| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Naslouchat a slyšet

 Příspěvky 13 z 3 
Dáša,4kluci
  • 
14.1.2001 23:40:28
Váš článek jsem poprvé četla v čas. děti a My.(Pro maminky,které neznají,stojí za přečtení)
Maminko,chovám k Vám hlubokou úctu a obdiv.
  • 
13.1.2001 21:38:54
Taky jsem plakal jiz od poloviny vaseho citlivého povidani o vlastnim nestesti. Prestoze bych dovedl prinest nekolik duvodu a vysvetleni, proc prave treba ja nebo vy musime prozivat takove veci, jak to brat vse s nadhledem a pochopenim (verim v reinkarnaci, smrti se nebojim, jiste je Janicka stale s Vami a Vy to vite), neubranim se casto tomu lidskemu, nam vlastnimu smutku a zalu nad nemoznosti prozit jiz tak kratky zivot s bytostmi nam nejblizsimi a nejmilejsimi cely. Ale vsichni vime, ze nezalezi ani tak na kvantite jako na kvalite.
Mnoho lidi neprozije tolik stesti a smutku dohromady za cely zivot jako jste prozila Vy v tom kratkem a pro Vas jiste nekonecnem obdobi, obdivuhodna a vytecna maminko. Jsem pysny na to, ze jsou mezi nami takovi lide jako jste Vy. Muselo to pro Vas byt zoufale obdobi. Tolik nepochopeni okoli, rodiny, nekdy i pochybnosti o sobe samotne ... znam to.
Ale pak preci jen jakasi satisfakce ve forme vstricnosti personalu, kteremu timto vzdavam hold, ze v sobe potlacili tu profesionalni jesitnost a Vam, laikovi, "obycejne matce" vysli vstric. Nedeje se tak vzdycky. Taky mam sve zkusenosti a nedal jsem se.
A nemusi to byt jen smrt, ktera vas s ditetem rozdeli. Muj nechteny rozvod mi vzal "pouze" moznost pomahat vlastnim detem s jejich kazdodennimi starostmi, pro mne tak bezutesna situace.
Jsem rad za kazdy porad (treba Acko na Nove, Musilova Sauna apod.), ktera otvira lidem jejich srdce a nabizi jim moznost prozit alespon castecne to, co by jiste sami prozit na vlastni kuzi dobrovolne nechteli. A Vam VELKE DIKY za to, ze jste sebrala v sobe tolik sily a (jiste tak jako ja ted) se slzami v ocich sepisovala tento tak dojemny, lec bohuzel pravdivy, clanek o vlastnim neuprosnem osudu a Vasem hrdinskem postoji.
  • 
11.1.2001 17:23:58
Váš příběh mě dohnal k slzám. Není nic strašnějšího, než když rodiče zažijí smrt vlastního dítěte, a vy jste na ní ještě musela čekat takovým obzvlášť trýznivým a bolestným způsobem. Obdivuji vaši vůli, statečnost a schopnost se se vším vyrovnat a ještě o tom napsat. Myslím, že my ostatní rodiče si někdy vůbec nevážíme toho, že můžeme mít zdravé dítě...
 Příspěvky 13 z 3 

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.