| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Ze života jedné Silné rodiny

 Příspěvky 110 z 28 [Dalších 18 >>]
Markéta, Jan 3,5 let , Jakub 14měsíců
  • 
29.7.2005 17:43:09
Zdravím všechny maminy!
Již několik měsíců hledám na internetu nějakou podporu, která by mě usvědčila v mém přání mít velkou rodinu. Po tom, co se nám narodil druhý syn, a porod byl oproti tomu prvnímu procházka růžovou zahradou, jsem věděla, že budu určitě chtít třetí miminko.
Každý, kdo se mě zeptá, zda bude ještě ta holčička, zůstane s úžasem a otevřenými ústy stát a diví se, že do toho ještě jednou chceme jít.
Teď vidím, zaplaťpanbuh, že nejsem sama v mých pocitech.
Proto bych ráda poděkovala Magdě za její přízpěvek a přeji ji mnoho krásných dní se svýma holčičkama a manželem.
Dětem zdar a maminkách zvlášť! Zdraví Markéta
  • 
5.10.2001 18:03:21
ČTYŘI !!!!



(Taky mám doma jeden kousek.)
  • 
4.10.2001 19:50:59
Leono, je jich víc :o) Jsou jich plné domácnosti, jsou prostě všude... mám doma taky jednoho.
(a teď doufám, že si to nepřečte, aby mi nezpychnul ;o))
Leona, děti 2 - 11 a 2,5 roků
  • 
4.10.2001 18:24:39
Milá Ireno Sedláčková a Magdo Silná - jsou tři!! Rozumějte - ti nejlepší chlapi na světě. Ten můj taky.
  • 
27.9.2001 8:16:54
Milá Magdo, Tvůj článek, jakoby mi bral slova z úst. Je nás taky 5S. Přečetla jsem i všechny následující články a ve všech vidím naši rodinu. Proto držím palce a veř : Bude hůř!! Našim klukům říkáme Demoliční četa. Na dotazy, zda jsou všichni opravdu naši už jen hrdě přikyvuji, i když v daném okamžiku bych se nejraději schovala za nejbližší keř. Sny o útulné uklizené domácnosti mě už dávno opustily, na návštěvy zásadně nechodíme a k nám se někdo odváží přijít jen velmi zřídka. Stějně by se nedostal ke slovu. A nejlepší chlapi na světě musí byt aspoň dva, Tvůj a můj. Jinak by se to dalo jen těžko zvládnout. Piš dál, ráda čtu o tom, že i jiní mají doma podobnou "pohromu" jako my. Ale nedovedu si představit nic krásnějšího.
Dana, čerstvo vydatá
  • 
26.7.2001 13:33:43
Milá Magda,
dávno som sa tak nepobavila ako na tvojich príspevkoch. Dobre sa to číta, doporučujem Ti ich niekedy vydať ako knihu.
Ja sama som z troch dievčat, musím povedať, že je to super, veľmi dobre spolu vychádzame a držíme stále pri sebe, aj keď máme vlastné životy. Som s tým celkom spokojná, že mám dve sestry, nevadilo by mi, ani keby som ich mala viac.
Veľmi sa teším na vlastné deti a môj manžel tak isto, má deti rád. Viem, že sa dá na neho spoľahnúť a nebudem na ne sama.
Želám Vašej rodine veľa humoru a radosti,
Dana.
Dana, čerstvo vydatá
  • 
26.7.2001 13:32:48
Milá Magda,
dávno som sa tak nepobavila ako na tvojich príspevkoch. Dobre sa to číta, doporučujem Ti ich niekedy vydať ako knihu.
Ja sama som z troch dievčat, musím povedať, že je to super, veľmi dobre spolu vychádzame a držíme stále pri sebe, aj keď máme vlastné životy. Som s tým celkom spokojná, že mám dve sestry, nevadilo by mi, ani keby som ich mala viac.
Veľmi sa teším na vlastné deti a môj manžel tak isto, má deti rád. Viem, že sa dá na neho spoľahnúť a nebudem na ne sama.
Želám Vašej rodine veľa humoru a radosti,
Dana.
  • 
17.7.2001 23:35:57
Milá Magdo
Viděla jsem po napsání příspěvku "jak používat tatínky" tolik reakcí na Tvůj článek o "Ze života jedné silné rodiny", že jsem si ho musela přečíst. A určitě nelituji. Dokonce jsi mi pomohla, jelikož jsem vždycky chtěla 3 děti, ale po narození druhé dcery jsem říkala: Kdyby toto byl kluk, tak s tím třetím vůbec neváhám, ale považte, tři dcery - to je trochu moc. A teď se mi moc zalíbil Tvůj přístup - mám tři princezny a žiji jako v pohádce. O třetím miminku stále uvažuji, minulý rok nám jedno odešlo dříve, než se narodilo, ale stále doufáme, že to ještě vyjde. A až potkáš zase nějakou udivenou babu, která se zeptá, jestli jsou všechny Tvoje, tak jí odpověz
- kdepak, všechny je nepoberu, těch 5 dalších jsem musela nechat doma
- kdepak paní, půjčuji si je po sousedech, aby mi v čekárně u zubaře (nebo kde zrovna budeš) nebylo smutno
nebo konečně
- paní, co jste pila, že moji dceru vidíte třikrát
Aneb na blbý dotz blbou odpověď....

