| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Váš kojenec nespí? Nepijte alkohol!

 Příspěvky 110 z 15 [Dalších 5 >>]
  • 
2.10.2010 10:25:50
Souhlasím, osobně zjišťuji, že pokud popiju nějaké decko červeného moje tříměsíční dcerka se projevuje klidnější a spokojenější, a v noci spí tvrdě až 8hodin. Avšak jednu užitečnou informaci jsem shledala,a to přihlédnout na dobu kdy pít.Všeho s mírou!
Bendová
  • 
29.10.2006 18:42:10
To si nemůžete odpustit, když kojíte? V tomto věku potřebuje dvakrát více spánku!!!Že pro kojence je o.k.podle vás 8hodin? Chcete mít zžejmě neklidné dítě, s problematickým vývojem. Takové má moje sestra. Dnes je mu 12let a stojí to za to.
  • 
26.2.2006 19:00:41
Taky jsem nikde nenasla konkretni odpoved na kojeni a alkohol.Rada si dam male pivo a rada bych vedela jake maximalni mnozstvi si mohu prilezitostne dat.V jakem mnozstvi se dostane do mleka a za jak dlouho vyprcha.Jitka
19.1.2006 12:16:21
Ahoj Jena, ja som reagovala na tuto vetu "Navíc vědci upozorňují na výsledky starší studie, která ukázala, že děti vystavované alkoholu mají v jednom roce nižší motorické schopnosti než jejich vrstevníci." Kde sa priamo pise o "psychomotorickych schopnostiach" Naopak o inteligencii som v tomto clanku nenasla ani slovo. Je mi jasne ze tieto 2 veci spolu nesuvisia.
Okrem toho som to pisala s miernou nadsadzkou, ale asi to tak nevyznelo, co uz. :-(
19.1.2006 12:16:08
Ahoj Jena ja som reagovala na tuto vetu "Navíc vědci upozorňují na výsledky starší studie, která ukázala, že děti vystavované alkoholu mají v jednom roce nižší motorické schopnosti než jejich vrstevníci." Kde sa priamo pise o "psychomotorickych schopnostiach" Naopak o inteligencii som v tomto clanku nenasla ani slovo. Je mi jasne ze tieto 2 veci spolu nesuvisia.
Okrem toho som to pisala s miernou nadsadzkou, ale asi to tak nevyznelo, co uz. :-(
18.1.2006 23:21:59
Nějak mi uniká souvislost mezi chozením a inteligencí... (To mě napadlo proto, že syn v šesti měsících stál když se držel postýlky, v osmi měsících začal chodit, ale teď mu jsou 4 a půl a nemluví... A možná ani to s inteligencí nesouvisí :-))

Toť jen že chození jako důkaz pro to, že sklenička alkoholu neuškodí se mi zdá lehce mimo... To bych taky mohla napsat, že pít se nemá, neb já alkohol v těhotenství ani během kojení nepila a díky tomu naše dítě dřív chodilo.


18.1.2006 22:26:50
Hm, este, ze som si obcas deci vinka dopriala, inak neviem kedy by zacal chodit moj ubohy, alkoholu vystaveny syn :-)))
Myslim si, ze aj tych jeho 9m bolo priskoro. S psychomotorikou je na tom tak, ze keby bol este lepsie, tak sa vsetci zblaznime. :-)
Od 8m sa stava sam v prisetore, od 6m sa sam posadi, od 7m lozil a obchadzal nabytok. Takze Veronika a ostatne maminy, nemajte obavy, dieta zacne chodit presne vtedy, kedy na to bude zrele :-)
Mimochodom syn spava v noci 12h a cez den 3h vkuse a to ma 14m. :-)
Prajem vsetkym spave miminka a radost so zivota, ci uz so sklenkou vinka, pivka, alebo limonady.
pavla, tři kluci, 1,3,5
  • 
16.1.2006 15:48:02
Jak může někdo udělat výzkum se třináci maminkami a ještě si dovolí jej vydávat za dogma, i sto třicet je málo! Jedna dvě skleničky neuškodí nikomu, hlavně, že je máma v pohodě, ne?
JITKA
  • 
6.2.2005 22:20:24
TO,JESTLI MI BUDE MRNE SPAT O 20 MIN MIN NEBO DYL ME TAK NEPALI,ALE SPIS BY ME ZAJIMALO,JESTLI KAPKOU ALKOHOLU NEPOSKOZUJU JEHO ORGANISMUS.jE NA TO NEKDE ODPOVED?J
Alena, desetimesicni ditko, kojene
  • 
25.3.2004 0:15:49
Prehanis to, draha Veroniko,
Nejdriv jsem si myslela, ze si delas legraci ohledne vosich hnizd s vajecnym konakem a obcasnou lzici Becherovky...pak mi ale doslo, ze to myslis vazne. Neboj se, tim ze sveho ditete alkoholika neudelas. Jestli ale budes takhle uzkostliva ohledne vychovy, tak z nej temer urcite bude malinky neurotik.
 Příspěvky 110 z 15 [Dalších 5 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.