| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Československý domeček probuzený k životu

 Příspěvky 13 z 3 
  • 
11.4.2002 19:57:58
Před čtyřmi lety mě a mého bratra pozval strýc na návštěvu do San Diega kde zároveň žije. První výlet který jsme po San Diegu podnikli byla návštěva Balboa parku. Musím říct že čeký domeček se mi opravdu moc líbil a měla jsem najednou pocit, že tam nejsem sama. Od té doby jsme tam jezdili každou neděli. Strýc mi řekl příběh českých přistěhovalců do San Diega. Založili si v USA rodiny a časem se z nich stali prarodiče. a jejich vnoučata se naučila českou hymnu. Děti sice česky neuměli takže ani nevěděli o čem vlastně zpívají, ale všem přítomným čechům udělali velkou radost včetně mého strýce.
Pooh
6.4.2002 21:14:00
Mila Vero,
pred par lety,ńa ceste Californii jsme s kamaradkou ten maly domecek v Balboa Parku oblezaly a premyslely,co ma za smysl,kdyz tam jen tak stoji.Je fajn,ze se najdou lidi,kteri mu ten smysl nasli.
Jana
Simona Dlouha, dve male deti
  • 
3.4.2002 6:50:27
Jsem rada,ze jsi si nasla cas a napsala o zivote nas "Cekoslovaku" za velkou louzi.
Jak si se zminila,ja jsem s detma a s manzelem byla "pri tom" a moc se nam cely program libil.Nase neposedne deti vydrzely sledovat i cele manaskove divadelko .Take je moc bavilo malovani vodovyma barvama a samozrejme naseho Martinka potesilo pretahovani provazem a ostatni souteze venku pred domkem.
Uz se moc tesime na pristi setkani,ktere by melo byt koncem dubna.Tentokrat bude Karneval!Tak uz shanime vhodne kostymy......
 Příspěvky 13 z 3 

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.