| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Zase ten ultrazvuk! A dovolená s bříškem :o)

 Příspěvky 14 z 4 
  • 
4.7.2001 12:34:38
Ahoj Jano,
moc me potesilo, ze si vecer sedam k pocitaci a ona hned reakce na muj prispevek! Ani tak klobouk smekat nemusis, protoze jsem se nastesti drela jen sest mesicu dite se narodilo 1.6 a v zime, kdyz uz jsem tahala dite i s fusakem , tak jsme se prestehovali do Yokohamy a nastesti jsem mohla dojet az do bytu s kocarkem, protoze mame velkou predsin. To je fakt skvela zmena! A tady jsem za hrozneho exota, protoze tady tak velke kocarky nemaji a pred bytem ho slozi! To by se mi nechtelo, ale jsem rada, ze dite melo na rozdil od mistnich Japoncu v kocarku pohodli. Stejne by me zajimalo, proc jiz deti od narozeni vozi v golfacich? Urcite to pak v dospelosti ma nejake nasledky! No, to nastesti neni muj problem. Jani, jeste jednou diky zdravi Alice
Blanka,Štěpán 6,5 - po prázdninách do školy
  • 
4.7.2001 10:52:34
S kočárkem jsem si taky užila. Bydlíme v 10. patře, kočárkárna je velmi podobná popsané - surfové prkno, čluny, pneumatiky - nevím, jestli se tomu dá ještě říkat kočárkárna - snad člunárna nebo prknárna ??? Několikrát se stalo, že nám nejel ani jeden ze dvou výtahů, jednou jsem dokonce nesla se svou maminkou kočárek s asi půlročním cvalíkem ve fusaku a s nákupem po schodech nahoru - pak jsem měla 3 dny migrénu. Když se to stalo znovu, přivázala jsem kočárek v "kočárkárně" k topení a bylo mi jedno, co je kolem za binec.Zdraví bylo přednější. Stačil mi Štěpán ve fusaku. Jinak kočárek jsme měli na chodbě, dá se totiž zamykat.V bytě byl nemyslitelný.
Přeji pohodu a už pokud možno už žádné potíže a posléze veselé miminko - Schovánka.
  • 
4.7.2001 10:50:35
Ahoj Alice,
kloubouk dolů před Tvými sportovními výkony s kočárkem. Jsem taky dost malá (cca 160 cm) a představa, že náš velký kočárek s velkým miminkem vláčím někam do patra, mě neláká.
Mě se naštěstí kočárek do výtahu vejde, když mu sklopím držátko, bohužel zatím nevím, kam ho budu dávat, jestli do bytu, nebo jestli mám risknout nechat ho stát na chodbě.
Kočárkárna je v přízemí hned za hlavními dveřmi do domu - asi využiju toho, že v domě bydlí hromada starších žen, které se o mé miminko živě zajímají a přes ně zatlačím na to, aby se kočárkárna trošku vyklidila. Zatím slouží jako sklad štaflí, starého nábytku, zbytků barev atd. atd... Prostě, co se komu nevešlo do bytu a bylo mu to líto vyhodit.
Snad se to podaří.
J.
  • 
4.7.2001 5:51:27
Ahoj Jano,
moc Te zdravim a drzim palecky. Ja uz tedy dite mam, ale Tve psani je pekne a uprimne a mohu vzpominat. Ja jsem mela problemy s kravacenim v pocatku, kdy se mi kousek od vajicka udelal hematon. Byla jsem tak stastna, ze budu mit dite, ze jsem si vubec neuvedomila, ze mohu mit take problemy. V praci jsme se stehovali a vubec mi to nedoslo a asi jak jsem neco tezsiho zvedla, tak se mi udelal ten hematon, tak konec s praci bylo mi to lito , ale nastesti vcechno dobre dopadlo a mam dvouletou holcicku. S tou kocarkarnou mas pravdu. U nas v baraku je taky v suterenu kocarkarna, ale plna nejakych starych kocaru, a tak vlastne jsem nemela prakticky kam nas kocarek dat, tak jsem ho vzdy dole rozebrala do vytahu jsem se s kocarkem nevesla, tak jsem malou s korbickou odnesla do bytu 3x schody a pak jsem se vratila pro podvozek a tasku no des hlavne , kdyz jsem sla nakoupit a taky v desti. Takze jsem se pekne drela pak uz jsem ani tu korbicku s ditetem neunesla budeme asi stejne postavy merim 158 cm a jsem drobna, tak mozna napis aby ten kdo tam ma uskladneny kocarek a nepouziva ho, aby si ho odvezl, ze budete mit mimco. Nebo to treba zvladnes.
Moc se tesim na dalsi psani ahoj Alice
 Příspěvky 14 z 4 

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.