Edita |
| • |
16.3.2009 10:25:53
No nevim jak u Vas, ale tady ve Svycarsku Stroganov jedine s zampiony a kapii..
Maso rozhodne jen lechce opect.. jinak bude gumove a tvrde. |
Lukas Nowak |
| • |
26.8.2007 15:08:34
Do Stroganova žampiony, ani jiné houby v žádném případě nepatří!
|
Mája |
| • |
12.10.2005 12:39:49
Prosím, nezlobte se, ale do hovězího "stroganov" patří okurka, žampiony, smetana a někdo dává i na malinké kousky pokrájenou klobásku, tohle, co uvádíte Vy je spíš dušené hovězí s hořčicí. Ale jiný kraj, jiný mrav.
|
| • |
26.11.2000 0:23:20
Hovězí maso nakrájené na kousky naložíme na noc do marinády - kečup a hořčice v poměru 2:1.
Druhý den dáme do papiňáku a doměka dusíme (příp. podléváme vodou). Hotové podáváme s hranolky a tatarkou. Pro děti to není zrovna nejzdravější, ale jako slavnostní oběd pro "starší" sešlost vřele doporučuji. |
| • |
5.4.2000 9:33:00
Tak tohle dnes jiste uvařím :-) To musí být mňamka jako HROM :-)díky za nápad.
|
Radniční vánoční trhyČeské Budějovice
Adventní víkendČeský Krumlov
Valašská výstava betlémůZlín
Vánoční koncert Chorea BohemicaPraha 3
Živý betlémVsetín Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.