| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Dítě v nemocnici

 Příspěvky 110 z 46 [Dalších 36 >>]
21.5.2009 17:05:06
Lenulko, v první řadě jste se měla pořádně rozzlobit a začat šíleně nadávat, aby si vás někdo sakra všiml!!!Naše zkušenosti s doktory bych též nazvala katastrofou,ale člověk se dnes nesmí dát!! A nebo,pokud má možnost jít zkusit štěstí jinde!!!Je to dva roky co kamaráda potkala nešťastná událost, že s chlapečkem jeli TŘIKRÁT!!!!!na pohotovost do Kyjova a byli odpálkováni, že malému nic není a po třetí když tam dojeli tak bohužel už domů jeli navždy bez chlapečka!Nevím jak dopadl soud,ale šlo též o pitomou virozu a malému kdyby někdo dal kapačky a pořádně odvedl svou práci,nemuseli by mít zničený život!
21.5.2009 16:58:16
Dobrý den všem maminkám....
je to sice již nějakou dobu co jsme museli s malou byt v nemocnici,ale i tak se s vami rada o zkusenost s Krci podelim....
V srpnu 2007 bylo malé 9 měsíců a my poprvé dostali virózu, vyrazili jsme proto k paní doktorce na obvod a bohužel tam ta ,,naše,, nebyla(byl čtvrtek rano)...šli sjme tedy k jiné, ta my sdělila,že ač malá v noci stále papá sunar,tak jí mam varit sucha brambory, cerstve pokazde nekolikrat za noc a zvraceni a prujem ustoupi...rekla jsem si ty si ale pitoma....odpoledne dorazila nase pani doktorka a poradila nam specialni sunar pri techto potizi a my ho zacli aplikovat.Teploty nesly pod 39 stupnu,ale rikali jsme si ze to do dvou dnu odezni....patek probehl docela v klidu az na ty teploty,ale v sobotu rano mala zacla odmitat caj, zvraceni ani prujem neodchazeli, rehydratacni roztoky nezabirali a my vyrazili na pohotovst, tam nam pani doktorka rekla ze mala ma pravdepodobne jeste zanet v ousku a kvuli tomu zvraceni ani prujem neodchazi, vyrazili jsme tedy do krce na usni a cekali co bude...mlady pan doktor nas prijal, silne se rozciloval ze mala v klidu nesedi a place a rekl nam ze tam skoro nic neni a dal nam kapicky...vratili jsme se domu, malou jsem celou noc pronosila aby alespon chvilicku spinkala a nakonec jsem si sla v půl šesté lehnout taky....jaké bylo moje zděšení když jsem ten den již několikatou plinku otevřela a ta byla ve dve hodiny plna krve...okamzite jsme vyrazili do krce a tam si nas na tri tydny nechali....nas prijem vypadal tak , ze ac male nebyl jeste ani rok, a sestra vedela co mame za problem,cekali jsme 45 minut nez vyridili jedno dite s anginou a horeckami, nakonec nas vzali do ordinace a zacal kolotoc, krev, moc a ruzna dalsi vysetreni...kdyz jsme tohle absolvovali s narazkami sestry,jak je mozne, ze se jim mala nevycura kdyz potrebuji a jak je mozne ze se pocurala kdyz ji pichli krev, vzali nas na infekcni cast detskeho oddeleni s tim, ze mame asi salmonelu....rikala jsem si salmonelu???zceho????nic z ceho by ji mohla mit jeste nepapa,ale rikala jsem si doktroi tomu snad rozumi lepe nez ja....3 dny male vubec nedali najist a divili se ze place cele noci...kdyz konecne k ranu usnula, byl rpoblem ji nechat spinkat,protozo vizita musela pokoj po pokoji a tak mi ji po 30-60minutach spani vzbudili a zacal kolotoc place a hladu znovu....nakonec se treti den jedna sestricka smilovala a prinesla male slane tycinky na doplneni soli a aby nemela takovy hlad....zacali jsme se pak znovu ucit jist jako kdyby ji byly 4 mesice....vse jsme nastesti i pres pristup nekterych sester a doktoru zvladli a zatim to s nami vypada dobre,ale desim se kazdeho prujmu a zvraceni,pri predstave ze bychom to meli absolvovat znovu...chapu ze i na doktory a sestry je toho nekdy moc,ale chtit po 9 mesicnim diteti veci jako po triletem a jeste nadavat kdyz je nedela, to na mne bylo docela silne kafe....tak snad budete mit s Krci lepsi zkusenost nez ja a verim ze to byl jenom vypadek a jiank Krc funguje normalne...hodne stesti vsem maminkam, aby s detmi do nemocnic vubec nemuseli!!!
