| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Vždyť vy můžete každým dnem porodit!

 Příspěvky 19 z 9 
Ela, 27,19.týden
  • 
5.9.2001 18:15:54
Taky prosím, prosím... Jednak vyprávění bylo moc zajímavé a taky moc o Podolí přemýšlím /čeká nás to v lednu/. Dodatečně blahopřeju ke Schovánkovi.
Ela
Ema, 14 tyzden
  • 
5.9.2001 11:47:25
Schovanek uz je urcite na svete, ale nam chyba posledny diel, ako to vsetko prebiehalo.. a i ked verim, ze Jani, mas plne ruky prace, prosim, prosim , najdi si chvilku casu a napis... Vdaka
Leona, děti 2, 10 a 2 roky
  • 
9.8.2001 13:22:05
Když koukám na datum Vašeho příspěvku,myslím, že odepisuji pozdě a že miminko už vesele kouká na svět. Ale přeci alespoň malá zkušenost ode mne: já měla problém opačný - termíny porodu 27.4.1999 a 29.4.1999. Když jsem přijela 27.4.1999
na kontrolu, pan doktor "instalatér" mne prohlédnul
a prohlásil, že to nevypadá v nejbližších dnech na porod a poslal nás domů.Den na to mi již od rána po kapkách odtékala plodová voda, do porodnice jsme se vydali večer v 18.30 hod. a dcera
Vendula se narodila 20 minut před
půlnocí - takže lékař míní a příroda mění. Ať vše dobře dopadne! L.
Iva, 2 děti
  • 
27.7.2001 6:35:11
Když jsem čekala 2. dítě, taky mi pan doktor jednoho dne řekl, že už se neuvidíme. Měla jsem "ohromnou" radost protože starší 4 leté dítě zrovna leželo v nemocnici s podezřením na salmonelózu. (naštěstí později neprokázaným) Z tohoto důvodu mě doma navštívila paní z hygieny a prinesla chloramin, ať si pečlivě omyju celý byt (což jsem učinila a myslela si, že musím jet ihned jak vymáchám hadr.) A ono nic. Za týden v poradně na mě pan doktor koukal jak blázen a povídá - co vy tady? Já jsem mu řekla, že na to se chci zeptat já jeho. A on, že za týden poradna není, no a kdyby jste přišla ještě za 14 dní...., to už jsem si myslela, že žertuje. A nakonec to dopadlo tak, že mimčo se narodilo ve čtvrtek, hodinu před půlnocí a já do té poradny měla jít v pátek ráno. (a to už bylo 3 dny po původním termínu. Takže držím palečky, a i kdyby to bylo o pár dní dřív, tak si prostě ušetříš přenášení a to věčné "Ty ještě nic?" od okolí.
Zuzana
  • 
25.7.2001 15:08:27
Ahoj Jani,

dost mi to pripomina moj koniec tehotenstva, v 37. tyzdni mi doktorka povedala, ze babatko je uz dost dole a mam sa setrit, aby som este aspon dva tyzdne vydrzala. V ten isty den som bola na prehliadke u mojho porodnika a ten to odhadol uz na zaciatok 38. tyzdna a povedal mi, ze som taka otvorena, ze mozem kludne porodit kazdym dnom. A ze babatko je uz zrele a nic sa nestane, ak nevydrzim do 40. tyzdna. No a to sa opakovalo aj v 39. a 40. tyzdni. Nakoniec som vydrzala a porodila par dni po termine (bol len priblizne odhadovany podla ultrazvuku, nie podla MS). Uz mi hrozilo, ze ma prijmu do nemocnice, lebo zacinam prenasat, co bola dost ironia, ked som uz od 37. tyzdna kazdy den cakala, ze zacnem rodit.
Tiez sme este naposlednu chvilu malovali, davali novu podlahu, kupovali nabytok a pod. a este som manzelovi robila danove priznania ... Porod prebehol nakoniec velmi rychlo - za necelych 6 hodin a pomerne bezbolestne. Pravdepodobne to bolo aj vdaka tomu postupnemu otvaraniu sa - tak som si vlastne cast porodu absolvovala postupne niekolko tyzdnov vopred. Dufam, ze u Teba to bude podobne. Prajem lahky porod a zdraveho synceka. Urcite napis, ako to dopadlo.

Zuzana
Petra K.,6.tyden
  • 
25.7.2001 6:51:52
Drzim Vam obema pesticky, at vse dopadne v poradku.
Nas s brouckem to ceka az v breznu :-)
Lenka,Vojtíšek 14 měsíců
  • 
24.7.2001 21:24:10
Já jsem byla otevřená na dva prsty ještě na porodním sále po 20 hodinách kontrakcí! Ale pak to byl fofr.
Také jsem,(na rozdíl od vás ???) přenášela a Vojtík byl pěkný cvalda - 4 kilča a 53 cenťáčků.
Moc Vám držíme palce - bylo to opravdu to nejkrásnější v mém životě. Užijte si to !
PS. Udělejte se pro mimčo krásná - kadeřnice, kosmetička... pak nebude čas.
Klára + Kryštof (4 měsíce)
  • 
24.7.2001 20:42:48
Jano a Schovánku, meli jsme s Krystufkem uplne stejny problem - az na to, ze me pani doktorka s predcasnym porodem strasila uz od 33. tydne. A nakonec jsme rodili v pohode a klidu v 39. tydnu. Takze shlavne budte v pohode a nedelejte si stim zadnou hlavu. Drzime palce.
  • 
24.7.2001 17:51:13
Ne že bych si myslela, že porodit o pár dní dříve je nějaká katastrofa, ale stejně držím palce, ať mimi ještě chvilku počká. Aby b\lo i vymalováno a naklizeno ;-))).
Simona
 Příspěvky 19 z 9 

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.