| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Optimismus v těhotenství a zdraví dítěte

 Příspěvky 14 z 4 
Firsty+Matouš07/06+Šimon01/08
17.4.2007 12:04:46
Článek je hezký, líbí se mi, že stačí pozitivně myslet a všechno bude dobré. Myslím, že to tak ale nefunguje, je to věc čistě pravděpodobnosti, prostě ty které měli těhotenství a porod v pohodě tak to přisoudí své náladě a ty které neměli, si řeknou, že to u nich prostě nefunguje.
Ale je pravda, že i když jsem se navenek porodu bála a dávala jsem to najevo lidem okolo sebe, tak v duchu jsem byla přesvědčená, že to bude v pohodě, tak jako ostatně celý můj dosavadní život, no a porod byl hodinový a bezbolestný i když měl syn 4kg. Takže u mě to fungovala ale jak jsem napsala dříve, myslím, že je to věc statistiky.
madelaine
16.4.2007 21:55:17
Pěkně smotáno páté přes deváté :).

Byla jsem štěstím bez sebe, když jsem ve 38 letech přirozeným způsobem otěhotněla. Tak pozitivně jsem se ještě nikdy před tím necítila. Přesto jsem od 28. týdne ležela na kapačkách s nohama na špalkách :(. Průběh porodu byl ukázkový.

Problém s večerním usínáním nemám, mám však problém s předčasným buzením :)).

borovice + 5
22.1.2006 9:27:43
Hani,
to je mi líto, snad tě to brzy přejde. Radit moc nemůžu protože mě nikdy nic podobného nepostihlo. Co takhle vyrazit někam s dětmi? Za kamarádkou na návštěvu? Já mám teď manžela dlouhodobě pryč (ještě skoro 3 týdny), jsem teď ve 33. týdnu a občas mě chytají záchvaty vzteku, že mě tu nechal samotnou s dětmi (ale na druhou stranu jsem mu to povolila), pak mám co dělat abych se nevyvztekala na dětech. Ale obyčejně mě to hnedka přejde.
Tak se drž!
mája
  • 
20.1.2006 22:01:03
jsem 23tt a jedná se o moje čtvrté dítě.S každým jsem něco podobnýho prožívala,ale tentokrát nemůžu nějak všechno ukočírovat.Je to super,že jsem konečně našla co asi způsobuje můj stres nebo spíš depresi a plačtivost.Můžu ale říct,že vůbec nevím co s tím.Dneska mě chytla neskutečná depka a to prosím z ničeho.Bez důvodu.Manžel se mnou celý den telefonoval z práce,chudák,a když přišel domů donesl nádhernou kytku,ale moje deprese furt přetrvává.Vůbec nevím jak si pomoct.Celý odpoledne jsem zuřivě uklízela celý byt,ale furt se cítím pod psa.Nemáte někdo stejnou zkušenost?Nebo nemáte nějakou radu?Hanka
 Příspěvky 14 z 4 

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.