| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Minerální látky a vitaminy ve výživě dětí

 Příspěvky 110 z 20 [Dalších 10 >>]
Pawlla
27.8.2010 9:01:27
Mám dost~t~~t~~t~
Dana
  • 
21.2.2010 18:19:01
Alenko, zdá se mi, že Vám někdo stoupl na kuří oko, kritizujete babičku, která možná v tomto případě ani nemusí být tchýni té, o které se hovoří.Mnohé maminky jsou opravdu pohodlné a nejsou schopny přijímat rady starších. Je mi zřejmě trochu víc let než Vám, babičkou a tchyní zatím nejsem. Zato moje povolání mi umožňuje dobře rozpoznat stravovací návyky dětí v mladých rodinách. Stravování dětí ve věku 3-6 let je v zoufalém stavu a o to horší je usilovat o zlepšení zdraví kojenců potravinovými doplňky pokud to není výhradní nutností způsobenou zdravotní nedostatčností. Nesuďte cizí domácnosti, buďte optimistkou a mějte prospívající zdravé děti. Dana
ghgh
  • 
22.5.2009 10:34:07
asdjklhrhehfzseýipzrrjdsnhfjihečuiqhiůfhuiehzřiukišzoias
Kohnova
  • 
19.11.2008 20:12:31
Alena: priiiserna snacha, koukam, ze ji kontrolujete i obsah talire. Navrhovala bych odebrani ditete socialkou a nezdarnici verejne zmrskat.
Zase jednou budu pred spanim dekovat vyssim mocnostem za laskavou a moudrou tchyni, kterou jsem vyvdala ja a kterou bych prala kazde mame od deti. Doufam, ze az se moji synove ozeni, neztrati se mi jeji priklad z oci.
PS: Vitaminy se pise s mekkym i.
Alena Dochvilná babička
  • 
19.11.2008 19:42:34
Jsem babička dítěte,která se musí dívat na nevhodné přikrmování své vnučky.Mamince se nechtělo opustit pohodlí kojení.nepodávala žádné příkrmy do konce 7 měsíce.z vlastního pohodlí přestala vařit pro sebe polévky ,jediný zdroj zeleniny a masa,spíš vývaru.Stravu omezila na bílé pečivo máslo,uzeniny,čaj.Vylepšila to čínskýma polévkama.takto se stravovala celý měsíc.Pak se vnučka dočkala příkrmů.Mošt z jablek nezředěný,nebo přislazený zato připravený do foroty čili zoxidovaný a podávaný přímo z lednice(10 stupňů)studený jako pivo.Měla jsem šok.Když jsem pžesvědčila snachu,aby vařila polévky,tak si uvařila polévku.10 porcí a dala je zmrazit do malého mrazáčku,který je určen na krátkodobé skladování a ne na zamrazování,které má svá pravidla.Proč někdo radí zamrazování pokrmů pro kojence? Mají mateřskou jsou doma a jejich jediná práce je starat se o dítě. Pokud však radíte zamrazování pak je potřeba poučit maminky o správném postupu.
Ještě si vnučka užila"má dobré zažívání,protože dostává aktivii od Danone.
Jakou to má spojitost s vytamínama? Velkou!!!Takto krmené dítě cca 10 týdnů má nedostatek železa.Už si užívá .jí opět jednostraně .Tentokrát špenát.
Osobně mám námitky k literatuře,která má honosné nadpisy.Výživa kojenců,příkrmy.
28.9.2008 15:13:30
Nutrilite je opravdu boží, a jeho IRON (vitamín) skvěle obstará tuto práci. Sám ho používám a určitě pociťuji změny. Doma mi jich ještě pár zůstalo, tak pokud má někdo zájem určitě rád odprodám
  • 
22.3.2007 13:01:07
Ráda bych věděla co všechno mohu dávat dítěti co obsahuje železo. Děkuji
11.3.2007 17:40:13
No z tohoto duvodu jsem se pojistila a kdyz ma mala nahodou den bez zeleniny tak vim ze ma dostatek vseho. Koupuju ji rasu chlorellu, kterou fakt miluje a taky ji davam pit stavu z mladeho jecmene. Taky ja jako kojici mam jistotu prijmu vsech latek. Podivejte tady www.zelenepotraviny.com je tam i primo o detech.
  • 
18.10.2006 17:16:59
Jsem 4 roky distributor doplňků Nutrilite a mám k těmto preparátům oficiální informace a řadu zkušeností mých zákazníků.
Podařilo se Vám sehnat informace, nebo se Vám ještě nikdo neozval?
V případě zájmu mě kontaktujte nejlépe na emailu: m.ulman (zavinac) centrum.cz.
Ivana,syn Lukášek
  • 
6.10.2006 17:43:05
Dobrý den, ráda bych vás požádala o název vitamínového přípravku pro děti.

Děkuji Ivana.
 Příspěvky 110 z 20 [Dalších 10 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.