| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku O muzeích, dětech, Čechách a Americe

 Příspěvky 15 z 5 
  • 
3.1.2003 21:36:49
Jsem v Minneapolisu. Napis, jestli budes mit chut.

Martina
martinaz@transition.com
Ivka, Tom 22měsíců
  • 
6.4.2002 22:08:56
S dětmi (i sotva chodícími) je prima navštívit Technické muzeum v Praze. Dopravní hala je sice plná nástrah v podobě fůry schodů (s kočárkem nelze absolvovat, ale lze jej odložit v šatně) a nebezpečně "děravého" zábradlí na ochozech, ale vidět zblízka letadlo, balón či lokomotivu je prostě pro prcka zážitek. V ostatních expozicích zdejší "hlídací paní" ochotně ukazovaly synovi, kde má co zmáčknout či kde se co hýbe, tiká či jezdí. Vřele doporučuji.
Ivka
Lucie, dcera Tinka
  • 
2.4.2002 16:07:40
Kromě Muzea hraček máme ještě dobré zkušenosti s Náprstkovým muzeem mimoevropských kultur na Betlemském náměstí -- paní, které hlídaly, byly k naší tehdy asi 3leté Tince velice vstřícné, mohla si sáhnout na nějaké předměty, potom máme dobré zkušenosti s regionálním muzeem v Roztokách u Prahy.
  • 
30.3.2002 8:16:29

S dětmi doporučuji navštívit Muzeum hraček, které se nachází v Praze na Hradčanech. Paní, které na expozici dohlížejí, tam byly velmi vstřícné. Nikdo nás nenapomínal, když naše dvaapůlletá dcera nadšeně pobíhala sem a tam a i přes naše neustálé upomínání všude nechávala na vitrínách otisky prstíků a nosu. Paní pokladní nás sama upozornila, že je výhodnější koupit si rodinnou vstupenku, když jsme si toho sami nevšimli (ušetřila nám tím asi 50 Kč).
V nejbližší době se chystáme na zvířátka do Národního, tak jsem zvědavá :)
DANA
29.3.2002 17:06:27
Diky za moc pekny prispevek o USA. Nase rodinka si ted proziva to, co vy jste prozivali na zacatku[jsme v USA teprve pul roku]. O sobotach a nedelich mame take nadbytek volneho casu a nevime kam s ditetem jit. Prave se chystame take do muzea [vystava starych aut]s nasi rocni dcerkou a tak jsme moc zvedavi, jak to dopadne.
Mozna by nebylo spatne, kdyby jste se na "Rodine" mohla podelit o vice vasich zazitku z USA. Mnohym maminkam v cizine by to mohlo pomoci a ceske maminky by to jiste take zajimalo, co a jak funguje jinde ve svete.
Mejte se moc pekne.
Gabina a dcerka Eliska.
PS:Clanek je moc pekne napsany a byla bych i rada, kdyby jste se mi mohla treba ozvat.
 Příspěvky 15 z 5 

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.