| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Pejskové v knihovnách

 Příspěvky 13 z 3 
  • 
14.12.2006 7:08:39
Děti by měli být u zvířat skoro pořád protože třeba pejsci tak je můžou chránit třeba kdy budou děti slepí tak se nebudou tak štítit!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 
24.5.2001 7:24:29
Mila Ivano,
to jste mne potesila! Jsem vzdycky moc rada, kdyz se dovim, ze neco takoveho v Cechach uz je. Je to moc dulezita a krasna prace. Muzete sve pratele upozornit na vyse uvedene webove stranky. Je tam spousta zajimavych informaci pro ty, kdo neco takoveho delaji nebo by chteli delat. Vzdycky jsem ohromena tim, jak nas Rodina spojuje pres kontinenty, ostrovy a oceany k srdci Evropy...neni to bajecne? Tak se snad zase brzy na strankach Rodiny setkame. Vera S.
  • 
23.5.2001 18:10:53
Mila pani Vero,
Dekuji za pekne prispevky z kalifornskych Karlovych Var, casto je porvnavam s moznostmi maminek v CR a taky v UK, kde ted nejakou dobu zijeme.
Ale ted k pejskum. Moje dobra pritelkyne v Cechach je majitelkou dvou cinskych chocholatych fenek, mimochodem jsou to intersampionky a na kazde vystave sbiraji jedno oceneni za druhym, ale na druhe strane dobrovolne pracuji pro podobnou organizaci pusobici v CR a pravidelne s obema "holkama" navstevuje domov duchodcu a detsky domov v Praze. Moc se rozzari, kdyz vypravi o tom, jak holky pomahaji deprivovanym detem a jak prinesou usmev lidem, kteri jsou ve stari osamoceni.
Mejte se zatim moc pekne.
Z Londyna zdravi Ivana.
 Příspěvky 13 z 3 

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.