| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Kojení a sport

 Příspěvky 13 z 3 
  • 
9.2.2003 23:10:05
Před narozenim meho syna jsem aktivně sportovala,i v tehotenstvi i když omezeně ani jednomu z nas to neuškodilo, pravě naopak.Ted budou Lukaskovi 2měsice ja hraji volejbal,plavu a doma cvičim a vubec to malemu při kojeni nevadi a to pije hned po sportu ažadna přestavka se nekona.
10.1.2003 14:12:55
Mila Jano,
tvuj dopis me inspiroval. Nejprve jsem mela strach jak by probihalo sportovani&kojeni, ale tvuj dopis me preci jen dodal odvahy. Mam 4 mesicniho kluka a 3x tydne ted chodim do posilovny. Manzel vecer hlida a ja se potim u stroju. Behem tehotenstvi jsem nabrala 17 kg a nejak se tem kilickum nechce odejit. V porodnici jsem nechala 7 kg a 10 kg jsem si prinesla domu. Uz me to zkratka stvalo a tak jsem se do toho pustila. Doufam, ze se brzy dostavi uspech jako u tebe.
Sportu zdar a kojeni zvlast.
Jana, 4.mesic po porodu
  • 
13.11.2001 20:02:34
Presne tyto rady, ve smyslu kojeni&sportovani, se mi honily hlavou uz v dobe tehotenstvi, ktere jsem uspesne dokoncila s + 16.5kg ! Sice jsem se citila bajecne a neb jsem tehotenstvi prozivala v USA, kde predstava o tehotne zene a jejich rozmerech jaksi vybocuje z "naseho normalu +12kg maximum", vsichni mi rikali jak jsem "hubena" a nevericne na me hledeli, kdyz jsem tvrdila, ze za tyden budu rodit. Cvicit, navzdory vsem doporucenim, jsem zacala 4.den po porodu, tedy 1. den doma a to tak ze sice pozvolna, ale urputne a pravidelne. Kazdy den jsem neco pridala a 3.tyden uz v pohode odcvicila "Horni partie s Klaudii S.".Odbornici zrejme namitnou - BLAZEN! Ridila jsem se ale jen svym telem. Na konci 6 nedeli bylo 11kg pryc. Po jeho ukonceni jsem zacala s behanim (20 min denne) a hrozila se, co to udela s mlekem. Tezko jsem mohla hned po nakojeni behat 20 min a jeste 90 min cekat, az se mleko "procisti", neb moje holcicka to ne a ne pochopit a chtela papat uz treba po minutach 60. Nakonec jsem rezignovala. Behala jsem a beham, kdy mam chut a prdelka dostane svou porci mleka, kdy ma pro zmenu zase chut ona. A jak prospiva! Ja koneckoncu take, v jejich 2 mesicich jsem byla na sve puvodni vaze. Kolikrat mi pripada, ze tyhle vsemozne vyzkumy a radoby dobre rady jen privadeji maminky k silenstvi.
 Příspěvky 13 z 3 

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.