| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Jak se nám žije v Ottavě

 Příspěvky 17 z 7 
3.12.2012 20:39:35
Dobry den Jano,
mate nekde link na svuj privni prispevek - pry v nem popisujete imigracni. Uvazujeme o Kanade a hledam kazdou radu. Moc dekuji
morg
macicka
28.3.2002 13:30:08
ked si citam tvoj clanok, pripomina mi to moju depresiu po prichode sem pred skoro dvoma rokmi. teraz uz iba dufame, ze tazke zaciatky uz su za nami. toronto sa mi nepacilo od prvej chvile a pacit sa mi nezacalo ani neskor, ale zvykla som si:-( casom to bude lepsie, neboj. odkedy ste v ottawe a dokedy? nastalo? ak chces, ozvi sa mi na mail: loonette@rogers.com. drzim palce.
28.3.2002 3:42:28
Ahoj Jano,

uz si zazila garage sale? Nam desne moc pomohly ve vybave zezacatku naprosto prazdneho domu - dokonce minuly mesic jsme koupili dceri skvely keyboard za zlomek puvodni ceny. Jo a knihovny a story time, to je absolutne skvele, taky Community Centre maji velky vyber ruznych akci - plavani, tancovani, keramika a cenove pristupne. Az pojedete do Toronta, urcite dej vedet!!! Jede sem z Ottawy rychlik, jak jsem dnes pri ceste do prace zjistila.
sally
27.3.2002 18:31:53
zní to strašně, ale takhle v Severní Americe (ať už na kterékoliv straně hranic) začíná nejedna rodina - a lepší se se to velmi rychle. Sice začínáte od nuly, ale místňáci začínají dokonce v mínusu (dluhy za školu) - takže hlavu vzhůru, fakt bude lépe...
Když se ozvete na mejl v hlavičce, budu ráda... :-)))
  • 
27.3.2002 7:12:57
Ahoj, i my vam drzime moc palce, "kazdy zacatek je tezky" rika se. My uz mame za sebou dve stehovani, dve zeme a uz brzy nas ceka dalsi. Mela bych byt asi uz na to pripravena, ale bojim se stejne jako poprve. Ale vim, ze spolecne to zvladneme,jak uz jsme si to vyzkouseli po dvakrat. Vam preji totez. Ne kazdy dovede presne pochopit, proc lide ziji tam kde ziji a proc nejdou jinam. Ale nic si z toho nedelej a na zle jazyky nedej!
Hodne stesti!!
Alena a tri kluci
27.3.2002 4:43:18
Ahoj, vas clanek je perfektni. Kazdy musi nejek zacit bydlet. My jsme taky zacinali v malem apartmentu, i kdyz ne v Kanade ale v USA.Z apartmentu jsme pryc teprve 3 mesice a tak mame vsechno jeste v zive pameti. Drzime vam pesti, jenom vydrzte, ono se to vsechno casem podda a zlepsi. Kdyz budete chtit slyset nejaka slova utechy, tak se nekdo ozvete.
My jsme rodinka, ktera se sklada ze dvou dospelych, 15-ti mesicni holcicky Elisky a dvou psich ceskych holek Zofinky a Julinky.
Za celou rodinku napsala Gabina.
  • 
27.3.2002 1:08:59
Nejak nechapu pointu? Tak jste spokojeni nebo ne? Kdyz ne, tak proc tam zijete? O takovych podminkach jsem tedy jeste neslysela....
 Příspěvky 17 z 7 

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.