Hilly. |
|
28.1.2010 20:11:38
Ecim, myslím to tak, že je rozdíl, když si starý chlap najde mladou ženu (může si vybrat v podstatě ženy od dvaceti vejš-má oproti ženám stejně starým ohromný výběr)a stará žena si už může najít akorát tak starého dědka, který s ní častokrát bude jen ze zištnosti, aby se o něj měl kdo starat.Ti úspěšní si většinou najdou nějakou mladší. Jsou sice vyjímky jako Marie Rottrová, ale pravidlem to vůbec není. Mnoho žen po padesátce už chlapa domů ani nechtějí, jen pro občasné schůzky, nepotřebují na někoho makat. Vím, jaká je to fuška, i pro vzdělanou holku po třicítce, si najít někoho přijatelného, natož pro ženu od padesáti vejš. Předpokládám, že žena, která měla za manžela renomovaného režiséra, bude mít celkem vysoké nároky a nějakého dělníka by nechtěla. Moje kamarádky mají ohromné problémy si někoho najít, umí se o sebe postarat, mají VŠ a těžko hledají partnera. ...Těžko hledají partnera, kterého by si mohly vážit a mohly vůči němu zaujmout ženskou pozici. Spousta chlapů se takových ženských hrozně bojí, jak zjistí jejich vzdělání a to, že jim vlastně vůbec nerozumí co povídají, stejně zdrhnou, takže to není jen jednostranné.Já si našla partnera už na VŠ, hledat ho později, zůstanu asi stará panna.
|
Ecim |
|
|
28.1.2010 19:03:10
Lassie, já jsem si našla partnera (respektive jsem byla nalezena partnerem) v době, kdy jsem si dávala snažící pauzu, po které jsem byla odhodlaná pokračovat v hledání do doby, než uspěju.
Partner mě našel v době, kdy si řekl, že půjde natvrdo do hledání a bude hledat tak dlouho, dokud neuspěje. Byla jsem první slibný objekt na seznamu. ![]() Jen jsem tím chtěla říct, že nesouhlasím se stereotypy, že starší muž si nový protějšek může najít a starší žena ne. ![]() Někdo může mít štěstí a najít partnera náhodou, ale rada pro nezadané "čekat, až to přijde samo", mi přijde absolutně k ničemu. Jak už jsem tu v diskusích mnohokrát psala, tak u mě náhoda v soukromém i profesním životě fungovala jen tehdy, když jsem na ni ani v nejmenším nespoléhala. A pokud jde o hledání protějšku, tak 1.Neznám nikoho, kdo by intenzivně hledal a nenašel. 2.Znám pár lidí, kteří to vzdali a zůstali sami. 3.Znám pár lidí, kteří partnera našli až poté, co rezignovali. Z toho vyvozuji závěr: NEREZIGNOVAT. ![]() |
Lassie66 |
|
|
28.1.2010 18:43:21
Ecim, já si našla partnera v době, kdy jsem se nesnažila vůbec a rezignovala jsem zcela
![]() |
Ecim |
|
|
28.1.2010 18:24:14
Hilly, proč by měl mít Menzel stále možnost si najít nějakou novou partnerku a exmanželka režiséra Adamce ne?
Moje zkušenost je taková, že když se někdo opravdu snaží a nerezignuje, tak si dříve nebo později partnera nebo partnerku najde, a to navzdory věku nebo pohlaví. |
Hilly. |
|
28.1.2010 17:56:57
Lassie, režisér Adamec mě jako člověk dost štve. Přijde mi, podle jeho projevů v médiích, jako prachobyčejný křivák. Na jednu stranu léta podváděl svou manželku a nadruhou se odvažuje moralizovat a odsuzovat podobné případy u jiných. Například, když v rádiu hřímal, jak je nevěra Olgy Menzelové neomluvitelná.Přitom vlastně dělala to samé, co léta on, ale jen kratší dobu. Nikomu život nezničila, Menzel má stále možost si najít nějakou partnerku, narozdíl od jeho podobně staré exmanželky.V tomto je příroda nesparvedlivá. Navíc se k ní menzel stále chová moc hezky, tak zřejmě její nevěru chápe.(že by touha po dětech, které by s ním být nemohla?)
|
Horama |
|
|
28.1.2010 17:10:47
Mohou spát s přebývajícími nezadanými ženami. - Jen návrh.
![]() |
Lassie66 |
|
|
28.1.2010 16:47:12
Kdepak, já se cítím na 180. A vzpomínám si, jak mí kamarádi obdivovali mou matku, která se s nimi dokázala bavit o čemkoliv, včetně hudby, kterou jsme žrali. Chodili k nám a žebrali po ní cigára
. Brala jsem jako samozřejmost, že i já budu taková, věčně mladá . No nic, nepodařilo se. Nechci ani vědět, co se dneska kde hraje, nedá se to poslouchat ![]() ![]() ![]() |
Ecim |
|
|
28.1.2010 16:41:28
Vidíš, a přitom působíš tak pokrokovým dojmem.
![]() |
Ecim |
|
|
28.1.2010 16:40:02
Manžel jednou rozvíjel úchvatnou teorii na téma, jak by takovou situaci řešil on. Při představě, jak slušně žádá postaršího kolegu z kanceláře, jestli by nemohl na chvilku kancelář opustit a zanechat ho tam s dámou o samotě, jsme se náramně bavili oba dva.
![]() Na toto téma občas dost drsně vtipkujeme a nezasvěcení jedinci z nás někdy bývají rozpačití. ![]() |
Lassie66 |
|
|
28.1.2010 16:36:22
Ohohooooo, já jsem stará konzerva
![]() |
Valašský mikulášský jarmekZlín
Radniční vánoční trhyČeské Budějovice
Adventní víkendČeský Krumlov
Valašská výstava betlémůZlín
Vánoční koncert Chorea BohemicaPraha 3 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.