Mimochodem znám rodinu, která má 5 synů a jinou, která má 7 dcer. A mojí kamarádce se jako třetí dítě narodila holčička s Dawnem a psycholožka jim doporučila 4. dítě - ta postižená holčička při růstu své mladší sestřičky dělala ohromné pokroky. 5. dítě - syn - se narodilo už nějak neplánovaně, ale to neznamená, že nechtěně. Takže tři dcery nejsou zase tak moc.
Držím palce, abys byla stále silná Silná
ahoj
Simona
Katka David 4 roky + Bara 4 mesice
  • 
10.7.2001 22:05:48
Vážená rodinko 5-ti Silných.
Nedá mi to a musím reagovat na tvuj krásný příspevěk. V mém životě věřím, že to nejkrásnější co muže matka dostat jsou její děti-její krev- a její jediná radost. Myslím si že hrozně duležitě je si samozřejmě vybrat i správněho manžela ale zdání velmi někdy klame a tak i když vše nevyjde jsou tu vždy děti, které nás potřebují a vždycky budou. Já (snad ) měla to štěstí, že jsem si vybrala správně. Ale trápí mě jeden problém. Po narození prvního kluka jsem věděla, že druhé miminko chci a to moc. Bouhužel muj manzel chtel stále čekat protože nebyl přesvědčený. Ale poněvadž oba dva máme sourozence čas vyzrál i u mého muže a přišla na svět naše milovaná Barunka. Poněvadž máme okolo sebe přátelé, který neměli to "stěstí" mít kluka a holku tak nám každý ríká, co více bychom si mohli přát. Máme kluka i holku a to stačí. Ale MĚ to nestačí. Je pravda, že po narození dcery jsem řekla a již nikdy více, ale vím, že třetí miminko chci a to moc. Mám vyhodu v tom, že si nepřeju určité pohlaví, ale hlavně zdravé miminko. Muj manžel jak jinak moc s tím nepočítá, ale když nedávno odvětil "nikdy neřikej nikdy" ohledne tretiho miminka jsem moc stastná, protože s ním mužu i nadále počítat. Chci nějaký ten rok počkat. Je mi 27 let a myslim si, že okolo 35 let bych chtela jestě mým skvělým dětem pořídit ještě jednoho bratřícka nebo sestřičku a vím že si to moc od srdce přeju a přeji si aby to už bylo co nejdřív. Každý mi klepe na hlavu, že jsem se musela zbláznit. Rodina i okolí, ale já se zvyklat nedám. Protože láska, kterou cítí každý při pohledu na své děti je ten nejkrásnějsí pocit na světě. A tak mi držte palce at mojemu nejskvelejsimu manzílkovi na svete uzraje cas stejne jako uzrál na nasí Barunku, kterou moc miluje.
Všem moc držím palce. Rodine Silných at jsou vsechny moc zdraví a at si hezky užíváte ten skvelý pocit . Velká rodina je naprosto UŽASNÁ!!!!!!!!!! DRZIM PALCE



  • 
10.7.2001 22:01:20
Magdo,
máš(máte)mé velké sympatie.Klobouk dolů.Je pravda,že ani u Matěje,to s tím vyvařováním dudlíku zdaleka tak nepřeháním,ale někdy si říkám, tedˇnevíš co dřív a to chceš ještě 2 další?Neberu to jako službu vlasti,prostě chci velkou rodinu, a číslo 3 je tak akorát.No zrovna dnes, jsem si potřebovala přečíst že to jde.Takže ať se vám všem daří a držím palce holčičkám i vám.díky irena
 Příspěvky 110 z 28 [Dalších 18 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.