| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Tip na výlet - Skály a skalní bludiště

 Příspěvky 13 z 3 
  • 
2.4.2005 2:01:14
musim souhlasit, na broumovsku je opravdu krasne: kazdy bude znat adrspach, ale co takhle bledne skaly v polsku. donedavne jsem netusila, ze neco takoveho existuje. co se tyce ubytovani, narazili jsem take na pana martince, ale nakonec jsme se rozhodli pro ubytovani u urbanu (WWW.SWEB.CZ/URBAN). za stejne ceny nabizeji opravdu kvalitni ubytovani v novem apartmanu s krasny vyhledem a posezenim. navic vas tam nikdo nebude rusit, protoze v budove se pres noc a o vikendech nikdo nedrzuje. Vrele doporucuji. mrknete se na ty web stranky.

mnoho krasnych vyletu preje,
martina
Radka Uhrová (dcera 7,syn 4)
  • 
22.10.2001 8:42:26
Ahoj,

díky za tipy, určitě z toho vybereme.Jsem ráda, že nejsme sami, kdo má takto "trefené" děti.
Ostaš jsme prošli také loni spolu s "Ádrem" a Teplicemi.Je opravdu nádherná, lepší než civilizovaný Adršpach.O Českém ráji jsme uvažovali, ale vyhráli Broumovské stěny.
Jinak v blízkosti Bludných skal jsou v Polsku ještě Bílé skály a Hřiby.Tam jsme zatím nebyli, ale viděli jsme obrázky a jsou také krásné.
A pokud se nevydáte do ciziny, tak mohu doporučit poněkud menší, ale též pěkné skály nedaleko tady od nás- Toulovcovy maštale.Je to též pískovec a je zde ve skále celý "byt".Nejsou vysoké a lehce přístupné dětem, které tam velmi rádi lozí.Najdete je u Litomyšle (Jarošov,Budislav,Mladočov..).
Jinak známé Česko-saské švýcarsko....
Krásné zážitky z výletů!
Radka
Eva M. + 2 kluci - "skaláci" :-)
  • 
20.10.2001 0:12:30
Ahoj,

díky za tip na Bludné skály v Polsku, tam to ještě neznáme! Já se svými kluky taky prozkoumávám průběžně kdejaké skály u nás v Čechách a je to moc príma zábava, krásně se projdeme, užijeme si a je to prostě príma.

Kromě Teplických a Adršpašských skal (které také známe a jsou opravdu krásné) jsme prochodili v téže oblasti Ostaš. Na Děčínsku jsme zase prolezli Labské pískovce - nádhera! Nejde jen o plavbu po řece Kamenici a Pravčickou bránu, ale dá se tam chodit třeba dva týdny, projít i ty méně známé části a pořád je co poznávat. Zajímavá je třeba i poněkud divoká (neznačená) cesta kaňonem říčky Kamenice, chodí se i vodou a je to skvělé zvlášť v létě :-)

Nádherně je i kdekoliv v Českém ráji - Prachovské skály, Klokočské skály, Hruboskalsko, Betlémské skály, Trosky, Podtrosecká údolí, partie okolo vrchu Mužský atd. atd.

Obdobně krásně je i na Kokořínsku, skály sice nejsou tak vysoké, ale zato těch jeskyň - to je něco pro kluky i pro nás dospělé, kteří jsme nezapomněli si tak trošku hrát :-)) A krajina na Kokořínsku je taková mírná a příjemná pro tělo i duši :-)

Až budeš mít děti větší, doporučuji navštívit Slovenský ráj - leze se tam po železech a žebřících nad nádhernými vodopády. Je tam potřeba trochu odvahy a šikovnosti i výdrže, ale ty zážitky stojí za to. Se dvěma dětmi ale doporučuju aspoň dva dospělé průvodce kvůli bezpečnosti, někdy to chce delší kroky a od stříkající vody je to mokré. Ale je to vážně nádhera, to u nás v Čechách nikde nemáme!

Nemáš ještě nějaké tipy, kam na "skalní" výlety s dětmi?

Přeji hodně krásných zážitků na toulkách přírodou!
 Příspěvky 13 z 3 

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.