| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Den blbec

 Příspěvky 110 z 12 [Dalších 2 >>]
Evča, kluci 90+96
19.3.2002 23:51:32
Ahoj Petruše,
přidávám se ke kladným ohlasům, které tu už jsou. Nebudu proto opakovat to hezké, co Ti už napsali jiní, napíšu jen, že s nimi souhlasím. Určitě piš dál.
Srovnávání nemá smysl, každý jsme jiný, každému se líbí něco jiného, někomu vše, někomu jen něco - proč ne? Povídání od Magdy Silné mám samozřejmě taky ráda.
Taky mě ale nezaujme úplně všechno - ani tady na rodině ani jinde, ale to je snad normální, ne? Rozhodně necítím potřebu kritizovat to, co mně osobně neosloví. A už vůbec necítím potřebu se dohadovat s lidmi jako Gábina. Má svůj názor - O.K., já taky.
Mějte se všichni pěkně a pokud se ještě trápíte s daňovými přiznáními jako třeba já, tak přeju pevné nervy a hodně úspěchů v boji s paragrafy, formuláři atd.
:-))
18.3.2002 7:55:39
Ahoj Petruše,
Tvůj článek je moc pěkný, přečetla jsem ho celý a moc mě potěšil. Magdiny články čtu taky ráda, ale proč bych je měla srovnávat? Kdo umí a hlavně chce svoje příběhy napsat, ať to udělá, Rodina je přece pro každého a pokud se Tvůj příběh líbil alespoň jednomu člověku, nenapsalas ho zbytečně. No a z ohlasů sama vidíš, že se líbil víc než jen jednomu :-) ! Měj se pěkně, nenech se otrávit a piš dál, příznivce už máš.
Deli
Pavla, 3 děti
16.3.2002 13:18:21
Moc se mi Tvůj příspěvek líbil, určitě piš dál.
Pavla
16.3.2002 12:57:58
Taky se přidávám. Psát může snad kdokoli, kdo má o čem. Takže Petruše piš a piš a piš, pokud budeš mít chuť někomu své pocity sdělit.:-))
16.3.2002 12:54:53
Petruše, nenech se otrávit a piš dál. Určitě. Vždycky se najde nějaký rejpal,lidi už jsou takoví. A mě se to líbilo, co jsi napsala, dočetla jsem to až do konce :o)))) A určitě je nás víc.
15.3.2002 18:33:52
Ahoj Gábino,
rozhodně Magdu napodobit nechci! Její styl je jedinečný a hrozně ráda čtu její příběhy. Opravdu to snaha nebyla. Píšu básničky a příhody už hooooodně dlouho a hoooodně dlouho jsem se rozmýšlela, jestli mám zkusit, něco poslat i sem... Pokud vás to opravdu zajímat nebude, nečtěte, ale je dobře, žes napsala svůj názor, protože, kdyby to nebavilo většinu, nemá cenu sem něco posílat. Tak jen dál piště názory, ať vím, jestli pokračovat a nebo nadále veškeré "výtvory" schovávat do šuplíku :-) Hezký den
Petruše
Vacerka
15.3.2002 17:02:12
Jarko, souhlasim s tebou...
Kdyz se mi neco nelibi, tak to proste nectu a hlavne nesrovnavam, zvlast pokud jsem sama neprispela ani troskou do mlyna!
15.3.2002 11:50:25
Gábino, já myslím, že nikdo nechce nahradit Magdu. Pokud vím, Magda sem píše stále a stále píše velice dobře a moc ráda její postřehy a příhody čtu. Přesto si ale myslím, že zrovna tak může psát kdokoli jiný, ne? Když se ti to nelíbí, máš na to právo a nikdo tě nenutí to číst. Ale proč hned plivat "jedovaté sliny"? To snad nemáš zapotřebí, ne? Anebo ano? Tvoje poznámka - "a teď se na mě sesypte!!!" hovoří za vše. Mám tomu rozumět tak, že už se těšíš, jak se budeš hádat???
Gábina
  • 
15.3.2002 11:02:51
Připadá mi, že tady chce někdo nahradit Magdu, bohužel ne moc podařeně.
A teď se na mě sesypte!!! Už se těším.
14.3.2002 20:35:36
Jo to velmi dobře znam.Mam totiž doma 3 deti Emma 5 mesicu Jiri 3 roky Jonas 6 let.Máš vidět ty rána!Katastrofa než kluky vypravim do školky pak honem dát malou spát,řev!Bolesti hlavy,kojit,se staršim synem do hudebky,pro mladšiho do skolky,malou nakojit.Věřim že nejsem sama.
 Příspěvky 110 z 12 [Dalších 2 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.