| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Bez plenek

 Příspěvky 17 z 7 
5.2.2003 19:41:20
Jak dlouho cela takova odvykaci kura trva?
  • 
23.9.2001 17:13:02
Vsem cyklistum zdar a obzvlast tem co se vozi...
Chtela jsem poprosit o blizsi informace tykajici se toho "Velorexu", kde se to da v tech Drazdanech koupit a jak se to presne jmenuje. Ja uz jsem si myslela, ze se to opravdu nikde neda sehnat...
Diky predem

Andrea
Jana 25 let (Alenka 20 měsíců)
  • 
18.12.2000 22:38:28
Ahoj Markéto, konečně jsem se rozhodla Ti také napsat. Pečlivě jsem četla všechny tvoje články, moc se mi líbí. Já sama mám holčičku, která se nám narodila 10.4.1999. V současné době jsme také bez plenek (od 18. měsíců). Šly jsme na to podobně jako ty. Venku jsme převlíkaly a převlíkaly až mi Alenka najednou sama řekla. Nejhorší ale je, že Alenka miluje "veřejné záchody", takže když přijdeme do obchodu, restaurace apod. tak naše cesta vede na záchod, spláchnout, umýt ruce a teprve potom to ostatní. Alenka je podobně čilá, sama chodí od 9 měsíců a 3 týdnů, teď má radost, že běhá. Motorku (odstrkovadlo) miluje a je na tom docela rychlík. U babičky spala zatím 3 x, pokaždé na jednu noc a musím se přiznat, že máme s manželem takové zvláštní pocity. Na jednu stranu jsme rádi, že máme chvilku pro sebe a že si trošku odpočneme a na druhou stranu na ní pořád myslíme, mluvíme o ní a stýská se nám. Jak je to u vás se vztekáním? Když budeš mít čas a chuť napiš mi na e-mail:
j.po@atlas.cz. Hezké vánoce, hodně zdraví v novém roce vám všem přejí Jana, Viktor a jejich Alenka
Lída, syn 19m
  • 
15.12.2000 15:02:04
Ahoj Markéto,

díky za další pokračování deníku. Mrzí mne, že se mi potvrdila obava o hygienu v bazénech, zdá se, že na samotné provozovatele bazénu není vždycky spoleh. Tušíš, odkud byla ta kontrola a jestli jsou někde k dispozici seznamy bazénů, které prošly? Před časem jsem volala na Hygienickou stanici v Praze a tam mi slečna řekla, že to nespadá pod ně. Tak teda už nevím, kam jinam by to mělo patřit.
Zaujalo mě to tvé popisování odvykání plen. totéž mi radila kamarádka i sestry v Pomadu, ale v praxi mi to v téhle roční době není jasné, takže to necháváme na jaro. Píšeš: „V zimě by to bylo kruté převlíkání venku na mrazu.“ Teď je venku kolem osmi stupňů – kde ho převlíkáš a kolik náhradních kalhot vlastně s sebou bereš? Taky by mě zajímalo, za jak dlouho jste se k současnému stavu „překonání druhé fáze“ :-) dobrali.
Lída
Míra & spol
  • 
13.12.2000 13:15:38
Káčo,

už ho skutečně máme doma. Sehnali jsme ho nakonec v obchoďáku v Drážďanech za 800 DM. Je to kočárek-tříkolka s přestavbou za kolo. Moc jsme zatím nenajezdili - není vhodné počasí. Budem muset počkat do jara.

No a to slovo bylo samozřejmě táta.

M.
Lucka, bez deti
  • 
13.12.2000 11:54:01
Ked bol moj brat este maly ako Vas Martin, taktiez skakal zo stola, pripadne z inych kusov nabytku ale priamo na zem. Mal z toho ohromnu zabavu, hlavne ked dopadol priamo na kolena. Dnes ma uz 30 rokov, a je po operacii obidvoch kolien. Jeho najvacsia zaluba - lyzovanie - je prenho takmer nemozne. Lekari tvrdia, ze to moze byt aj nasledok urazov z detstva...
Káča Skokanová, Adam 6 měsíců
  • 
12.12.2000 21:53:50
Ahoj Markéto,

myslím, že sháníte stejné vozítko za kolo jako my pro Adama. Tuzemské, spíš pražské, obchody jsme prozkoumali a nic jsme nesehnali. Jen jsem se od prodavače dozvěděla, že o to není zájem, tak se to nedováží...
Prozkoumali jsme i internet a jeden vozík i chtěli koupit, stál něco málo přes 200 USD. Už jsme i zaplesali a chtěli koupit, avšak poštovné přes 800 USD nám jaksi vyrazilo dech. :-( Takže sháníme dál. Jestli ho seženete, tak dej prosím vědět.

Ahoj Káča

P.S. Nové Martínkovo slovíčko tipuju buď "táta" nebo "auto", co jiného by mohlo tatínka potěšit?
 Příspěvky 17 z 7 

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.