| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Co to znamená velké K a co nás čeká

 Příspěvky 13 z 3 
  • 
29.8.2001 20:08:56
Annie ma pravdu. Mela jsem si pravopis slova kindergarten overit. Americane jen vyslovuji -den, ale pisi verne jeho nemeckemu puvodu -ten.
Mohu ji uklidnit, anglictinu neucim. Dokonce je to jediny z mnoha jazyku, kterymi mluvim, ktery jsem se nikdy neucila ja. Napravim to, az Clarisska zacne chodit do skoly. Budu chodit taky. Budu se take ucit s ni. To je jeden z velkych daru, ktery Vam deti v emigraci davaji: nejen , ze se pres ne mnohem rychleji seznamite s lidmi, intergujete, ale take se naucite rychleji jazyk hostovske zeme, a protoze jazyk neni jen jazyk, i vsechno, co s tim souvisi.
Ale dekuji za zastani. Jako autorka si taky myslim, ze o to pri psani nejde ( v redakci na to vzdycky byli lidi; tady neseme kazdy kuzi na trh), jako ucitelka jazyku pokorne sklanim hlavu... Vera S.
Miška
  • 
29.8.2001 11:47:34
Ted nevim, jestli se tady má diskutovat o obsahu článků nebo o pravopise a o tom, jestli jsou ve článcích chyby.
Annie
  • 
29.8.2001 0:26:20
To zarizeni, o kterem pi Souradova mluvi, se jmenuje Kindergarten. Jinak proti clankum nic nemam, jenom spelling trosku vazne, ale pi Souradova snad nikoho neuci anglictinu.
 Příspěvky 13 z 3 

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.