| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Otec u porodu

 Příspěvky 110 z 23 [Dalších 13 >>]
zerat
19.8.2007 17:34:00
Halfinko, proč by neměl být otec u císaře? Můj manžel u císaře byl- byl to on, kdo mě držel za ruku, když jsem usínala a on, kdo byl u mě když mě na sále probírali a on to byl, kdo mi říkal, že máme dcerku... a nebyl nijak zhnusený či vyděšený. Naopak byl první, kdo přivítal na světě naši dcerku a řekla bych že si toho primu je vědomý. Já byla v celkové narkóze, protože mi nejde vpravit epidurál.
Myslím, že u císaře by hlavně neměl být otec, který neví do čeho jde. Manžel byl podrobně seznámený s tím, co kdy bude následovat a měl možnost odejít tehdy kdy věděl, že by mu to či ono dělalo problémy.
Vím, že u císaře byl i kamarád a taky si to nemohl vynachválit ;-)
19.8.2007 13:23:08
Ahoj Stando myslím že jsi právem zděšený u císařského rězu by opravdu otci neměli být, alespoň v naší porodnici je to operativní zákrok a tatínky tam nepouštějí. musím říct že můj manžel byl také u porodu ale seděl za mou hlavou takže viděl méně než já a to tolik krve určitě neteklo po pár měsících se doma přiznal že viděl i zbytky placentu a vše krvavé okolo což já ani neviděla :-) chudák byl znechucenej ale nějak se s tím vyrovnal protože říkal že k druhému porodu půjde (už se blíží každým dnem) a já to po něm ani nechtěla :-)
Elizabeta
  • 
13.4.2006 15:12:02
Hm tvoje máma si ho zkazila tebou evidentně. A pro příště: DEBILE ZKLAPNI!!!
  • 
8.4.2006 15:49:56
HŇUPE!!!
Denisa NOvá
  • 
23.3.2006 15:59:27
Radko-za to nemůžeš ty,ani otec u porodu,ale debilní personál,který by neměl být kompetentní ani podetpsat recept na nosní kapky!

Měla sis na ně potom v plné síle došlápnout! -minimálně za tu větu že si za to můžeš sama!



_dnes je normální pří císaři být přímo u partnerky a držet ji za ruku,natož být někde za sklem :-)
Denisa Nová
  • 
23.3.2006 15:43:40
myslím si,že je hloupost říkat,ať partnera nepřesvědčujete,pokud ho tam chcete a on ne.Vás se taky nikdo neptá,jestli chcete rodit.Myslím,že chlap,který odmítne být s partnerkou u porodu,je srab,jakkoliv je tu teď budete obhajovat.-muž "pán tvotstva" na to nemá žaludek? a vy,křehké stvoření to máte prožít?

Stando
-to je zvláštní,ve většině porodnic to řeší plentou,že otec pri SC žádnou krev nevidí.jsi asi ledový jak psí čumák,když ti ten úžasný okamžik asocijuje jen spoustu krve a zvedlý žaludek! chudák tvoje žena!nemoci se podělit o emoce s osobou DOMNĚLE nejblizší,to je hodně smutné...
standa ,1 holčička
  • 
19.3.2006 20:42:27
byl sem u cisaře bylo to strašný.sama krev . tak jaký to ma smysl tam byt? jenom ze sem videl svou dcerku jako prvni? uz bych tam nikdy nesel.
Pojídač
  • 
2.3.2006 18:52:24
Ještě že nejsem ženská!!!! A mít v dnešní době dítě?? jo, super volba, pokud již v životě nechcete nic dokázat. Takže mít dítě=zkazit si život
Babůnka, 3 kluci
30.9.2002 16:50:03
To je přesný, taky nic proti asistentkám, ale při třetím porodu, když mě jednu chvíli po odtoku plod. vody vyšetřovala, mi řekla "tak za dvě hodinky to bude" ale mě se to nelíbilo, já jsem se tam nudila a navíc jsem vždycky po odtoku vody do pěti minut porodila, tak jsem jí to taky řekla, aby řeč nestála a aby byla připravená, že se to tak může stát, tak po té větě co pronesla odešla kamsi za roh, já se postavila, jeden stah, ona na mě vykoukla , já měla hned druhý stah ,za chviličku třetí, to už mě radši zase vyšetřila, (bylo to ale utrpení stihnout si lehnout na postel mezi těmi stahy) a už se šlo rodit. Takže moje asistentka, jinak velmi šikovná, se zrovna v tomhle zmýlila. Ještě teď, když si na to vzpomenu, jak mě krásně porodila,a byla veselá,nejradši bych do toho šla zase a zase a zase...
Helena, 1 dcera
  • 
29.9.2002 21:30:07
Samozřejmě, že to asistentka ví, kdy tlačit a kdy ne, jen (naštěstí pro nás ženy) proběhne porod rycle.Já to taky zažila,na štědrý den předloni ve tři ráno mě vyšetřil doktor, který mě ani nepozdravil a ani jinak nekomunikoval(byl vidit. naštvaný, že ho vzbudili).Asistentka se ho zeptala, zda má můj manžel jet domů(voda mi praskla cca v 1,30h) a on řekl:"jak chce" a asistentka nám pak upřesnila, že dítě by mohlo být na světě odpledne.Pan doktor si šel lehnout, já absolv. klasické procedury-klzma, holení),během sprchování jsem ale měla obrovské bolesti...a okamžitě jsem šla na sál(manž. nebyl skoro ani převlečený),asistentka se na mě smála, že zbývá kousíček a je Káťa venku a opět budíček pro pana doktora, který se slyšitelně divil, přišel,dvakrát jsem zatlačila a bylo, ve 3,34 se Kačka nerodila.Jinak ale odbočím, vždy když slyším, že porod je pro matku krásný zážitek, pro mne byl dost hrozný(v tu chvíli), myslím, že jsem dost psych silná, ale po porodu a šestinedělí, moje nervy totálně vypověděly službu, nicméně si přeji další mimi a doufám, že pokud otěhotním, vše bude OK a porod stejně rychlý jako tenhle.Jinak nejboletivější zážitek z porodu bylo ŠITÍ!
 Příspěvky 110 z 23 [Dalších 13 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.