| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Baby shower

[<<Předchozích 10] Příspěvky 1115 z 15 
  • 
20.2.2001 18:55:36
Tento vikend poradam Baby Shower pro svou pritelkyni. Pripadam si jako poradatelka svatby. Nejdrive zaslat pozvani a pomoci sestavit seznam darecku, jez by si ma pritelkyne prala. Je to "obrovska" akce. Musim vyzdobit mistnost ruzovymi tulipany (bude mit holcicku). Pripravit jidlo a piti pro 15 "nazhavenych" bab. A klabosit se bude nejenom o miminkach... Manzele se nasi Velke Party samozrejme neucastni...
Yvett
  • 
19.2.2001 20:06:50
Ziji jiz tretim rokem v USA a opravdu jsem nic takoveho,jako jsou "party" nasich znamych nezazila.Oslavuji vsechno,ale ne ze by se musel pit alkohol,ale proste se jen tak sejdou a povidaji o cemkoli.Jak zeny,tak muzi.Nepotrebuji se pomlouvat a zavidet je tady uplne jina mentalita nez u nas.Nebo treba o vikendech chodi do parku,kde travi cely den.Bezte si v Cesku do parku, potkate tam leda tak nejakeho uchyla!Cechy mam rada,protoze je to muj domov,ale lidi by se meli nad sebou opravdu zamyslet!
  • 
17.2.2001 3:26:27
Mila Gabco!
myslim, ze by urcite slo usporadat baby shower pro nekoho znameho ci pribuzneho, stejne tak, jako ma nadrizena pripravila party pro
nasi kolegyni Astrid. Pozvala nas vsechny k sobe domu, vcetne Astrid, a pripravila pohosteni. A takovych lidi, hlavne pribuznych a pratel, kteri maji nachystany darek pro novorezene, takovych je vzdycky dost i u nas, aniz by se pri tom baby shower konala. A kdo nic nechce dat, tak zkratka neprijde!
Gabca
  • 
16.2.2001 15:12:50
Myslim, ze je to krasne, skoda, ze neco takoveho neni u nas. Vzdyt na tom neni nic spatneho, kdyz se nastavajici maminka muze rozdelit o svou nepopsatelnou radost, se svymi prateli - v tomto pripade pritelkynemi :o))
Skoda, me osobne by se to moc libilo, ale kdybych to navrhla, vypadalo by to asi nejspis, ze chci jen ty darky :o(
Sme trosku narod "studenych psich cumaku", nezda se vam?
Zuzana,30 let,syn 8 let
  • 
16.2.2001 12:51:56
Zdá se mi to,nebo je to pravda, že tady v Čechách žijí trochu jiní lidé než jinde na světě?Četla jsem spoustu zahraničných článků o oslavách "dne tatínků",o 1.narozeninách,o párty jen tak pro jaro a teď o oslavě budoucích maminek.Je to krásné,že lidi se jen tak sejdou,popovídají si,něco zamlsají a je jim všem fajn.Určitě nikdo se na takovém sezení nebaví o tom,kde jsme byli na dovolené,co jsme zrovna drahého do bytu koupili,atd.Když mi moje kamarádka Doris ve Švyýcarsku psala o oslavě 1.narozenin její dcery byl to hezký a dlouhý dopis o tom jak prožili jeden den.Na oslavu pozvali všechny kamarádky maminky z okolí i s dětmi.Malá Melanie dostala hodně dárků a se všemi je společně radostně rozbalila na zahradě a pak se prostě jenom bavili.Když jsem byla u svého strýce v Belgii,pozval sousedy na párty jen proto,aby jsme oslavili můj příchod.Uspořádat něco podobného u nás,už slyším sousedy jak říkají všem okolo "už neví jak by se vytáhli,jak by ukázali že na to mají" atd.Vždyť to známe,česká závistlivá mentalita je nám dobře známa.Přitom to vůbec nemusí být myšleno tak,jak si to sousedi většinou vyloží.A tak se ptám,proč jsme takoví?Proč si soused řekne,že do obchodu svého známeho nepůjde nakoupit,protože by mu udělal tržbu?A to by se pak ten soused náhodou mohl mít líp než já,eventuelně si koupí dražší věc než mám já.Měli by jsme se nad sebou zamyslet a vidět v koloběhu života i dobré a hezké věci a neubližovat si pořád.
Mějte se hezky.
[<<Předchozích 10] Příspěvky 1115 z 15 

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.