18:53:45
Já mám sušičku dva a půl roku a jsem moc spokojená. Žehličku doma nemám!!! Ze začátku to byl boj. Nyní suším na 20 nebo 40 minut a potom dosušuji na sušáku. Když je to 20 min. tak den na to skládám, ale když suším 40 min. tak skládám ještě týž den. Ale pokud nemáš krátký program, tak to klidně vypni. Já to taky dělám. Vždyť je to jen spotřební zboží jako každý jiný.
ivaa
  • 
18.6.2007 8:26:34
taky měl můj synek atop.ekzém.kojila jsem a kojila a brzy mu to zmizelo.pobyt u moře ale každopádně situaci jenom zlepší.mořský vzduch je na všechny kožní problémy zázračný.manžel trpěl nejrůznějšíma problémama z kůží 12 let a pak se odstěhoval do řecka.po asi měsíci u moře měl navždy klid.
Peťula
  • 
16.2.2007 22:56:23
Naše Kačenka dostala k 1. narozeninám taky hrající nočník a světe div se: s melodií Elišky. Nočník se jí moc líbil, ale když se pod ní rozezněla umělá a kvílivá melodie - nezapomenu na tu paniku a zděšení v jejím obličeji a samozřejmě hysterický pláč. Následovalo ještě nekolik marných pokusů a nočník od té doby odpočívá pod postelí a čeká na dalšího potomka.
Peťula
  • 
16.2.2007 22:51:41
Naše Kačenka dostala k 1. narozeninám taky hrající nočník a světe div se: s melodií Elišky. Nočník se jí moc líbil, ale když se pod ní rozezněla umělá a kvílivá melodie - nezapomenu na tu paniku a zděšení v jejím obličeji a samozřejmě hysterický pláč. Následovalo ještě nekolik marných pokusů a nočník od té doby odpočívá pod postelí a čeká na dalšího potomka.
Martina
  • 
10.2.2007 23:23:19
Chci poděkovat pisatelce a Kryštofovi za tenhle článek. Fakt jsem se dlouho tak nepobavila. I když mému Martinkovi budou v květnu dva tak nočník je pro něj jen hračka. Chvilku jsem taky myslela na hrací nočník ale teď už vím že budu radši trpělivá
12.1.2007 15:16:58
máme taky hrací nočník ale s medvídkem Pú a taky sem netušila, že kupuju hrací. Zatím, ale funguje dobře vypláchnem pořádně vytřepem a nehraje. Občas když hraje i po vytřepnutí zkrátka ho vysuším toaletním papírem jen kolem těch čidel a je pokoj.
Dadule,Natule 14 měs.
  • 
27.8.2006 22:35:58
Taky máme doma hrací nočník.Nedávno jsem ho vytáhla,že jako začnu dceru učit.Tak lítala doma nahatá a já za ní každou chvilku chodila s otázkou:"Nebudeš čůrat,půjdeš na nočník?"(ví co se tam dělá.)Jenže to jsme měli doma všude kaluže,jen ne v nočníku.Když mne to přestalo bavit,tak jsem jí nechala být a překvapila mne,když na nočník začala chodit sama.Ať je kdekoliv v bytě,vždy si k němu doběhne.Já pak podle melodie poznám,že je čas jít vylít.A hodně jí pochválim.Akorát s bobikama je to složitý.Místo toho aby si tam taky sedla,tak běží vždy za mnou a volá"eee".Podle toho jak daleko jsme od nočníku,tak buď stihneme nebo ne.Takže naše chodzení na nočník trvá pět dní a doufám,že už nám to zůstane.
16.7.2005 17:51:28
No, ani jedna z mých dvou holek v osmi měsících ještě neseděla, natož na nočníku :o) CHodit jo, to si chodily kolem nábytku nebo si před sebou něco tlačily, ale v sedě se kácely na všechny strany, u hraní buď stály nebo klečely :o) Na nočník začaly chodit v roce a třičtvrtě, samy od sebe. Starší je takový divoch, na nočníku chvíli neposeděla a i když na něj začala chodit, tak na něj usedla přesně na těch pět vteřin, než se vyčůrala... a už se zase hnala dál. Mladší je rozvážnější, ta si na nočník sedala asi od 9-10 měsíců (když začala sama sedět)... ale jenom sedala, nejspíš se jí líbilo, že to dělá i její starší sestra (úplně se v ní vidí). Ale čůrat do něj začala taky až někdy v roce a třičtvrtě. Nevím, jestli nemáš nějaký závažný důvod, proč nočník trénovat (třeba chceš dát dítě do jeslí), tak to nech ještě být, až děcko bude schopné pochopit, co se po něm na nočníku vlastně chce, tak ho zvládne i bez dlouhého vysedávání ;o)

S.
 Příspěvky 110 z 30 [Dalších 20 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.