| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Kterak i počítačoví ignoranti vytvoří vlastní stránky

 Příspěvky 110 z 13 [Dalších 3 >>]
21.1.2009 13:37:42
to byla jen zkouška
Marinakx
  • 
1.3.2005 15:02:25
jakpsatweb.cz

je tam vsechno

a davat do stranek neco co uz jinde je? obrazecky a jinej odpad. naco kdyz uz to jinde je ...
22.2.2002 0:13:21
Objevila jsem jedny stránky užitečné stránky http://grafika.wz.cz/. Jednak je to taková učebnice tvorby stránek, a taky jsou na ní různé skripty, obrázky, pozadí...

S.
21.11.2001 23:55:53
Možná ten název je podivny ale výstižný. Můj příběh je podobný ... začala jsem s "tvorbou, rádoby tvorbou" na internetu když byl dceři rok, a to proto, že jsem ji chtěla udělat stránky. Jak to dopadlo? nevím jestli dobře nebo špatně, ale každopádně tak, že Zdeninka do dneška stránky nemá, má jen zaregistrovanou doménu, a práce na jiných www stránkách kterou dělám výhradně v noci tak mi někdy roste přes hlavu a pořád neumím to co bych chtěla - ale to je asi také normální. Pořád se něco učím, trávím hromadu času řešením problému o kterých nakonec zjistím že jsou triviální anebo je nevyřeším ani za půl roku (např. problémy s apachem). Stránky, které si udělala Silvie jsou pěkné a splňují účel který mají - což je asi to nejpodstatnější. Pokud tě to Silvie baví, pak vytrvej, ale nenech si to přerůst přes hlavu, jestli máš nálad můžeš se podívat co jsem dělala za stránky. No jinak mi končí dovolená, myslím tím mateřská :)), a od ledna nastupuji do zaměstnaní, tak to jsem teprve zvědavá jak budu kloubit 2 odlišné obory a výchovu dcery . Asi budu muset něco šidit (dcera to ale nebude). Silvie vytrvej seš 1, a svým článkem si určitě pomohla hromadě maminkám.
21.11.2001 20:43:01
Odpovídám v rubrice o www stránkách a internetu.
mici,Any 6let
21.11.2001 20:29:51
Ahoj Misko,
jsem dalsi adeptka na nejaky kurz, sice jsem jiz koukala po ruznych inzeratech, ale jak se dovim, ktery z nich by naucil vylozene zacatecnika pouzivat www. stranky a snad nekdy i jejich tvorbu.
Pokud Te to neunavi, dej mi prosim vedet.
Diky Mirka
 Příspěvky 110 z 13 [Dalších 3 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.