| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku O číslech a matematice citů

 Příspěvky 110 z 10 
Kačka (Markétka 5,5 roku)
28.2.2002 10:47:50
Ahoj Ivo a Lee,
jsou to asi dva týdny. Tehdy se objevil Magdin článek o tělocviku a já jsem jí připomněla, že už někdy koncem loňského roku jsem jí o svém nápadu vydat svoje povídky v trvanlivější a tlustší podobě, psala. Magda mě "dostala" sdělením, že má touhu napsat knížku, ale chtěla si tady na Rodině vyzkoušet, jestli by to někoho zajímalo (!).
Takže holky, vydržme a Magdi Ty se nezlob, že jsem to tu napsala za Tebe. Mám asi víc času než Ty :-))) K.
28.2.2002 8:02:54
Už jsem si taky říkala, že by to stálo za vydání. Rozhodně bys o tom měla uvažovat, je to moc milé a vtipné čtení:-)).
Iva Čapková
27.2.2002 20:41:23
Ahoj Magdi,
díky, že píšeš.
Asi nejsem první ani poslední ale: Co takhle za nějakou dobu vydat soubornou knihu všech těch tvých minipovídek? Jsem si jistá, že čtenářů by byla spousta.
Moc pozdravů celé rodině, kterou jsme tu asi všichni díky tvým krásným článkům tak trochu adoptovali - alespoň virtuálně, ale za to přímo do srdíčka!
iva
Milada.
27.2.2002 15:32:54
Ahoj holky a Magdo,

tak jsem si říkala, že jsem asi přecitlivělá, že už bulím úplně u všeho.... Jsem ráda, že na tom nejsem tak zle:-)

Magdo, jako vždy díky moc za článek.

Milada
Martina, 26, vdaná
  • 
27.2.2002 14:49:36
Ahoj Katko a taky Magdo,
ja mam stejnej nazor jako ty Katko a presto tady pravidelne, dychtive a poctive ctu clanky Magdy a trosku ji snad i zavidim, ze to dokazala. Ja doufam, ze i ja jednou budu citit takove stesti pri pohledu na sve drobecky a jedno velke dite. Mozna je to legracni, ale obcas kdyz manzel usne jen tak u telky tak si uvedomim jak ho mam rada a jsem stastna, ze vedle mne chrupka a je zmozenej z prace, kde dela toho silnyho sefa, ale doma se promeni v myho broucka, kterej je nadherne zlatej (kdyz spi - ha ha) a ze to vsechno snad jednou bude nasobene jeste stestim z nasich malych smoulu nebo aspon jednoho.
Magdo, vypadate na super rodinu. Kez by takovych stastnych rodin bylo mnohem vic.
Katka
  • 
27.2.2002 12:33:53
Jsem zastancem toho, ze vzit si prvni lasku je totalni blbost, myslim si, ze mit ve 26 letech tri deti je totalni silenstvi...a presto tady mackam kapesnik a trapne se snazim kolegy presvedcit, ze mi neco spadlo do oka :-)))....sediva je teorie, zeleny strom zivota aneb kazdy sveho stesti strojvudcem a kdyz sis to stesti dokazala najit, at uz jakkoliv ...moc ti ho preju a doufam, ze ti co nejdyl vydrzi, nejmin navzdycky :-))
verna ctenarka Katka
27.2.2002 12:20:26
Ahoj Magdo,zrovna si ctu Rodinu, Davidek spi na balkone v kocarku, venku je krasne a za chvili prijde na obed manzel. Po precteni Tveho clanku jsem si uvedomila, jak moc se na nej tesim a jak jsem stastna, ze ho mam. Clovek si nekdy to "obycejne" stesti ani neuvedomuje... Diky za pripomenuti.
Bebe,29
  • 
27.2.2002 11:39:08
Magdi, Tvoje clanocky ma dokazu rozplakat-nie zo smutku-skor z toho, ako krasne dokazes vyjadrit, co citis. Vzdy sa tesim na kazdy novy clanok-vsetky som ich precitala.Drzim Vam celej rodinke palce-nech ste stale taki stastni a zalaskovani a nech Vam obidvom robia dievcata len radost.
Kačka (Markétka 5,5 roku)
27.2.2002 11:00:00
Magdo, už jsi mě zase rozbrečela... Koukej zase napsat nějakou humoresku, ať se mám na co těšit! K.
27.2.2002 10:11:22
Moc hezké počteníčko. Já jsem stejně stará jako ty, mám vztah, kde jsme letos v únoru již oslavili 9 let. Taky doufám, že mi jednou vyjde sen o velké rodině. Jen jsme asi začali později a zatím to vypadá jako chyba, mimi nepřichází.
 Příspěvky 110 z 10 

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.