| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 1823 [Dalších 1803 >>]
  • 
20.5.2010 11:15:36
Dobrý den,
já včera zjistila to samé - 1:50 riziko Edwardsova syndromu. Výsledek plodové vody, budu mít až za 3 týdny, ale podrobný ultrazvuk naprosto v pořádku.. Slyšela jsem, že riziko není tak velké... Jak jste dopadla, už víte ortel?
  • 
19.5.2010 21:33:05
Jsem ve 32.týdnu těhotenství. Dneska mi doktor řekl,že miminko je v poloze koncem pánevním.Je možné když se moje mamka i já narodila koncem pánevním,že i malej se tak narodí? Nebo se ještě přetočí.Jsem druhorodička.A po přečtení pár blogu,že může být i dítě postižené,tak jsem z toho trochu špatná.Prosím poraďte mi co mám dělat.
  • 
19.5.2010 10:16:59
Dobry den, chtela jsem se zeptat jak jste na tom po roce s tim kousanim, pomohlo neco? Mam naprosto stejny problem se svym 22 mesicnim synem. Ten uz chape co dela, rekne mi ze se to nedela, omluvi se, vim ze je mu to lito, ale v tu danou chvili si nedokaze pomoct. Nejvice kouse, kdyz mu nekdo neco bere, nebo do nej strka. Do skolky ho nedavam, jsem s nim doma nevim kde se to v nem bere.. Mate nekdo nejakou radu? Dekuji TEreza
  • 
19.5.2010 1:36:28
toto podobne alebo mozno take iste mam aj ja. to je take neprijemne ako keby mi srdce bylo priamo v krku a neviem sa ukludnit zaleje ma od strachu studeny pot no hrozne.kedysi som to mavala iba obcas a par sekund ale teraz sa to zacalo trosku zhorsovat mavam to viac krat denne a dlhsie mne to pripada ako vecnost a neviem sa vobec ukludnit lebo sa bojim ze to uz neprejde.este sim nebola u lekara ale chystam sa pre istotu.
  • 
18.5.2010 21:33:46
Zdravím všechny účastníky diskuze.Domnívám se, že společné spaní není na škodu.
Můj první syn byl velmi neklidné a uplakané miminko (moje tehdejší manželství nebylo šťastné, asi to vycítil) a tak spal se mnou v posteli od narození. V jeho 3 letech jsem se rozvedla a bydlela u rodičů, kde jśme měli společný pokoj s manželskými postelemi, tak spal se mnou dál. Časem jsem si našla přítele a když bylo synovi 6 let, začali jsme společně bydlet. Syn dostal nový pokojíček a ze dne na den začal spát sám, ve své posteli, bez nátlaku a bez problémů. Nyní je mu 12 let a jediné, co vyžaduje, večer, když uspím jeho malého ročního bratra, abych se s ním "pomazlila" na dobrou noc. Jsou to moc hezké chvilky, spíše si povídáme, než mazlíme, je přece jen už velký. Myslím si, že mu společné spaní neuškodilo a já na to ráda vzpomínám
Nyní mám však už ve své posteli nového malého nočního "nájemníka".
  • 
18.5.2010 11:49:03
Dobrý den, mám 7 týdenní holčičku a taky se ráda nosí. Občas jí nechávám pořvat, nemá žádné slzy, jde vidět, že se vzteká, hlavně po 17hodině. Zatím plně kojím a to většinou co 2 hodiny, u kojení je neklidná. Když spí venku na čerstvém vzduchu vydrží i 3 hodiny, ale když nedopřeje počasí a jsme doma delší dobu tak spí málo a častěji kojím. Taky to někdy vyjde co 1hodinu. Večer mě usíná taky kolem 22 - 23 hodiny, ale vydrží spát 4-5hodin. Taky mě to zneklidňuje její chování a proto jsem vyzkoušela jí dokrmit nutrilonem a to stříkačkou, vypila málo, kojení jí stačí. Týdenní přírustek má 150g. Porodní váhu měla 3,60kg, 50cm a v 6 týdnech 4,15kg, 56cm.
  • 
17.5.2010 22:23:26
Dobrý den.Chci odejít od svého manžela,z důvodu toho,že je alkoholik.Máme spolu 12 leté dítě,starám se o jeho matku.Takže jsem doma 4 roky,a pokud odejdu,budu bez příjmů.
Ctěla bych si pronajat byt,a taky se chci zeptata ,jestli mám nárok si zažádat o výživné na sebe,od svého manžel,a a jaké výši asi.
Je mě 50 let a těžko budu shánět práci.
Děkuji za odpověď.
  • 
15.5.2010 11:24:28
1.Ahojte, kde ma ordinaci ten pan doktor Kult, o kterem se zminujete?
2.Ja mam stejny problem, je to sice 6tt, a doktori rikaji, ze jednomu bije srdicko spatne a nepravidelne…Moc bych si prala aby to vyresila priroda a Buh,..ale kdyby zustala oba dva a jsou to jednovajecna dvojcata, pry se muze stat, ze jeden by byl hodne a hodne slaby a ten druhy naopak hodne silny..jeden by byl jako donor..Tak bych take premyslela o redukci toho slabsiho..sice proti prirode, ale pritel mi vyhrozuje, ze kdyz nepujdu na potrat, tak se rozejdeme.. Boji se, ze budou oba dva nemocna, proste laik..nekomentuji ani..Je to pro mne velmi tezke, jsem na to tak sama,..cekam do pristiho tydne, snazim se nestresovat, verim , ze se to samo vyresi a ze to je osud,..ale vite jak to je – dve deti bych sama nezvladla.. Je mi smutno.
  • 
13.5.2010 12:11:27
Dobrý den prosím o radu. Mám dcreku ,která má měsíc.Krmím ju nutrilonem a má bolení bříška dělm jí čaj fenyklový po tom prdí ,ale nemůže se vykakat a má ze začátku tuhé kakání a pak je to v klidu. a jsem tam brečí. v noci je to v klidu jenom tlačíme. jsem tam se přejíme a ubklinkneme. poradte co mám dělat.děkuji za pomoc
  • 
13.5.2010 12:08:04
http://www.tomasslavata.cz/
nahore nadpis Muj pribeh. Je velmi podobny příbeh, jen ze ty synovce adoptoval dva. takze jde to, ale neni to hned. hodne stesti a ať se Vám daří. urcite jen navstevy hodne pomuzou....
[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 1823 [Dalších 1803 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.