| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Začít spolu - program pro školu a rodinu

 Příspěvky 16 z 6 
3.1.2005 11:41:15
Seznam modelových školek Začít spolu je na www.sbscr.cz. Na uvedených školkách a školách se můžete informovat, zda existuje školka či škola i v místě vašeho bydliště.
  • 
29.4.2004 21:25:00
Hledám přesně takovou školku, zatím máme spoustu času, ale bojím se,že v Ostravě a okolí nic podobného nenajdu. Jsme s manželem ochotni připlatit na kvalitní péči, aby nebylo zničeno to, co tak pracně budujeme. víte-li někdo o takovémto zařízení ozvěte se prosím.
Děkujeme
Klára, syn 3 a půl roku
  • 
14.3.2004 11:17:06
Program Začít spolu se mi moc líbí. Právě se chystáme k zápisu do školky. Bydlíme v Praze 6 a v okolí bohužel žádná školka v tomto duchu s dětmi nepracuje. Při návštěvě školky si mohu udělat představu o vybavení, denním režimu, bylo by ale fajn, kdybych mohla dostat i informaci, k jakému výchovnému programu se ta která školka přiklání.

14.3.2003 Klára
Niky
  • 
12.2.2001 13:11:15
Můj syn před 3 lety nastupoval do jedné z prvních základních škol zapojených do tohoto programu. Rozhodování bylo velice těžké, protože jsme nic pořádně nevěděli a neznali. Ale dneska víme, že to rozhodnutí bylo dobré a syn se i dneska do školy těší. Náš druhý syn byl u zápisu a už nepřemýslíme o tom, do které třídy ho zapsat. Je jasné, že jde do třídy s programem Začít spolu. Vychovává z dětí individuality a to je dobře.
Katka, syn 6 měsíců
  • 
11.2.2001 15:08:12
To, co píšete, je moc hezké a zní velmi nadějně. Mému synovi je sice jen půl roku, ale při představě, jak dochází do tradiční školky, je mi nanic už teď. Proto mě zaujme jakákoliv informace o nově pojímaných školkách. Bohužel jich je zatím jen málo a tak by mě zajímalo, zda někde existuje jejich seznam, nebo jiný způsob, jak se dopátrat jejich existence. Bydlíme těsně za Prahou 9, ale o žádné takové školce v našem okolí jsem zatím neslyšela. Dovedete prosím někdo poradit?
Díky!
Bára (Martinka 4)
  • 
9.2.2001 10:50:22
Nase adoptivni dcera Martinka navstevuje Studanku od zari lonskeho roku a asi nikdy nebudu moci ucitelkam a vsem lidickam podekovat za to, co pro ni delaji. Neni rozhodne bezproblemovym ditetem, vzhledem ke sve minulsoti, ale mam ten pocita a verim, ze i Martinka, ze ji tam maji moc radi a s jejim ne zrovna idealnim chovanim nesmirnou trpelivost a to ji dava silu delat pokroky k radosti ucitelek i nasi. Drzim vsem zucastenym palce a rozhodne vytrvejte. Pokud pomuzete jenom jedinemu diteti, nedelate to zbytecne, a tech deti, kterym tento program pomohl je urcite mnohem mnohem vic.
Dekuji.
 Příspěvky 16 z 6 

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.