| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Bezpečná dětská vegetariánská strava

 Příspěvky 14 z 4 
30.12.2007 19:31:36
Dobry den,

pro svou bakalarskou praci (sociologie - UK) hledám několik vegetariánských párů, ochotných se se mnou v cca hodinových rozhovorech podělit o zkušenosti s výchovou svých dětí (k rozhovoru postačí účast jednoho z partnerů). Tyto rozhovory by sloužily pouze pro účely mé práce a na vaše přání mohou být anonymizovány. Platí po celé ČR - ráda za vámi kamkoliv přijedu :). Odměnou vám budiž dobrý pocit a balíček výrobků z ekologického zemědělství.
Pro další informace mne prosím kontaktujte na e-mailu vegetarianstvi@seznam.cz. Diky! :)
23.3.2007 16:12:52
Dobrý den, už rok nejím maso, pouze rybí a vyjímečně, mám rok a čtvrt starou dcerku, které zatím maso také nedávám, pouze občas rybí nebo malé procenta masa, které se nachází ve skleničkách. Nejsem ještě rozhodnuta, jestli pro ni maso ano, či ne, ikdyž vegetariánství dostatečně pestré je schváleno jako plnohodnotná výživa pro děti. Co mě ale trápí je to, jak to budu dělat ve školce? TAm určitě nebude v nabídce kvalitní domácí maso, ale nekvalitní, popř. staré velkovýrobní "maso". Máte s tím někdo zkušenosti, prosím o radu. Děkuji
pidasek
  • 
3.11.2005 18:44:35
a co máš s tím vejcem a mlékem?mléko v téhle dnešní podobě se nedoporučuje aspoń do 3 let a dospělý ho nepotřebuje(kysané snad ano) a jestli kojíš není co řešit,proč maminky cpou děti přemírou bílkovin?(můžou kojit),vše s rozumem,ale myslím si ,že vzor západních zemí nebude to pravé ořechové,kde jsou samé polotovary a vysoce energetické jídla na úkor hodnotných nutricií.
Ivana
  • 
22.8.2005 17:14:31
Nějak jsem nepochopila, co by mělo být na této vegetariánské stravě bezpečného.
Také nevím, jak je možné dostat do kojence krajíček chleba a buráky.
Dle statistik lakto-ovo-vegetariánství patří v dnešní době k nejnebezpečnějším formám vegetariánství vůbec. Právě díky mléku a vejcím.
 Příspěvky 14 z 4 

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.