| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Nový seriál: Jak adoptovat Tomáše

 Příspěvky 16 z 6 
Jitka, Ríša 3 roky
  • 
15.3.2001 14:17:00
Ahoj Mariko a všechny ostatní statečné mámy a stateční tátové, jsem moc ráda, že se najde spousta takových jako vy, pro které je nejdůležitější, aby další skvělé dítě našlo rodinu!!! Když jsme s manželem plánovali rodinu, taky se mi možnost adopce mihla hlavou, protože manžel ve svém prvním manželství něco podobného prožil, miminko se jim nedařilo. Jejich manželství se pak (ne z tohoto důvodu) rozpadlo, ale očekávala jsem možnost,že třeba to tak bude i u nás. No, nestalo se tak, podařil se nám Ríša. Ale kdyby to takhle nedopadlo, určitě bychom chtěli mimčo, nebo větší robátko adoptovat. Dokonce teď uvažujeme, že až se nám podaří sehnat větší byt, že bychom si vzali dítě aspoň do pěstounské péče, možná by nám dítě osvojit nedovolili, manželovi je už přes 50..
držím všem všechny palce a ať vám ty skvělé děti krásně rostou.
Jitka
Marika, Sára - 3,5 mes. adoptovaná
  • 
15.2.2001 20:18:36
Milá Evo,

mluvíš vlastně píšeš mi přímo ze srdce. Taky jsme měly žádost o adopci - také nám nezáleželo na etniku - brala bych cokoli - dokonce podvědomě jsme si přály adoptovat dítě jiné barvy pleti atd.. Naštěstí reakce našeho okolí byly pozitivné, všichni naši známy nám držely palce a taky jsme o tom všude mluvily- o adopci- nijak jsme to neskrývali ani se nestyděli . Usmálo se na nás štěstí a my máme dcéru Sáru, kterou jsme si odvezly přímo z porodnice, takže kromě těhotenství a porodu jsem měla mateřství od jejího šestého dne a bylo to úžasné, vlastně pořád je. Je to ta nejkrásnější holčička na světě a nám přinesla do života štěstí a smysl. Držím Vám palečky a těším se na další tvoje psaní.
Ahoj Marika
Romana, Lucinka 5 měsíců
  • 
14.2.2001 21:22:24
Tomášek je moc krásný chlapeček, takže vám k němu chci poblahopřát. Vím moc dobře, co to je čekat marně na zázrak zplození potomka. Nám se to po několika letech podařilo, ale stejně jsem uvažovala o adopci dítěte jakékoliv barvy. Moc vám držím palce, abyste vytvořili šťastnou rodinu. Romana.
Iva (bezdetna)
  • 
14.2.2001 10:00:39
Ahoj,
to je super, ze o tom nekdo pise. S manzelem jsme si dali zadost v listopadu 2000, ted cekame, az se nam ozve psycholog.
Jak to zhruba probiha?
jitka
  • 
13.2.2001 22:16:08
chci poděkovat za tohle téma, doufám, že se časem dovíme více, hlavně by mě zajímaly všecny právní procedury, a samozřejmě i všechno o malém tomáškovi, přeji hodně štěstí
  • 
13.2.2001 21:51:18
Díky za každého dalšiho člověka, který procitne ze sna, nebo pouhé nevědomosti a zjistí, že adoptované děti nekoušou, a to dokonce ani ty "barevné". Já sama (ač ještě velmi mladá - 18let) jsem už o adopci a dětech vůbec přemýšlela, ale když jsem se doma zmínila, že by mi rozhodně nevadilo mít adoptované dítě (a ještě k tomu klidně i "jiné" barvy pleti), setkala jsem se s více než nepochopením. Doufám, že se tento velmi hloupý a zastaralý názor jednoho dne změní, a já nebudu muset obdivovat autorčinu odvahu napsat tento článek. Zatím ovšem můžu jen říct:" Díky za každé nově šťastné dítě!"
 Příspěvky 16 z 6 

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.