| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Mami, mě bolí bříško!

 Příspěvky 17 z 7 
pieris
10.2.2009 14:05:26
Máme problém,dcera(8)měla z.průdušek a po dobrání Amoksiklavu, který nezabral následovalo léčení Klacidem.I přes Hylak měla bolesti bříška okolo pupíku.Začala jsem jí dávat Nutrilon kapsle,aktivní jogurty, přesto ji každé ráno po probuzení, během dne nebo před spaním trápí bolesti, které mizí a zase se vrací.Jinak má trávení dobré i chuť k jídlu. Doktorka radí dietu mléčná sladká jídla, dál Nutrolin, prý se to samo upraví. Máte někdo podobné zkušenosti?Už to trvá 3 týdny.
martina hurst,martínek 3 roky
  • 
3.2.2007 20:52:48
Paní Motlová,mrzí mě,že má syn problémy s bříškem, ale tady vám asi paní doktorka neporadí.Je to pouze diskuze.Aspoň si to myslím.Zkuste ¨radši vyhledat její praxi přes net a napsat jí.maminka Martina
  • 
2.2.2007 2:35:05
Vazena p. doktorko
cetla jsem si vas clanek ohledne briska a bohuzel jsem v nem nenalezla problem ktery trapi nas. Mam 5-leteho syna bohuzel patri k detem ketri kdyz maji bolesti si neztezuje takze vse musim odkoukavat. Mame problem s briskem. Nakonec pred mesicem nas to dohnalo k lekari k teto specializaci. v kratkosti problem popisi i kdyz dnes si uvedomuji ze je dlouhodoby. Ubytek na vaze, zastaveni rustu nahle bolesti briska a pokakavani do kalhot. Lekar konstatoval ze konecnik ma abnormalne velky a plny nasadili jsme mikrolax a sorbitol, ktery po dalsi prohlidce po mesici nezabral zadna zmena. proto jsme obdrzeli velmi silny pudr mirolax, teprve jsme ho zacli podavat a i kdyz lekar rikal ze to musi ucinkovat, nic se nedeje, mam trosicku obavy zda nemuze jit o zauzleni strev a nebo neco jineho. Mohla by jste mi prosim poradit? Predem moc dekuji pokud mate nejake dalsi otazky a poradite budu jen rada. s pozdravem maminka Zdenka Motlova
Zuzana,syn 12 měs.
  • 
12.3.2001 23:15:50
Ahoj !

Toto naštěstí neřeším,protože jsem zakoupila pastu od firmy Weleda,která garantuje nezávadnost při polykání.Doufám,že se tomu dá věřit.
Pastu jsem zakoupila spolu s dalšími potřebnými věcmi přes katalog Laveta-viz www.laveta.cz.

Ahoj Zuza
Lída, syn 22m
  • 
7.3.2001 20:21:08
Ahoj Markéto,
já jen slyšela, že dokud děti užívají fluor v tabletách, měly by ji polykat co nejméně. Nevím, jestli jsem to dělala já, ale mně narostly mléčné stoličky s regulérními kořeny. Takže teď zatím vždycky kartáček jen pastou symbolicky umažeme.
Jana*
  • 
5.3.2001 10:43:00
Ahoj Markéto,

mám jen tuto zkušenost :
Jako au-pair v Anglii jsem hlídala 2 holčičky (4 a 6 let). Strašně se divily, že vyplivávám pastu, když si čistím zuby. Maminka je naučila ji polykat, že je to dobré a zdravé, sama dělala totéž. Neměly potom ani potřebu si ústa vypláchnout vodou, jako to děláme my.
Markéta, Martínek 2 roky
  • 
4.3.2001 17:23:31
Paní doktorka myslím napsala velice pěkný článek, stručný, přesto výstižný a informativní.
Jen mě zarazilo, že zauzlení střev u dítěte může vzniknout z pojídání pasty na zuby. Perlička je v nestřeženém okamžiku totiž Martinovou pochoutkou.
Máte někdo špatnou zkušenost s pastou na zuby??
 Příspěvky 17 z 7 

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.