| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Pro holky nejsou hry

 Příspěvky 13 z 3 
Tutla čekatelka 1. měsíc
  • 
13.3.2003 17:02:07
Taky už nejsem dítě, je mi skoro 30 a asi jsem vyjímka, hraní PC her mě baví. Hraju akční střílečky, nejraděj mám QUAKE III arenu a musím se pochválit, že mi to docela jde, synovec gambler (12 let) na mě nemá. Ale jinak mě taky baví simulace (Simcity, ZOO, Transport a tak), moc mi nejdou auta, jezdím od mantinelu k mantinelu. Ale je fakt, že pro holky toho moc není, prostě chlapi to maj lepší (všechno).
Hanka
  • 
28.12.2000 14:14:52
Mě vždycky bavily logické hry, jako jsou různá bludiště (preliminary monty, boulder dash na atari blahé paměti) - na PC mě třeba bavil Discworld, pak na ovládání jednoduché blbiny typu tetris. Dnes mám na penťáku emulátor atárka a hraju si boulder dashe na něm:)). Tristní, že jo.
Kamila, syn 13 mesicu
  • 
22.12.2000 11:46:47
Existuje jedina hra, kterou me bavilo hrat a stravila jsem tim (nez se syn narodil - od te doby jsem se k hrani uz nikdy nedostala) dlouhe hodiny. Je to hra "Heroes I i II". Hrala jsem jak sama tak i s manzelem (da se hrat proti sobe i spolu, proti pocitaci) a moc nas to bavilo. Nektere hry me nebavilo hrat, ale moc me bavilo divat se, jak hraje manzel. Je to predevsim "Sanitarium" - dost hororove, ale uzasne propracovana hra, potom stary dobry "Prince", to uz je dost stara hra, hrali jsme ji jeste na PC 286, byla to prvni hra, ktera me bavila a byli jsme schopni stravit jejim hranim celou noc. A nekdy i "Diablo".
 Příspěvky 13 z 3 

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.