| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k anketě manželce

[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 896 [Dalších 876 >>]
Milada.
24.9.2008 0:00:27
Tys hovado nejhrubšího zrna.

Sosan má pravděpodobně rakovinu a já stále doufám a to i přes naše velké rozdíly v názorech, že je OK a někdy se tu objeví.
Slušný člověk
23.9.2008 23:55:44
Ani bych se nedivil, kdyby měl problémy se zákonem
Slušný člověk
23.9.2008 23:54:19
Milá paní Dano, jsem velice rád, že jsem si zde přečetl názor od slušné ženy, zvlášť tak výborně vyjádřený a vysvětlený.
Slušný člověk
23.9.2008 23:50:33
Rád jsem si přečetl váš názor ačkoliv naprosto zcestný. Nevím o jaké prudérii chcete mluvit či nenormálních vztazích v rodině. To že má manželka neukazovala ňadra před našimi syny jsem jen rád, nepřipadá mi normální, aby to dělala. Zjevně máte podivné názory na sexualitu. Nejspíš máte vážné problémy ve vztazích s ženami a tak Vám nezbývá než šmírovat je na veřejnosti a s nadšením je v tom nestoudném počínání podporujete.
Milada.
23.9.2008 23:44:49
člověče, hele na co to reaguješ?

Sosana jsem na místních stránkách viděla naposledy tak před 2ma lety.

Sosane, chybíš tu, kde jsi?? Máš stále zdravotní problémy? Fakt, člověče, ozvi se...
Slušný člověk
23.9.2008 23:44:45
Paní Marcelo, jestliže se takhle vyjadřujete před dětmi, tak je mi jich upřímně líto. Měla by jste, po třech dětech, už vědět jak se decentně a slušně chovat.
Slušný člověk
23.9.2008 23:42:05
Bohužel se mi občas stane, že na takovou ženu narazím nebo náhodou pohlédnu. Avšak okamžitě odvrátím zrak neboť na takový pohled nemám náturu.
Slušný člověk
23.9.2008 23:39:56
Paní Helin, začít s tím, že nikomu normálně nenadávám a pak začít s nechutnými nadávkami svědčí o úrovni vaší mentální zralosti.
Jestliže kojíte co hodinu, tak se nemáte co divit, že máte takového tlouštíka. Jistě jste se během těhotenství přejídala a dítě bylo už při narození obézní. Tím častým kojením v tom jen pokračujete. Měla by jste se nad sebou zamyslet a začít aspoň s normální frekvencí jídla u Vašeho dítěte.

Kdyby jste neměla ráda čumily, tak by jste kojila doma jako jiné slušné ženy a ne na veřejnosti. Jak jsem zde již jednou poznamenal, tak ženy, které mají zvlášť velké poprsí s oblibou své ňadra ukazují na odiv. Avšak ne všechny. Vy to jen potvrzujete tou poznámkou o pohledu na vaše pětky... mysím, že kdo čte mezi řádky, tak je mu jasné co jste zač.

Nikdo po vás nechce brzké odstavení dítěte, ale slušné a mravné chování. A také trochu toho citu k druhým lidem. Asi vám dělá dobře vystavovat druhé trapným a nestoudným situacím. Zvlášť si uvědomte, že mateřská dovolená je určená k tomu, aby jste se starala o své dítě a něco mu obětovala. Ne aby jste si užívala radovánek a chovala se nezřízeně. Jste za to placená státem se starat o dítě!

Jestli z vás bude psycholožka tak se již nyní děsím těch následků. Poslední věty svědčí o vaší duševní nevyrovnanosti a výbušné povaze. Jistě nebudete mít daleko k tomu nadávat komukoliv. Vulgární osoba jste, o tom není pochyb, ale navíc také obscéní a vzdorovitá. Ráda budete dělat naschvály a bojovat proti autoritám. Raději bych vám doporučil poradit se s psychologem než psychologii studovat. Udělalo by vám to jistě dobře a všem okolo by bylo lépe.
anonym
  • 
23.9.2008 23:24:14
No hlavně že "slušný člověk" je tak konkrétní, neanonymní.
Slušný člověk
23.9.2008 23:21:42
Nezaregistrovaný nemrava, anonymy umí, pane, posílat každý... a jestli se chcete vyřádit, tak raději běžte na pornostránky, těch je dost a odpovídají vaší úrovni.
[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 896 [Dalších 876 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.