| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Tip na výlet: Š-Š-Š-Š-HÚÚÚÚ

 Příspěvky 11 z 1 
  • 
25.5.2001 16:44:00
Ahoj Verunko,

díky za prima tipy. Přidávám drobečky o akcích pořádaných v nejbližší době v Praze.
L.
V rámci Bambiriády pojede zítra 26. 5. parní vlak s historickou soupravou z Prahy Smíchova do Roztok u Prahy. Odjezd v 9:40 a 14:00. Cesta trvá přibližně tři hodiny.

Oslavy Dne dětí s Posázavským pacifikem se budou odehrávat hlavně na nádraží v Bráníku. 1. 6. bude mezi devátou a osmnáctou hodinou jezdit mezi stanicemi Braník, Modřany a Krč parní vlak s historickou soupravou a bufetovým vozem. Pojede celkem 15x. Na Hlavním nádraží bude probíhat putovní výstava železniční techniky. Z Hlavního nádraží bude do Bráníka jezdit kyvadlová doprava (historické motorové vozy „Hurvínek“). V Bráníku bude možné se svézt drezínou na ruční pohon, motoráčkem a malou posunovací lokomotivou. Je připraven doprovodný program.

2. 6. v 9:45 pojede z Bráníka parní vlak s historickou soupravou do Dobříše, kde bude pro děti připraven „Tábor mušketýrů“. K vidění bude střelba z luku a kuše, výstava zbraní z třicetileté války, vystoupení, pohádka. Vlak zpět jede v 15:05. Příjezd do Prahy Bráníka v 16:55.

Další informace je možné získat na tel. 02/246 288 53 (ČD)
 Příspěvky 11 z 1 

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.