| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku CZECH CASTING

 Příspěvky 15 z 5 
Věra 32,chlapeček 4 roky
  • 
28.4.2002 21:22:02
Nedá mi to, abych nereagovala. My jsme taky byli veliký důvěřivci. Zaplatila jsem v době, kdy bylo malýmu asi 4 měsíce 1.600,- abych ho nechala zapsat. Udělali mu krásný fotky, to jo, ale nikdy se nám ta agentura neozvala, protože zkrachovala. Asi za rok se nám ozvala ale agentura, která převzala částečně databázi klientů. Nic po nás nechtěli a dost často nám volali. Musím se pochlubit, že se nám povedlo jeden casting vyhrát a učinkovat v reklamě. Natáčení bylo moc fajn a do dneška na tuto zkušenost moc ráda vzpomínám. I můj chlapeček. Byli mu akorát tři roky, když se mu to podařilo. Samozřejmě, že každý casting je pořádná pakárna, ale záleží na pořádající agentuře, jak zpříjemní čekání malým dětem. Zatím jsme měli docela štěstí. Nikdy jsme moc dlouho nečekali a prostředí, kde se casting konal bylo docela fajn. Jinak jsem také zastáncem toho, že pokud mi dítě řekne, že se mu tam nelíbí - jdu raději pryč. Věra
7.2.2002 10:40:52
ahojky, tak já jsem jedna z těch matiček, která své samozřejmě nejkrásnější a nejgeniálnější robátko(jako všechny dětičky, že jo) přihlásila v útlém věku asi roku a půl do agentury Czechoslovak Models. Od té doby uplynuly asi dva roky, byli jsme na třech castinzích - s mým postojem - "jestli se to Ríšovi bude líbit, tak tam budem, jestli ne, jdeme domů a kašlem na to". Rišákovi se kupodivu děsně líbilo lítat polonahej s plenkou, bos mezi reflektorama, tak to šlo. No, samozřejmě nás nevybrali. ale musím říct, že jsme neplatili nikdy ani kačku, to bych je s celým castingem poslala někam. Jen si vzpomínám na maminku asi pětiletého děťátka - záměrně neuvádím hned pohlaví - protože: Říkala jsem zrovna Ríšovi, hele, svlékneme se jako tahle blon´datá holčička... (Byla fakt hezounká, vlásky jak andílek po ramena...) Ovšem maminka toho dítěte se ohradila, že je to kluk, a že má vlásky takhle schválně, aby mohl hrát holčičky a kluky. No zůstala jsem zírat, takhle to dítě blbnout.. Ach bože. Další maminka - dítě řvalo, křičelo, že se fotit nepůjde, maminka ho málem seřezala, že tam jít musí. Teda když tohle viděl manžel, tak nás málem vyvlekl ven, že téhle ptákoviny se jeho dítě účastnit nebude... zůstali jsme jen proto, že Ríša chtěl zůstat... Od posledního castingu uběhl asi rok a vůbec se nám po nich nestýská... Pokud se někdy ozvou, prostě tam půjdeme jen tehdy, jestli Ríša bude chtít. A hotovo. Mordovat si dítě nenechám (koneckonců s jeho povahou by se ani nedal...).
Mějte se a přeju žádné špatné zážitky - hlavně dětem..
Susina
5.2.2002 1:17:27
Taky jsem nevěřila...ale to je asi nemoc..
Milena, holčička
  • 
2.2.2002 22:25:05
Jé, Jani, tu Saunu o castingových agenturách jsem viděla také. Zírala jsem, jak jsou někteří lidé pitomí: paní si tam stěžovala, že ji a dalších sto rodičů s ani ne ročními dětmi nechali čekat na castingu celý den, jaká je to bezohlednost vůči těm dětem a vůbec jí nedošlo, že vlastní dítě trápí sama tím, že ho tam vůbec tahá. Nemají to některé děti se svými rodiči vůbec lehké :o)
Ivča/Lenka/Emily
1.2.2002 9:46:33
Ahoj,
nedávno jsem viděla Saunu o tom, jak castingové agentury tahají peníze z lidí. Vyprávěly tam hlavně maminky dětí, že chtely své potomky přihlásit do různých konkurzů na reklamy, protože měly pocit, že jejich děti jsou "ty nejhezčí na světě" (jako každá mamina :-)). Vždy byl scénář stejný, našly si nějakou agenturu. Příjemné prostředí, příjemné chování personálu, nafocení potomka, zaplacení poplatku od 100,- do 2000,- Kč. Slibovali hory doly, 8 castingů měsíčně, protože dítě je FAKT krásné, a pak MAXIMÁLNĚ JEDEN casting za rok, kde bylo dalších cca 200 dětí, takže šance na úspěch mizivá.
Ale třeba je tato agentura jiná, kdo ví??
Hodně štěstí odvážlivcům přeje Jana :-)
 Příspěvky 15 z 5 

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.