Simona
  • 
17.3.2009 15:28:34
Ahoj. Lumbální punkci aniž by si o tom věděla. To je teda divný nějak se mi to nezdá. Myslím že by si se na to měla poptat a nebo si o tm něco zjistit.
Tulka
12.3.2009 15:38:25
Tak snad už to bude lepší,držím pěsti,ať jste brzo doma:-)
12.3.2009 15:31:08
Děkuji mockrát za podporu,
dneska už jí převezli na normální pokoj,ale zase nemají místo pro mě, tak snad zítra. Už jsem z toho celá zoufalá.
Markéta
Tulka
11.3.2009 15:26:10
Tak držím pěsti a ať vám to dobře dopadne~s~
11.3.2009 15:09:47
Děkuji Vám holky za útěchu,
ve Vítkovické nemocnici v Ostravě to tak na JIP chodí, že návštěvy nejsou povolené, max 20 minut a ještě za sklem, nebo když dítě spí.Byla jsem z toho taky v šoku. Horší ale bylo, když jsem se včera dozvěděla, že dceři udělali bez toho aniž by mě informovali lumbální punkci.Díky bohu byla negativní.Ale to přece není zákrok, který by mohli dělat bez mého svolení nebo jo? Já jsem laik, vůbec tomu nerozumím, ale nechci aby má dcera zbytečně trpěla.Držte mi pěstičky, ať už je normálním pokoji.I když mám ještě miminko,tak si to zařídím a budu s ní ve dne v noci.
Díky za povzbuzení Markéta
Tulka
9.3.2009 10:01:09
Sama asi znáš svou dceru nejlíp,tak víš,jak snáší odloučení.Já nevěřím moc tomu,jak sestry vykládají,že se dítěti nestýská a je spokojené.Ležela jsem tam se svojí dcerou jen krátce a měla jsem možnost vidět přístup sester k dětem,které tam byli sami.A to,že nesmíš za dcerou na JIP nechápu.Myslela jsem si,že tohle je už minulost,ale koukám,že ne.Já bych své dítě samotné rozhodně nenechala.~a~
singera
  • 
9.3.2009 9:50:43
Ahojky Markéto, já měla syna taky na JIP nedávno s vysokými teplotami a mohla být u něj každý den až do 23 hod. než usnul. Přímo to mají v pokynech nemocnice, že s detmi do 6 let tam můžeš být,jídlo ti proplatí zdrav.pojišťovna. Na JIP byl maličký pokoj s židličkou...Vedle byli další 2 děti, jedno s tatínkem, druhé s maminkou...Já tam přespávala na dětském oddělení.
Jinak syn beze mne být nemůže, hrozně brečí. Jen jsem šla se sestrou vyplnit protokol a řval jak šílený.Měl i kapáky a kdyby byl sám, tak si to snad i vytrhne.

Buď ráda, že je malá tak šikovná a nepláče. Ty máš ještě doma k tomu miminko, kdo by se ti o ně staral? Bála bych se taky přenosu nemoci na mimčo.
9.3.2009 8:58:53
Ahoj maminky a tatínkové našich nemocných andílků,
je to všechno moc pěkné, ale co dělat, když mám 3 letou dcerku již 3 den v nemocnici a nemůžu být ani u ní ani s ní. Max. půl hodiny, vidět ji přes sklo,tak aby mě nezahlídla. Je totiž na JIP. Není ve stavu, že by nevnímala, jen má pořád vysoké teploty a proto ji nemůžou přeřadit na normální pokoj.Podle lékařů a sestřiček je šikovná, první den byla smutná, ale nechala si vysvětlit, že za ní nemůžu a vlastně mě ani zatím nevyhledává.Trhá mi to srdce,ale zase jsem ráda, že to tak dobře snáší.Všichni říkají, že by bylo dokonce lepší, kdybych za ni nepřišla ani poté co ji dají na normální pokoj, pokud s ní nemůžu být pořád, a to nemůžu, protože mám doma ještě malé miminko. Má nějaká maminka stejnou zkušenost? Budu ráda za každou radu. Markéta
 Příspěvky 110 z 46 [Dalších 36 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.