| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Choulostivé zranění

 Příspěvky 110 z 16 [Dalších 6 >>]
Lucie, syn, 8 měsíců
  • 
14.3.2001 20:20:06
Milá Karlo,
člověk opravdu kolikrát jen žasne, jaké pitomosti si druzí dokáží vymyslet. Musím říct,že nápad vaší kamarádky si dokážu vysvětlit jen dvěma způsoby. Buď je mírně zvrhlá a své dítě vlastně týrá nebo má záchvat mateřské přepečlivosti. V tom případě byste jí měla doporučit, aby v rámci prevence ucpala kolíčky své dceři také nos, uši a zadeček. Speciálně velký špunt pak ať si přichystá do pusinky, protože i tu musí pěkně utěsnit pro případ, že by její malá náhodou přestala na chvilku plakat bolestí a nepohodou ze špuntíku v pochvě. Taková zarostlá pusinka dokáže pozlobit. Lucie
  • 
3.1.2001 16:36:04
Nezlobte se, ale Vaše kamarádka asi není úplně normální a bojím se, co bude dělat, až bude holčička větší. Nemůžete ji "nahlásit" alespoň u doktora, aby jí to vymluvili?!
vobus
  • 
13.12.2000 9:34:21
Mila Kaco!
Moc te zdravim, a drzim Ti palce. Tve psani je zajimave. Co se tyce cestovani, tak bych rekla, ze cim je nase dite vetsi, tak je to vetsi problem. Litame od jejich sedmi mesicu Praha/ Tokio dvakrat do roka. Kdyz byla mensi, tak to vyresil dat si ji k prsu, ale co je pohyblivejsi tak je to problem. Ale jen s jizdou v aute. Nejdrive kdyz byla jeste mala, tak v male autosedacce spala byla to pohoda, ale ted kdyz ji dame do vetsi autosedacky, tak za chvili rve a chce lezt po sedadle a k ridici. Je to silene, protoze ja jsem z toho hrozne unavena, manzel na nervy...
Ve vlaku je to v pohode, tak si muze ruzne blbnout a litat na chodbicce. Absolvovala jsem s ni cestu Praha / Ostrava bez problemu, ale kdyz ji chci pripnout v aute, tak je problem..
No drzim palce, aby to s Adamkem bylo lepsi
Zdravi Alice
Lenka, Vojtíšek 6,5 měsíce
  • 
12.12.2000 21:35:47
Zdravíme všechny "internetové maminy"
Až přijdete na lék na spaní rádi si ho dojdeme koupit. My totiž také většinou tak 5x za noc končíme u prsu ( ještě že je mám...) Těším se na celou prospanou noc. Teď začal Vojtíšek spát na boku, zdá se mi to lepší. Uvidíme...
Nemáme ale potíže s cestování. Pravda na Slovensko jsme nejeli, ale tři hodinky Vojtík vydrží v autě v pohodě. Tahám ho chudáka s sebou všude od narození a tak si asi už stačil zvyknout. Naopak v autě usne téměř vždy a velmi rychle.
Štastnou cestu Kačko a Adame! A brzy napiš!
Dáša (3 děti)
  • 
7.12.2000 13:02:00
Máme 3 děti a cestujeme nejraději v noci. Je to přece jen čas, kdy jsou děti zvyklé spát. Horší je to pro dospělé, ale dá se to vydržet. Přeji šťastnou cestu.
Jana + Matěj 7 měs.
  • 
6.12.2000 10:04:55
Ahoj Káčo,
my chodíme taky do stejného Juklíku ale v úterý v poledne.
To je škoda.
  • 
6.12.2000 0:15:54
Proboha holky, co je to za blbost???? nebo jsem tak zaostalá? v žádné chytré knize jsem nikdy nic podobného nečetla!!! Chudák holčička, vždyť ji to musí trápit!
Kdo to kdy slyšel, že by pochva mohla zarůst! jE MI JÍ (TÉ MALÉ) LÍTO, NEMOHLA BYS S MATKOU PROMLUVIT,PROSÍM. JANA
Káča Skokanová
  • 
5.12.2000 21:30:01
Markéto, díky. Dobrý tip, možná to zkusíme taky. Vykoupat, spát a hurá 600 km před náma... Po řádění ve vaně je také utahaný jak kotě. :)
Ahoj Káča
Káča Skokanová
  • 
5.12.2000 21:27:08
Ahoj Jano,

ještě jsme na Slovensko neodjeli, plánovaný odjezd je tento pátek (8.12.). Tak doufám, že bude Adámek spořádaný cestující jako Tvůj Matěj.
Poslední dobou bych bohužel ten recept na spaní potřebovala taky. Adámek se začal v noci budit a většinou, no vlastně pokaždé, skončí také u prsu. I když v noci na dnešek se vzbudil jen jednou o půlnoci, dál spal až do 7.15. Musím ho pochválit :) Aspoň mám o čem psát do dalšího pokračování...

A do Juklíku (Luka) plavčit chodíme, vždy v pondělí po poledni. Vy taky?

Ahoj Káča
Jana + Matěj 7 měsíců
  • 
5.12.2000 20:10:39
Ahoj Káčo a Adámku,
moc Vás zdravíme a děkujeme že tak pěkně píšete. Co se týká nočního cestování jestli jsme s Matějeme do Chorvatska když mu bylo pět měsíců. Obě cesty se konaly v noci a proběhlo to výborně. Musím říct, že Matýsek spal v sedačce lépe než doma v postýlce, vzbudil se asi dvakrát na kojení, doma to je asi desetkrát. V Chorvatsku jsme strávili týden na lodi a taky to bylo super. Ale teď vlastně nevím jestli jste náhodou už na tom Slovensku nebyli - jestli ano tak mi napiš jak cesta dopadla.
A kdyby jsi měla nějaký recept na spaní, tak si ho ráda přečtu. Psala jsi, že Adam pěkně spí celou noc. O tom si můžu nechat jenom zdát. Matěj se hrozně často budí a není to snad ani hladem. Většinou skončí u prsu, protože na vyřvání nemám nervy.
Mimochodem, nechodíte náhodou plavat do Juklíku?
 Příspěvky 110 z 16 [Dalších 6 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.